2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

jülide, düğün nerde olucak ki. (belkim biliyorumdur söylemişsindir ama hatırlamıyorum kafam çok dolu)
Istanbul - Baltalimani (Istanbul Üniversitesi)

Jülide süper hareketli geçecek seninde o iki hafta
halledersin tatlım merak etme yeterki para olsun sırnaşık şey

Ooohooo hemde nasil hareketli canim.

Kızlar napıyorsunuz?
Ben daha tezi bitiremedim :uhm: Onunla ugrasiyorum.

Oyyy yerim seni tatlım benim.Bugün biraz rahatsızım biliyorsun,memleketten babam gelmiş gitmem lazım oturdum kaldım öylece

Nilay, artık dikakt et sonraki provada sorun çıkmasın. gerçi arkasını en son yapıyorlar. gelinlikçiler genelde kilo al ama zayfılama diyor nedendir acep.

ışılcım, hızla okuyorum ve aklımda kaldığınca cevap yazıyorum.

jülidecim dediğim gibi biliyordum düğün yerini off çok unutkan oldum ben ya kocaman bir liste var önümde yapılcak ve alınacak eksikleri içeriyor.

düğün gününü unutmam inşallah sırnaşık şeysırnaşık şey

amin canım hepimizin:Saruboceq: zor oluo bazen ama birbirimize olan sevgimizle herşeyin üstesinden geliyoruz sırt sırta verip kimseye yük olamadan yapmaya çalışıyoruz herşeyimizi

evet dedigin gibi, birbirimize karsi olan sevgimizde olmasa cekilmez bu sterssler :)
allah hepimizin yardimcisi olsun:asigim::asigim:

nilay, zayıflarsın canımcım fıstık gibi olucaz hepimiz.

jülide, sen henüz başlamadın ondan lsiten uzundur ciciş ben kuyruk sonuna çok yaklaştım.

2009 yazı he:)
sabırsızlıkla beklıorum ben de agustosu arkadaslar..
Bu hazırlanma donemı bırascık sıkıcı ıste aılelerı hos tutmak falan ama ossun gozumuzu acıp kapayalım artık olsun 2 agustos dıyıp sabredıoruz:)

Kızlar pronovias var istanbulda olanlar bır denesın gıtmeyı derım..
Ispanyada dıkılıp gelmekte gelınlık. Uzerınıze gore oluyor arkadaslarım aldı ordan ve ınanılmas gusel gelınlıler var.
Yalnıız fıat konusumda bırascık pahalı gelebılır ama deger..
Hatta ben alamadım sız alın halar adlı modelını:)
1500 euro cıvarında olması lazım fıatların ama tabı modele gore deısmekte
hepınıze kolay gelsın dıoruum

kızlar buda benm davetiyem.yani aynı böle olucak inşallh.kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $53484_0.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…