canım dün hallettik nikah işlemlerin, saat 8.30 da gelecek memur 8 de baika nikah varmış ordan çıkıp bize gelecek.defteri bi açtı full dolu c.tesi ile pazar sayfası yan yana ya bi baktım pazar sayfasından en üstte sizin isminiz vardı bi garip oldum senin ismini görünce dedim bunlar bizim arkadaşımız aynı gün evelenecektik ama onlar vazgeçti falan adamla biraz sohbet ettik oda bizi sevdi başta yer vermiyordu kartala yolluyordu sonra dedi tamam cevizlide nikah kıycam ordan sizin oraya gelirim
julidecim birçok kez alaçatıya gitmiş biri olarak söyleyeyim alaçatı çok nezih bir yerdir kesinlikle tuvalet konusunda salaş davranacaklarını düşünmüyorum için rahat olsun
bu arada inanılmaz eğleneceksin alaçatıda, hele o akşamları yokmu süper :içelim:
ayrıca bazı çarşambalar tango geceleri düzenleyen kafeler var umarım onlara da denk gelirsiniz
padma ya bayıldım yaaa çok güzelllll
Bilmiyorum canim, ama gercekten garip. Biri WC'de s...r, digeri yatakta. Düsünsene b.k bütün odayi... Ay igrenc yani sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol: böyle bir odaya şirince var bilirmisiniz bilmiyorum şarabıyla ünlüdür işte orda rastlamıştım ilk kez, tabi rezervasyon yaptırmadık başka bir oda seçmiştik zaten birlikteliğimizin daha naif zamanlarıydı o aralar işimiz olmaz :roflol:
Ay ben cok heycanlandim simdi :teytey: Insallah canim. Ben kesinlikle isterim... YA hersey mükkemmel olsun istiyorum, ondan bu takintim kaydirigubbakcemile3
Bilmiyorum canim, ama gercekten garip. Biri WC'de s...r, digeri yatakta. Düsünsene b.k bütün odayi... Ay igrenc yani sırnaşık şeysırnaşık şey
valla canım gündüzleri size kalmış ama alaçatı geceleri süper derim başka da bişey demem, bak benim bile canım çekti nasıl özledim orayı,hepimiz mükemmel olsun istiyoruz julidecim bir arkadaşım balayı için hayatımın en güzel günlerini yaşadım demişti ben de öyle olsun istiyorum canım yaa inşallah olur
:roflol: :roflol: adamı 2 dakika dışarı yollarsın artık bişey aldırmaya :roflol: ayy iğrenç valla evliliğime bu şekilde başlamak istemem doğrusu :roflol:
selam arkadaşlar.bizim kredi olayı hala çözülemedi.yatak odası mağazada bekliyor.balayı otelimizde yattı.başka biyer arıyoruz şimdi.herşey çok güzel gidiyo diye diye kendi kendime nazar değdirdim sanırım.
Biliyorum canim. Zaten cogu kismini annem ile babam ödeyecek. Ama daha düsünüyoruz. Belkide gercekten mail atip, bana WCnin resimlerini yolla diicem :dance:Öfff padma çok pahalı be güzelim.Balayı için bu kadar para verip sonra onun borcunu ödemeniz çok sıkıntı yaratır.Diğerine henüz bakmadım
Belkide kismet canim. Bence kesinlikle daha güzel bir balayi yeri bulacaksiniz. Belkide senin istedigin gibi bir butikotel olur :lepi:selam arkadaşlar.bizim kredi olayı hala çözülemedi.yatak odası mağazada bekliyor.balayı otelimizde yattı.başka biyer arıyoruz şimdi.herşey çok güzel gidiyo diye diye kendi kendime nazar değdirdim sanırım.
bu arada benim son 50 günüm kaldı
selam arkadaşlar.bizim kredi olayı hala çözülemedi.yatak odası mağazada bekliyor.balayı otelimizde yattı.başka biyer arıyoruz şimdi.herşey çok güzel gidiyo diye diye kendi kendime nazar değdirdim sanırım.
bu arada benim son 50 günüm kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?