düşerken haber ver çelik yelek giyeyim kask takayım kaydirigubbakcemile3
en son hiçbirşey yoktu nerdeyse neler yaptın anlatsana çabuuuukk delikafadulden
anlayuşsuz kısmını üstüme alınmıyorum gayette anlayışlı bir şekilde yardım etmeye çalıştım ben, görünüşe bakılırsa çok sinirli hep sizin yüzünüzden üzdük kızıklava:
ama oda cevap vermiyo bile küstüm ben gidiyomm elvedaaaasenağlama:a015:
Valla 1 ay içinde,eşyaları aldık,evi tuttuk,geçen hafta gelinliğe de başladım 2 provam kaldı dün halıları aldık,geçen hafta da perdeleri yaptırdık,geri kalan ıvır zıvırları tamamlamaya çalışıyorum,1 tek temizlik kaldı işte,yalnız herşey düzgün giderken nişanlımın kanında nikah için aldırdığımız kanda hepatit c gözüktü,oysa karaciğer falan herşey temiz 1 haftadır da onun koşturmacasındayız kafayı yemek üzereydim...haftaya doğrulama testi belli olacak işte,sadece kan yoluyla geçtiği için,çok az ihtimal de olsa cinsel ilişkiyle de geçme olasılığı varmış,korktum ama dr korkmaya gerek yok sadece önlem alarak davranırsınız dedi..dua edin umarım son test negatif çıkar,tedirginlik çok kötü etti beni,yoksa iyiyiz çok şükür...sen neler yaptın???
canım inşallah negatif çıkar da sen de rahatlarsın,geçenlerde bir arkadaşımız daha bu tahliller sonrasında bayağ bir stres yasamıştı, az da olsa tahmin edebiliyorum ne kadar gerildiğini, ben de gelinlik işini halletim sayılır haftaya ikinci provama gitcm ama daha ev tutamadık o yüzden halı perde orta sehpa ve tv ünitesi gibi şeyleri alamadık şu aralar bir çeşit beklemedeyiz yani, uygun ev bekleyişi :))
ayy aysun şu evi tutsanız en çok ben rahatlayacağım haaa
Ben buldum sebebini yasmincim,herkes bir türlü dökülmek bilmeyen yapraklarda,hiç izlemediğim merak ettiğim dizi
selam ben geldimmm
:1hug:
aaaa kimsecikler yok mesai bitti galiba
kadıköydeki nikah işlemleri tamam gittiğimizde mesai bitmişti 4 e çeyrek kala bitiyormuşi mesai bende hiç çalışmasaydınız dedim biraz sinirlendim sonra aldılar bizim işlemleri izin kağıdını verdiler tabi bakalım maltepe belediyesi gün vereckmi asıl sorun orda hiç sanmıyorum kesin bi aksilik çıkacak 4 temmuza yer yok diyecekler bende sinirden yine ağlıyacam.yarın onuda hallederek deymeyin keyfime
Valla 1 ay içinde,eşyaları aldık,evi tuttuk,geçen hafta gelinliğe de başladım 2 provam kaldı dün halıları aldık,geçen hafta da perdeleri yaptırdık,geri kalan ıvır zıvırları tamamlamaya çalışıyorum,1 tek temizlik kaldı işte,yalnız herşey düzgün giderken nişanlımın kanında nikah için aldırdığımız kanda hepatit c gözüktü,oysa karaciğer falan herşey temiz 1 haftadır da onun koşturmacasındayız kafayı yemek üzereydim...haftaya doğrulama testi belli olacak işte,sadece kan yoluyla geçtiği için,çok az ihtimal de olsa cinsel ilişkiyle de geçme olasılığı varmış,korktum ama dr korkmaya gerek yok sadece önlem alarak davranırsınız dedi..dua edin umarım son test negatif çıkar,tedirginlik çok kötü etti beni,yoksa iyiyiz çok şükür...sen neler yaptın???
hoşgeldinnn başbaşayızzz kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?