• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar bu istediğimiz nevresim takımı perlenin bize verdiği sitede var....ama ben yakından görmek istiyorum alsam mı netten acaba

ben olaya hemen mudahale edıyom
lıbra yatak ortusunu suan alma derım cunku modelı cok cabuk değısen bısey düğününe bı ıkı ay kala alsan anca derım ben öle yapcam ıkıncısı bence o cok sade ben sana bı tane model yollayım ona bak benım cok hosuma gıdıyo alev bakmıstı cok beğendı ama fıyatı 450 ytl ve saten nevresım hedıye

elartt_binbirgece_krem.jpg

dün akşam yine sorun oldu siteye giremedim
günaydın kızlar.
Uğurböcüğüm zevkimiz uyuyor bu resimleri bulmaya çalışmıştım ben de bu modelleri çok seviyorum iştekaydirigubbakcemile3

Günaydınlarrr.
Uğur böcüğü son yolladığın yatak örtüsü çok hoş.Rengide güzelmiş.Diğer ikisi pek bana göre değil a.s

Bu örtülerde benden

Diva_azra_krem.jpg

asya_pembe_a.jpg

graceful_ytk_kirmizi.jpg

home_Zümrüt_org.jpg

Benim örtüm böyle bu renk ve modele benziyor ama benimkinde ara ara inci gibi taşlar var.

Son düzenleme:
Günaydın şekerleeer a.s.

moralım cok bozuk kızlarr :çok üzgünüm: ablamın evıne hacız gelmıs ablama aıt tum esyalar gtmıs ne cekılmez kaderı varmıs serf...z bırıyle evlendı 14 yıl hıc durmadan calıstı hem kadın hem erkek oldu o yattı evde ablam calıstı bosan deedık cocuğu var dıye hep beklettı ama bukadarda yeter heryeere borc yapmıs araba alıyo ablam oduyo kırayı odeyemedıler bız odedık 4000 ytl daha 3 ay oluyo sımdıde evdekı esylar gtmıs hepsınıde ablam aldı gece 12 kadar calıstı :1no2: kaderı kader deılmıs ıns hemen bosanır yoksa cok ceker oonunn yuzunden seref..z enıste yuzunden bzımde onurumuz kırılldı
ablamlar dayımın evınde oturdular 10 ay kıra vermedıler dayımla kotu olmaktansa verdık sımdıde böle annem kalp hastası daha dun gıttı koye kadın duyarsa cok kotu olur dr yok orda ayy allahım yaa neden hep kotu seyler oluyoo :çok üzgünüm:

moralım cok bozuk kızlarr :çok üzgünüm: ablamın evıne hacız gelmıs ablama aıt tum esyalar gtmıs ne cekılmez kaderı varmıs serf...z bırıyle evlendı 14 yıl hıc durmadan calıstı hem kadın hem erkek oldu o yattı evde ablam calıstı bosan deedık cocuğu var dıye hep beklettı ama bukadarda yeter heryeere borc yapmıs araba alıyo ablam oduyo kırayı odeyemedıler bız odedık 4000 ytl daha 3 ay oluyo sımdıde evdekı esylar gtmıs hepsınıde ablam aldı gece 12 kadar calıstı :1no2: kaderı kader deılmıs ıns hemen bosanır yoksa cok ceker oonunn yuzunden seref..z enıste yuzunden bzımde onurumuz kırılldı
ablamlar dayımın evınde oturdular 10 ay kıra vermedıler dayımla kotu olmaktansa verdık sımdıde böle annem kalp hastası daha dun gıttı koye kadın duyarsa cok kotu olur dr yok orda ayy allahım yaa neden hep kotu seyler oluyoo :çok üzgünüm:

Ah be canım yaaa ne şanssız bir dönemdesiniz ailecek :teselli: Kıyamam sana da valla, herşey üst üste geliyor malesef böyle :( İnşallah bir an evvel kurtulur ablan o adamdan. Annene de gelene kadar birşey demeseniz olmaz mı? Çok mu kalacak köyde? Umarım herşey bir an evvel düzene girer canım :Saruboceq:

geçmiş olsun uğurböcüğü ablan için çok üzücü gerçekten inşallah en kısa sürede herşey yoluna girer canım:Saruboceq:

hıcbısey yoluna grmesın artık tekmeyı bassın o adama yeter bız yıllardır yardım etmekten bıktık kendımız zor gecınıyoz paramızı elde avuctakını verdık akşam ablama gtcem keısnlıkle bosandrcam yeter bee benım bı tane aılem var bes para etmez ınsan ıcınn yeter bu cektığım mustıyle bıle kavga etmıstık yaa gıdı bana kefıl ol demıs o salakta ımza atmıs aılem ben ağladık nolur yırat gerı cevır yok yuva yıkılmasın al ıste bızmkı yıkıldı ablamında yıkılsınn ondan adam olmaz kımbılır nerelere ne borcu var

valla bu direkt uyku takımı gibi duruyor yastık kılıfları da var.. gerçi pek anlamam ben ama kullanışsız görünüyorCADIARZU
eğer bu uyku takımıysa o yastık kılıflarıyla rahat edilmez, eğer sadece yatak örtüsüyse indir kaldır, eğer o yastık kılıflarını kaldırmak istemiyosan ekstra yastık koy derken yine kullanışsız..
sen bilirsin tabifisfisfis

benım koyduğum saten varya gold rengı o sonderece kullanışlı ama ben nevresım takımı alcam aynı gold gıbı saten o yuzden yatak örtumu böle ıstıyom kırmızı renk deıl ama tuylu tullu bısey sonucta nevresım alabılırsın saten ama yatak ortusu bıraz abartıyı sevyomm

Back
X