teşekkür ederim gececim
nilay kız feci gaza geldim bende yaa
akşam aşkı memnu yu izlerken 40 tane çektim farkında olmadan süperrrrrrkaydirigubbakcemile2
slm kızlar nasılsınız
canım dün hallettik nikah işlemlerin, saat 8.30 da gelecek memur 8 de baika nikah varmış ordan çıkıp bize gelecek.
oleeeeyyyy hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım dün hallettik nikah işlemlerin, saat 8.30 da gelecek memur 8 de baika nikah varmış ordan çıkıp bize gelecek.defteri bi açtı full dolu c.tesi ile pazar sayfası yan yana ya bi baktım pazar sayfasından en üstte sizin isminiz vardı bi garip oldum senin ismini görünce dedim bunlar bizim arkadaşımız aynı gün evelenecektik ama onlar vazgeçti falan adamla biraz sohbet ettik oda bizi sevdi başta yer vermiyordu kartala yolluyordu sonra dedi tamam cevizlide nikah kıycam ordan sizin oraya gelirim
gidiyim bari ben :ecrin_bebek:
canım dün hallettik nikah işlemlerin, saat 8.30 da gelecek memur 8 de baika nikah varmış ordan çıkıp bize gelecek.defteri bi açtı full dolu c.tesi ile pazar sayfası yan yana ya bi baktım pazar sayfasından en üstte sizin isminiz vardı bi garip oldum senin ismini görünce dedim bunlar bizim arkadaşımız aynı gün evelenecektik ama onlar vazgeçti falan adamla biraz sohbet ettik oda bizi sevdi başta yer vermiyordu kartala yolluyordu sonra dedi tamam cevizlide nikah kıycam ordan sizin oraya gelirim
nikah işlemlerini halladen arkadaşlar için çok sevindim.darısı bizim başımıza inşallah.
daha öncede söylemiştim benim nişanlım mayıs ortasında askerden gelecek.biz nikah işlemlerine o zaman başlıcaz.tarihimiz 5 temmuz umarım o zamana nikah merumurunu ayarlayabiliriz.
senide ekledim listeye artık çıkmak yasakk kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?