2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

libra konu ne seker anlamadım bıde bence gold
yenıngelenler hosgelmısslerr

böcüğüm babam beni vermiyorkaydirigubbakcemile
ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim..
geçmiş sayfalarda detaylı bir biçimde yazmıştım canıma.s.
yeni gelenler hoşgeldiniz..
günebakan sen de sapol canımçiçek

yatak örtüsü genel olarak güzel mi kızlar sizce?
alıyorum bakınsüprizzzzz
eğer önereceğiniz daha güzel seçenekler varsa hemen onu değerlendireyimcokacimcoook
yatak örtüsü konusunda bir türlü karar veremiyorum
alevcim alyansına bakmıştım yazmayı unuttum, çok güzel canımsüprizzzzz

canım yatak örtüsü güzel ama madem alıcaksın biraz tüllüleri sevmez misin*daha kabarık olanları ne bilim onlar hoşuma gidiyor benim ama bu da çok asil güzel duruyor

canım yatak örtüsü güzel ama madem alıcaksın biraz tüllüleri sevmez misin*daha kabarık olanları ne bilim onlar hoşuma gidiyor benim ama bu da çok asil güzel duruyor

canım tüllülerden bir kaç resim ekleyebilir misin?
yatak örtüsü konusunda çok cahilimsenağlamakaydirigubbakcemile2

Canım yatak örtüsü güzel ama çok sade değil mi ?Ben normalde böyle tüllü şeylerden pek hoşlanmam,o yüzdende sade bi örtü aldım ama ne bileyim yinede böyle biraz gösterişli duruyordu.
Bu arada renk olarak gold derim bende.Diğer renk çok sönük duruyor

libra baktığın sitede fiyatı ne kadar yatak örtüsünün?

fiyatı 153 ,00 yetale canım

turuncum haklısın yaf..
şöyle heh bu dediğim bir yatak örtüsü bulamadım..
yatak örtüsüz kalıcam sanırımkaydirigubbakcemile

fiyatı 153 ,00 yetale canım

turuncum haklısın yaf..
şöyle heh bu dediğim bir yatak örtüsü bulamadım..
yatak örtüsüz kalıcam sanırımkaydirigubbakcemile

Canım sanırım modellere netten bakıyorsun.Dışardaki çeyiz mağazalarına bakarsan daha çok fikir edinebilirsin yerimseniben

CADIARZU canım sıksık alışveriş yaptığım bi site var güvenilir aynı zamanda kargo ücreti yok istersen siteyi göndereyim sana baktım şimdi fiyatı birazcık daha uygun hem modeller açısından fikir edinirsin

tamam canım , site adresini özelime yollayabilirsina.s

gold daha güzel göstermiş modeli

kimse bakmadı mı alyansıma linkini atmıştım diğer sayfada:dilcikar:

Canım çok şık yüüzüğün. Benimki de öyle ikili. Ortası sarı üst kısımları beyaz altın, sarı kısmın üstünde de kücük kücük taşlarımız var

Canım çok güzel alyansın taşlı olması bayanın iyi olmuş Allah mutlulukla takmayı nasip etsin gerçekten çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…