kızlar buda benm davetiyem.yani aynı böle olucak inşallh.kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba.bende iki gün önce büyük çarşıda bigelinlikçiyle anlaştım.bu cumartesiilk provam var.beyaz eşyalarımız hepsinide bosch'dan aldım.buzdolabım hani şu soğutucusu altta olanlar varya ondan.sizin bi bilginiz varmı kullanışlı oluyomu?
selam arkadaşlar.uzun zamandır görüşemiyoruz,umarım özlenmişimdir.bugün her ne kadar kredi işi çözülememiş olsada keyfim pek bi yerinde.yeni belediye başkanımız sayesinde :))
sizde ne var ne yok.topikte bi yavaşlama var artık.sanırım herkes tarihler yaklaştıkça ya stresten,yada zamansızlıktan giremiyo pek benim gibi.
KHENA nerelerde kızlar yaa haberim yok benim :çok üzgünüm:
canım khena nikah işlemlerini halletmeye gitti bugünn
Demek hepsi senin yüzünden kaydirigubbakcemile Senin sacindan tutup getiririm baaak!!!! Kizdirma beniben giremiyorum ondan :))
ya şimdi yorgun olmasam ben toplardım buraya milleti ama çok yorgunum valla:)
2 gün idare edin
a.s.
ben giremiyorum ondan :))
ya şimdi yorgun olmasam ben toplardım buraya milleti ama çok yorgunum valla:)
2 gün idare edin
a.s.
Cnm öncelikle hayırlı olsun.Benim buzdolabım ondan yaklaşık 4 aydır kullanıyorum çok memnunum.
Canim kafana takma. Mutfagin icinde cok daha degisik gözükebilir. Güzel Magnetlerde üstüne yapistirirsin. Cok güzel olur canim inan. Orginal olur. O parayla baska bir eksiginizi alirsiniz canim. Herkes her zaman her istedigini alamiyo inan ki. Güle Güle kullan canim. Insallah cok güzel yemekler pisirirsin. cokacimcoookJülidecim İki adet misafir vardı gitti az önce.ben bişi izlemiyom şu an.biraz üzgünüm aslında.beyaz eşyalarımı aldım ama fırınla bulaşık mak içime sinmedi.yani şöyle para yüzünden makul davranmak zorundaydık.evimizde kira olacak.nasıl bir ev olacağı belli değil.o yüzden kendi evimiz olursa o zaman iyisini alırız diyerek hareket ettik.ama şimdi diğerlerine baktıkça içm gidiyor.hatamı ettik diyorum...
öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim
mısra.senin memnun olman benimde içimi rahatlattı.bizim büyükler biraz hoşnut olmamıştı onu aldığıma,demekki bi sorun yok.
Canim kafana takma. Mutfagin icinde cok daha degisik gözükebilir. Güzel Magnetlerde üstüne yapistirirsin. Cok güzel olur canim inan. Orginal olur. O parayla baska bir eksiginizi alirsiniz canim. Herkes her zaman her istedigini alamiyo inan ki. Güle Güle kullan canim. Insallah cok güzel yemekler pisirirsin. cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?