ben kimse yok sanmıştım, gelmişsiniz :):)
vereyim sna bi mandalin yasmincim
offffffffff offffffffffffff keşke yiybilseydim canım çok çekti nişanlımı arayıp sölim bulsun bana barii :CüvCüv:
Günaydin kizlar,
ben galiba yine vazgectim ;=))) Dün balayimizi düsündügümüz ButikOteli göstermistim. Lale Lodge Dün aksam aklima geldi. Hic Tuvaletin resmini eklememisler ;=(( Bende hic sevmem igrenc WC'leri. Ya igrenc ise? Güzel olsaydi, eklerlerdi diye düsünüyorum.
Degil mi? Ben simdi yemekhaneye gidiyom. Kocaman öptüm sizi.
Aynı anda gönderdik kızlar pek hoş oldu :)))))))
Nasılsınız?
Merhaba kızlar , bende temmuz ayında evlenicem.. bu aralar o kadar çok takılıyorum ki bu siteye :) bi telaş aldı beni gidiyo :) fikirlerinize ihtiyacım var yatak odası takımını özel yaptırıcaz açık renkler mi dersiniz yoksa koyu renkler mi? bi türlü karar veremiyorum ya..
açık renk her zaman iyidirdiyorum ben..
karanlık ışık almayan odalarda da kullanılabilirlikleri,ayrıca daha az toz belli edişlerinden ötürü ben açık renk diyorum....yerimseniben
peki sence kırmızıyla beyaz nasıl olur hihoyyyt
beyaz güzelde canım kırmızıyı kullanma miktarı önemli...
çünkü yatak odalarında daha soft renkleri tercih edin diyorlar.
maşlum kırmızı iddialı göz yorucu bir renk. ve bazı duygularıda tetkliyor. eğer kararında kullanırsan uygun olur herhade...
Gercekten öyle mi düsünüyorsun canim? Ama diger oteller hep koymuslar ;(((canım böyle cici bir otelin wc si kötü değil kanımca...
çünkü çok hoştu.
vede ben çoğu otelin reklamında wc resmi görmedim dikkatimi çekmedi yada sırnaşık şey
pek estetik bir görüntü olmadığından bence wc yi eklememişlerdir.
ben hatta akşam hemen aşkıma bil gösterdim bizde bir hafta sonu kaçamağı yapıcaz malum oralarda mevsim uzun sürüyor. yerimseniben
Bende bunu düsündüm, ama benim sapik olacagindan süpelenirler sonra düsündüm Çok üzgünüm çoookbencede WC kötü değildir Jülide cim yaa
aslında açıp sorabilirsinde sana foto göndersinler kaydirigubbakcemile2
ama sanmıyorum ben kötü değildir
Ya ben cok takintiliyim bu konudaCanım ne kadar nostaljik güzel bir otelmiş burası böyle.Böyle bir otelin wc si nasıl olabilirki odaları gibidir,takıldığın şey bana komik geldi :)))))))))
Gecmis olsun misracim. Acil sifalar dilerim. Bak yarin gecer. Ben böyle hissediyorum sengözlerimebaksanabBurcucum benim ağrılar devam ediyor ne yazık ki.
Svda benim yatak oda takımım beyaz lake,perdelerimde kırmızı beyaz.Halılarımda aynı birazda siyahlar var içinde.
Beyaz olması şart değil ama açık renkleri öneririm.
Ya ben cok takintiliyim bu konuda)) En azinda cesmenin resmini koysalardi ))
O yüzden tekrar arastirmaya girdim. Burasi Padma Hotel - www.Padma.com.tr biraz daha pahali ama en azinda cesmesini gördüm))
Bu ara bi otel vardi cok komik kizlar!!!!!! Tuvalet Yatakodasindaydi!!!!! Bakin: Alesta Boutique Hotel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?