2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet canim ben sormustum , tskler

pinkcim çok sevindim canım yaaa

hayırlı olsun tatlım Şeniz ohh !!

eviniz hayırlı olsun.darısı bizim başımıza.

merhaba arkaadaslar, pinkgun hayirli olsun buarada evin. ah ne kadar sanslisiniz, hazirliklarinizi tamamliyabiliyorsunuz rahat rahat. biz almanyadan türkiyeye mekik dokumamiz gerekiyor hazirliklari yapmak icin

kızlar çoook teşekkür ederrim umarım daha güzelleri (ve ucuzları) sizin olur yerimseniben

tubacım ben 27 senedir izmir bornovadayım ama artık karşıyaka da oturcam nişanlım karşıyakalı biz de evi ordan tuttuk gelirsen eger görüşmek isterim çok seninle Şeniz bu arada sana da geçmiş olsun canım :teselli:

evet canım bizim anlaştığımız yer kendisi koyuyor zaten.yani ekstra bi ücret ödemedik.

bizim düğün salonundada varmış önceden ama çok saçma sapan şeyler yazanlar olmuş millet şikayet etmiş kaldırmışlar isterseniz kendiniz koyabilirsiniz dediler

benim sadece beyaz eşylarım alındı.gelinliğim dikiliyor.gerisini nişanlımla birlikte yapmak istiyoruz.evimiz bizim ortak zevkimize göre döşensinn.bu heyacanı birlikte yaşamak için bekliyorum ben.

en iisini yapıosn canm.bekle bncede.bizim nişanmzda herşey çok hılı olmuştu nişanlm askerdi hiç rahat olmadısenağlama

böyle bir şey istiyorum şimdi bi organizasyon şirketinede sordum bakalım kaç para diyecekler

en iisini yapıosn canm.bekle bncede.bizim nişanmzda herşey çok hılı olmuştu nişanlm askerdi hiç rahat olmadısenağlama

bide biz burda hazırlık yaparken onlar ordan merak edip üzülüyorlar.bi beyaz eşya aldım kaç kere sordu şu nasıl bu nasıl diye.onlarda birkere evleniyor tabi hakkı hazırlıkların içinde olmak.

blue tatlım standın üzerine kumaş geçirmişler tülle süslemişler
tubişcimin dediği gibi marangoza falan yaptırılabilir üzerinide kendiniz süsleyebilirsiniz bence

bu tam olarak nasıl bişi rasibacım biraz açıklasanfisfisfis

canım aynen bu şekilde kiralıyorsun organizasyon şirketinden gelen misafirler arkadaşlarımız içine bişeyler yazıyo bizde ilerde çocuklarımıza gösteriyoruz yazada zaman geçtikçe kaybetmiş olduğumuz dostlarımızdan birer anı olmuş oluyoo defter bizde kalıyo kalemi standı geri alıyorlar
çok açıklıyıcı oldu galiba:içelim:

bide biz burda hazırlık yaparken onlar ordan merak edip üzülüyorlar.bi beyaz eşya aldım kaç kere sordu şu nasıl bu nasıl diye.onlarda birkere evleniyor tabi hakkı hazırlıkların içinde olmak.

kesinlkle cnm çok haklısın.sn bide bizi görcektn.bn düğün için biiler alıorm ufak tefek mutfak ıvırzıvırı nasıl inceleyerk merakla soruordu ne aldn nasıldı die canm yaa.aklma geldi bak duygulandmsenağlama nişanmzdada annm ve kayınvalidemle koştur koştr çarşıya gittik bana bikaç şey alındı elbise filn yüzüklermzi bn seçtm yalnz başıma nişanlm hasta hasta askerde manisada kayınpederm ve kardeşi onu nyanında ziyarette.bizde hemn bitrdk alışverişi bn büyük heyecanla elmde yüzklermz atladk otobüse gittk onun yanına görüşün bitmesine 1 saat kalamı ne ucu ucuna yetştm onu görmeye canm hastalktan bitmş bi halde kçşede aker kıyafetlrnn arasnda nasıl masum duruodu.yüzklermizi gösterirken bütün herkes bize bakıp gülümsemşti.ah ah nasıl aklma geldide duygulandmsenağlama

tşkler canm.fiyat aldıktan sonrada bilgi yazarsn sevinrmkaydirigubbakcemile5

blue tatlım standın üzerine kumaş geçirmişler tülle süslemişler
tubişcimin dediği gibi marangoza falan yaptırılabilir üzerinide kendiniz süsleyebilirsiniz bence

marongoza yaptırcanda tüller alcanda dfter alcan tüylü kalem bulcan onu bide süslemeye çalışacan bide düğün günü o teleşta salona onu kutup yerleştirmeye başlıcan tabi onu salona ansıl götüreceğimiz de sorun ben bu kadar telaşın arasında ben uğraşamam yasakkelime

canım sadece çok pahalıya gelmesin diye fikrimi belirtmiştim
ama tabii ki sende haklısın uğraşmak lazım ya da birini görevlendirmek gerek

eminim o an çok stresli ve heyecanlıdır.ama şimdi yinede güzel bi anı olmuş.tam filmlerde olurya yetişcekmi diye heyacanla izleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…