3 gibi falan gderiz herhalde birazcık gezerizz alşveriş yapıcaz yaa çamaşır alıcaz ne dersinn kaydirigubbakcemile3
kızlar siz yine iyisiniz.benim nişanlın 53 gün sonra askerden gelecek.bide düğün 5 temmuzda ben hangisini saysam bilemiyorum.
evet biraz canlanayım bakayım... Eksiğim ne kaldı düşüneyim... Hıımmm yatak almadık daha, halılarım yok bi de, hah bir de oturma odası ile küçük odaya perde... Veee yatak örtüsü... Hah tamam size onu sorayım... Kızlar yatak odam siyah beyaz... Duvarlarım beyaz. Tüllerim siyahlı beyazlı... Yatak örtüsünü şöyle şatafatlı birşey istemiyorum. Siyah istiyorum ama acaba çok mu karanlık olur, ne dersiniz?
evet biraz canlanayım bakayım... Eksiğim ne kaldı düşüneyim... Hıımmm yatak almadık daha, halılarım yok bi de, hah bir de oturma odası ile küçük odaya perde... Veee yatak örtüsü... Hah tamam size onu sorayım... Kızlar yatak odam siyah beyaz... Duvarlarım beyaz. Tüllerim siyahlı beyazlı... Yatak örtüsünü şöyle şatafatlı birşey istemiyorum. Siyah istiyorum ama acaba çok mu karanlık olur, ne dersiniz?
sen neden bizim listemizde yoksun ki ozaman
17 Mayıs mı? Geçen sene bu zamanlar benim de 53 günüm kalmis demek ki... sen asker şafağını say :))) Allah kavuştursun...
:))) yaa bende izleyim barii o filmi hoşuma gitti konusu:)))
Burcuözge senin adın şeniz mi??? ben hep nickindekini kullanıyordum:)))
aşk tutulması çok güsel diolar bende merak ediorum cidden:))))
Canlarım merak eden dostlar için yazıyorum.Sol tarafımdaki ağrılar için bugün dr a gittim,şükürler olsun ki göğüste birşey çıkmadı.
Boyun fıtığına benziyor dedi dr.
Haftaya önce kardiyolojiye sonra beyin cerrahına gideceğim.Bakalım ne çıkacak.
bence siyah olmasın beyazda olmasın ama ne o ole çarşaf gibii
zebra desenli bişi olabilir..
yada siyah beyaz farklı bişi
mesela denildiği gibi beyaz bi yatak örtüsü. sonra ayak ucuna siyah bir yatak şalı hoş olabilir.. a.s.
Canlarım merak eden dostlar için yazıyorum.Sol tarafımdaki ağrılar için bugün dr a gittim,şükürler olsun ki göğüste birşey çıkmadı.
aferin kız iyi düşündün bunu... Ama hem nevresimiyle, hem örtüsüyle hem şalıyla nasıl uğraşacam yaw, tembel bi insanım ben :)))
Mısra'cım, neyse ki göğüste bisey yokmuş. İnşallah fıtık da değildir, 1-2 ilaçla hemen halledersin inşallah. Çooook geçmiş olsun.
şafak 101kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
neyimi merak ediyorsun kız allam yaa :roflol: :roflol:
boyum 1. 69 kilom 70 10 kilo fazlam var yani rahatladın mı :1closedeyes:
bende 1.71 canım kilom 70 aynı kaderi paylaşıyoruz senlee kader arkadaşım gel yanıma :teselli:
fotolarımı görmüşsündür benziyormu vücut yapımız CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?