• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Uğur böcüğü ablanın durumuna çok üzüldüm canım yaa.Benim teyzemde böyle şerefsizin biriyle evlendi ve çocuklar var diye yıllarca çekti.En son şer...siz adam bisürü borç yaptı teyzemin üzerine sonrada defoldu gitti.Teyzem boşandı boşanmasınada yıllarca adamın borcunu ödedi.Çünkü adam teyzemin imzasını taklit ederek bisürü şey satın almış.Teyzemde kendi imzası olduğunu ıspatlıyamayınca bisürü borç üzerine kaldı.Seneler oldu ayrılalı ama daha borcu yeni bitti.
Allah ablanın yardımcısı olsun.Eve bakmayan adamdan koca olmaz.Ablan boşansa en azından kafası rahat olur.Çalışır didinir çocuğuna bakar.

Şimdiiii size salata kasesi ve dondurma kaselerimin fotografını ekliyorum. Uğur böceğim senin de dikkatini başka konuya çekiyorum bile bile ki kafan dağılsın biraz.

Salata kasesi:
pict0257hb6.jpg
[/IMG]

Dondurma kaseleri:

pict0254am2.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
gorsem kafam dağılcakta yokkk hahaah
hıc dusunmuyom ablam demıskı sız karsmayın herseye karısıyonuz demıs bu lafı duydum ya yeterkı aılem uzulmesın akşam abalmagıdıp bu mah.defol dıycem bızı rezıl etme cunku dayıma gene kırayı odeyemez bunlarr neyse sen bıda koy bakem

Uğurböcüğü canım tylerim diken diken oldu çok üzüldüm ablana yazık ama yaa kadıncağız çalışsın etsin sonra onun yüzünden gitsin bir de anlaşmazlık çıkarır evde.Yine de hayırlısı olsun canım Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.Umarım başka borçları yoktur

alev olmaz mı cnm hereyere var ablamı kandrıyo dıyokı 3mılyar adamlae dun ellerınde 10 mılyarlık senetle geldıler 15 mılayrlık esyayı 36 mılyara sayıp gtttıler daha bankalara var ama ablam hakedıyo bosan dıyoruz akşam demıs sız karsmayın gerızekalı neysee
uzuntuden sacımda beyaz cıkmıs bı mustıye bı bunlara uzlmekten yaa
nmeyse hıc umrumda deıl akşam eve gıdem sorcam ben ona ne demekmıs o benım nışan paramı yerken kıraalrını oderken hıc sıze ne demıyodu

merhaba bende 2009da evleneceklerdenim.ama benim nedenim biraz farklı benim dayım intihar etti ve ben buldum dayımı bu yüzden dolayı düğün seneye kaldı.ama bundada vardır bir hayır.yani bende sizdenim kızlar.

merhaba bende 2009da evleneceklerdenim.ama benim nedenim biraz farklı benim dayım intihar etti ve ben buldum dayımı bu yüzden dolayı düğün seneye kaldı.ama bundada vardır bir hayır.yani bende sizdenim kızlar.

Aramıza hoşgeldin canım...
Başınıza gelen bu üzücü olay için ne diyeceğimi bilemedim.Başınız sağolsun

sağol canım.umarım benide alırsınız aranıza çünkü çok yalnız hissediyorum kendimi...

ayy cnm ne demek herkesın basında bı dert ınan dunya artık yasanmaz hale geldı ben cok ıstersım eskıden yasamayı bıraz kıtlık vardı ama ınsanlar mutluydu yedıklerının bı tadı vardı sımdı öle deıl bı gun mutlu olsak dığer gun uzntu kesın olduu ama allah sevdığı kulunu sınarmış bızede sabretmekten baska bısey dusmez :teselli:

haklısın uğur böceği bu yetmezmiş gibi dayımın borçları var mobilya almış bizim evin adresini ve benim telefonumun numarasını vermiş.hergün biri geliyo hergün biri arıyo bıktım artık nişanlanalı 4 ay oldum ama her geçen gün bana yıl gibi geldi.

Yok bi daha size fotoğraf falan :dilcikar: Dün akşam kutularından çıkardım sırf size fotoğraf ekleyebileyim diye, siz yorum bile yapmadınız :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Mutlukız aramıza hoşgeldin canım...

anlamadım dayının eşı falan yok mu hem onları aldığı yerler kendı adresıne teslım eder senın olayla ılgılı bağlantın yok kı bence bı avukat ıle gorus cnm

uğurböcüğü canım bu kadar bela sarıyorsa ablanın başına sen en iyisi ablanla konuş ama eniştenle tartışma bence canım ya da dikkatli ol ablanı bir de bu olayların üstüne kırmasın ama ablanın sahipsiz olmadığını da görmeli bir yandan

bu arad kızlar halamın eşi deniz astsubayı ve kıbrıs da görev yapan arkadaşları var onlarla görüşmüş benim balayı işini Kıbrıs balayı için güzel bir yer değil demiş.Oteller şehir merkezine çok uzak,gezmeleri çok zor olur demiş bence farklı bir yerde değerlendirsinler demiş.Biz de attık kafamızdan kıbrısı ver elini Antalya Marmaris çok merak ediyorum ben oraları zaten

Yok bi daha size fotoğraf falan :dilcikar: Dün akşam kutularından çıkardım sırf size fotoğraf ekleyebileyim diye, siz yorum bile yapmadınız :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Mutlukız aramıza hoşgeldin canım...

kız ben yazdımya cok guzelmıs şirinmıs dıye gule gule kulan dıye bı oncekı sayfada bak

Back
X