Hangi buzdolabı o tosbacım ? :uhm:
boshc un dondurucusu altta olan.bizimkilere biraz ters geldi.alışık olduğumuz gibi olsun istediler.tabi ben istediğimi aldım ama kullanışlı olup olmadığından emin olamamıştım sonradan yüzüm kara çıkmasın dedim.
İşte tosbacım heralde herkes telaşa düştü.zamanlar daralınca işler çoğalıyor sanırım.sen ne zaman evleniyorsun?
Ayyyy ne kadar mutlu oldum şimdi birden.psikologmusun yoksa sen jülide kaydirigubbakcemile2 evet evet haklısın.güzel sözlerin için tşk ederim a.s.
Anladım canım.benimde hoşuma gitmişti.ama sonra baktım üst kısmına boyum yetmiyor.dediler sen ötekini daha rahat kullanırsın.sonuçta sen rahat kullancaksan sorun yok
Polyanacılık oynamayi seviyorum canim :asigim: Hayat o kadar güzel ki üzülmeye degmez. Sonra bence bir kadin her esya ile güzel ve sicak bir yuva kurabilir. Önemli olan mobilyalar degil ki, detaylardir ;=))) Bence yani ;=))))
Ve buna inaniyorum ki, Kismete! Diger Firini filan alsaydin, belkide cabuk bozulurdu yerimseniben. Siz en güzelini yaptiniz canim. Merak etme...
üst kısmına yetişmek sorun olmayacak inş. hepimizin eşyalarını Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip eder.
Çok haklısın.hiç bu tarafndan bakmamıştım duruma a.s Ama önce maşallah diyorumsonrada Seni alan yaşadı diyorum.o kadar yani.inş çok mutlu olursun
Amin.Sen çok güzel bi karar vermişin caanm o buzdolabını almakla
Sagol canimÇok haklısın.hiç bu tarafndan bakmamıştım duruma a.s Ama önce maşallah diyorumsonrada Seni alan yaşadı diyorum.o kadar yani.inş çok mutlu olursun
Ben daha HICBIRSEY almis degilim canim, daha evimiz, isimiz belli olmadigi icin. Neden memnun deiil ki canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?