2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

en son hiçbirşey yoktu nerdeyse neler yaptın anlatsana çabuuuukk delikafadulden

Valla 1 ay içinde,eşyaları aldık,evi tuttuk,geçen hafta gelinliğe de başladım 2 provam kaldı dün halıları aldık,geçen hafta da perdeleri yaptırdık,geri kalan ıvır zıvırları tamamlamaya çalışıyorum,1 tek temizlik kaldı işte,yalnız herşey düzgün giderken nişanlımın kanında nikah için aldırdığımız kanda hepatit c gözüktü,oysa karaciğer falan herşey temiz 1 haftadır da onun koşturmacasındayız kafayı yemek üzereydim...haftaya doğrulama testi belli olacak işte,sadece kan yoluyla geçtiği için,çok az ihtimal de olsa cinsel ilişkiyle de geçme olasılığı varmış,korktum ama dr korkmaya gerek yok sadece önlem alarak davranırsınız dedi..dua edin umarım son test negatif çıkar,tedirginlik çok kötü etti beni,yoksa iyiyiz çok şükür...sen neler yaptın???

ciciçkom sen niye üstüne alındın dalga geçenler utansın balımmmm:1hug:

canım inşallah negatif çıkar da sen de rahatlarsın,geçenlerde bir arkadaşımız daha bu tahliller sonrasında bayağ bir stres yasamıştı, az da olsa tahmin edebiliyorum ne kadar gerildiğini, ben de gelinlik işini halletim sayılır haftaya ikinci provama gitcm ama daha ev tutamadık o yüzden halı perde orta sehpa ve tv ünitesi gibi şeyleri alamadık şu aralar bir çeşit beklemedeyiz yani, uygun ev bekleyişi :))

yaa kızlar kusura bakmayın.kimseye kızmış ya da alınmış değilim.sadece üzülüyorum bi pürüz çıktı diye.bunun da üstesinden gelicez inşallah.yatak odasını mecbur almak zorundayız senetleri imzaladık bile.nyse boşverin bakarız bi çaresine

ayy aysun şu evi tutsanız en çok ben rahatlayacağım haaa

nitt hayırlı olsun canım.inşallah nişanlında bi sorun çıkmaz! 3 mayıs gelini kaldık başbaşa :))

slm kızlar ben geldiiim ne war ne yok:)))))
mbilyalar halledildi yaa yüzüm gülmeye başladı biras olsun rahatladım dmkki dierleride hallolsa ozmn asıl tadını çıkaracam bu işin:)))

aaaa kimsecikler yok mesai bitti galiba
kadıköydeki nikah işlemleri tamam gittiğimizde mesai bitmişti 4 e çeyrek kala bitiyormuşi mesai bende hiç çalışmasaydınız dedim biraz sinirlendim sonra aldılar bizim işlemleri izin kağıdını verdiler tabi bakalım maltepe belediyesi gün vereckmi asıl sorun orda hiç sanmıyorum kesin bi aksilik çıkacak 4 temmuza yer yok diyecekler bende sinirden yine ağlıyacam.yarın onuda hallederek deymeyin keyfime

rasibacığım kötü düşünme içini rahat tut... içini ferah tutki ii gitsin işler:))))

Ben buldum sebebini yasmincim,herkes bir türlü dökülmek bilmeyen yapraklarda,hiç izlemediğim merak ettiğim dizi

hadi hayırlısı canım bitsin artık şu işlemler ben bile stres yaptım valla..
ya biz daha başvuramadık bilee

inşallah negatif çıkar canımm

hoşgeldinnn başbaşayızzz kaydirigubbakcemile5

evet aşkımm:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…