2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar merhaba.bende iki gün önce büyük çarşıda bigelinlikçiyle anlaştım.bu cumartesiilk provam var.beyaz eşyalarımız hepsinide bosch'dan aldım.buzdolabım hani şu soğutucusu altta olanlar varya ondan.sizin bi bilginiz varmı kullanışlı oluyomu?

selam arkadaşlar.uzun zamandır görüşemiyoruz,umarım özlenmişimdir.bugün her ne kadar kredi işi çözülememiş olsada keyfim pek bi yerinde.yeni belediye başkanımız sayesinde :))
sizde ne var ne yok.topikte bi yavaşlama var artık.sanırım herkes tarihler yaklaştıkça ya stresten,yada zamansızlıktan giremiyo pek benim gibi.

Cnm öncelikle hayırlı olsun.Benim buzdolabım ondan yaklaşık 4 aydır kullanıyorum çok memnunum.

Elifcim mrb,benimde topikte kimsenin olmaması dikkatimi çekiyor.

selam kızlar sizi çok özledim hafta sonu giremedim. bide üstüne bugün niakh işlemlerini yapmaya gittik. şükür bir aksilik çıkmadı ama yürü yürü, ordan oraya koş ayaklarıma kara sular indi.. ama yinede bitmedi işin asıl kısmı yani rapor kısmı ve evrak kısmı bitti çok şükür. yarın beledieden izin belgesi alıp başka belediyeye gideceğiz. tabi yr nasıl bulacağı zbilmiyorum çok yoruldum ölüyorum....

KHENA nerelerde kızlar yaa haberim yok benim :çok üzgünüm:

Canım benim valla buralardan çok uzaklardayımmm ölüüp ölüp dirilliyorum iş yerinde yorulmayı özledim valla. ne bu ya sokaklarda koş koş offf

canım khena nikah işlemlerini halletmeye gitti bugünn

sağol aşkım açıklaman için seni özledim bu aradaa:jeyyar:

suzicim sende msj çekmişsin nerdesin die..

sabır testindeydim canımmm.. nikah işlemleri tam bir sabır testi. Eğer geçersen testi evlenebiliorusun..

neyse kısçeler öldüm ben dinlenmek ve 2 gün uyumak istiyorum sizi kocaman öptüm yarında yokum. senağlamaa.s.

Ay bu topic bu kadar boş olmazdı ya.herkes kendi telaşına düştü heralde.inş evlenince aşkım eve hemen internet bağlatırda evlendikten sonra sohbetlere katılmaya devam edeblirim.yoksa o zaman koşturmaca daha mı çok olur?

ben giremiyorum ondan :))
ya şimdi yorgun olmasam ben toplardım buraya milleti ama çok yorgunum valla:)
2 gün idare edin
a.s.

Jülidecim ıki adet misafir vardı gitti az önce.ben bişi izlemiyom şu an.biraz üzgünüm aslında.beyaz eşyalarımı aldım ama fırınla bulaşık mak içime sinmedi.yani şöyle para yüzünden makul davranmak zorundaydık.evimizde kira olacak.nasıl bir ev olacağı belli değil.o yüzden kendi evimiz olursa o zaman iyisini alırız diyerek hareket ettik.ama şimdi diğerlerine baktıkça içm gidiyor.hatamı ettik diyorum...

Cnm öncelikle hayırlı olsun.Benim buzdolabım ondan yaklaşık 4 aydır kullanıyorum çok memnunum.

öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim
mısra.senin memnun olman benimde içimi rahatlattı.bizim büyükler biraz hoşnut olmamıştı onu aldığıma,demekki bi sorun yok.

Canim kafana takma. Mutfagin icinde cok daha degisik gözükebilir. Güzel Magnetlerde üstüne yapistirirsin. Cok güzel olur canim inan. Orginal olur. O parayla baska bir eksiginizi alirsiniz canim. Herkes her zaman her istedigini alamiyo inan ki. Güle Güle kullan canim. Insallah cok güzel yemekler pisirirsin. cokacimcoook

Ayyyy ne kadar mutlu oldum şimdi birden.psikologmusun yoksa sen jülide kaydirigubbakcemile2 evet evet haklısın.güzel sözlerin için tşk ederim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…