2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende heves ediyorum iki muhabbet edelim diye ama ben yazmaya başladığımdan beri kimse doğru dürüst girmiyo.kimseyle tam olarak tanışamadım bile.

ışte tosbacım heralde herkes telaşa düştü.zamanlar daralınca işler çoğalıyor sanırım.sen ne zaman evleniyorsun?

Hangi buzdolabı o tosbacım ? :uhm:

boshc un dondurucusu altta olan.bizimkilere biraz ters geldi.alışık olduğumuz gibi olsun istediler.tabi ben istediğimi aldım ama kullanışlı olup olmadığından emin olamamıştım sonradan yüzüm kara çıkmasın dedim.

Anladım canım.benimde hoşuma gitmişti.ama sonra baktım üst kısmına boyum yetmiyor.dediler sen ötekini daha rahat kullanırsın.sonuçta sen rahat kullancaksan sorun yok

İşte tosbacım heralde herkes telaşa düştü.zamanlar daralınca işler çoğalıyor sanırım.sen ne zaman evleniyorsun?

bende 5 temmuzda evleniyorum.nişanlım mayısta askerden gelecek.o yüzden hemüz rehavetli bi hazırlık yok.sadece gelinlik ve beyaz eşyalar halloldu.

Ayyyy ne kadar mutlu oldum şimdi birden.psikologmusun yoksa sen jülide kaydirigubbakcemile2 evet evet haklısın.güzel sözlerin için tşk ederim a.s.

Polyanacılık oynamayi seviyorum canim :asigim: Hayat o kadar güzel ki üzülmeye degmez. Sonra bence bir kadin her esya ile güzel ve sicak bir yuva kurabilir. Önemli olan mobilyalar degil ki, detaylardir ;=))) Bence yani ;=))))

Ve buna inaniyorum ki, Kismete! Diger Firini filan alsaydin, belkide cabuk bozulurdu yerimseniben. Siz en güzelini yaptiniz canim. Merak etme...

Anladım canım.benimde hoşuma gitmişti.ama sonra baktım üst kısmına boyum yetmiyor.dediler sen ötekini daha rahat kullanırsın.sonuçta sen rahat kullancaksan sorun yok

üst kısmına yetişmek sorun olmayacak inş. hepimizin eşyalarını Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip eder.

Çok haklısın.hiç bu tarafndan bakmamıştım duruma a.s Ama önce maşallah diyorum sonrada Seni alan yaşadı diyorum.o kadar yani.inş çok mutlu olursun

Çok haklısın.hiç bu tarafndan bakmamıştım duruma a.s Ama önce maşallah diyorum sonrada Seni alan yaşadı diyorum.o kadar yani.inş çok mutlu olursun

bende hak veriyorum.her ne olursa olsun o evde sevdiğimizle yaşacak değilmiyiz önemli olan bu bence.eşyalar için üzülüp en güzel günlerimizin tadını çıkarmamaya değermi.

Sagol canim Nisanlima iletirim
Insallah hepimiz mutlu oluruz kizlar. Kimse üzgün olmak icin dogmadi ki.
Tüh tüh tüh nazar degmesin hepimize

Tosba insallah sende güzel günlerde sogutursun yigeceklerini ve böylece kocisine güzel yemekler yaparsin.

inşallah canım hepimiz mutlu evlilikler yaparız.yediğimiz içtiğimizin tadıda bi başkaolur o zaman.

kızlar size bişey soracam.siz ocaklı fırınmı aldınız?ben setüstü ocak almıştım birde minifırın ama nişanlım pek memnun olmadı.değiştirmeyi düşünüyorum.sizin fikriniz ne?

Ben daha HICBIRSEY almis degilim canim, daha evimiz, isimiz belli olmadigi icin. Neden memnun deiil ki canim?

mini fırınlar küçük olduğu için pek hoşnut olmadı.bende iki kişiyiz bize yeter diye düşünmüştüm.oda büyük fırın alalım diyor hiçmi misafir gelmicek.
ben böyle şeylere pek takılma nasılsa olur bişekilde diye.ama şimdi ocaklı fırınla değiştirsemmi diyorum.

Günaydın fıstıklar, ben açtım topiki bugün ohh kismecikler yok.

Bugün hiç halim yok. Sabah bel ağrısıyla uyandım

günaydın kızlarrrrr

günaydın tubiş geçmiş olsun canım
temizlikten dolayımı ağrıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…