iim şekerim sen nasılsınnn-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-sırnaşık şey
yasmine selamım nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava:
TUBİŞ SANA bişi sormak istiyorummm
mısraya taciz atışı yaptım gene kızlar,o topiğe gizlice sızdım,gece görüş dürbünüm sayesinde hiç çaktırmadım:)
amaaaaan tecrübeye gerek yok zaten kızlar salın gitsin:))
bktbb oluyooooooooo içtimaya geç kalıyosun çöpleri toplarsın sonra ha
bana da sor yaaaaa
sana bugün bişi sormıcam kızdırmıcamda iyi davrancamm nişanlını özledin diye korumam altındasınn -tatlicadiarzu- kıymetini bil lülülülülülü
aaaa maşallah maşallah 12 kişi olmuşuuuz :) Bir dilim pasta kim yahu... Ben recimdeyim... CAnım çekti şimdi. Şeker leblebi de burda... Ay şekerli bisey olsa da yesek...
ben şekerleblebiye küstümm artık hiç yazmıyooo :ecrin_bebek:
biliyorum bu soru bana sorulmaı ama kızkandım bende cvp vermek istiyorum:jeyyar:iyim aynı bildiğin gibi iş güç iste sen nasılsın doublebump umdelikafadulden
biliyorum bu soru bana sorulmaı ama kızkandım bende cvp vermek istiyorum:jeyyar:iyim aynı bildiğin gibi iş güç iste sen nasılsın doublebump umdelikafadulden
mısraya taciz atışı yaptım gene kızlar,o topiğe gizlice sızdım,gece görüş dürbünüm sayesinde hiç çaktırmadım:)
kınanı anlatsana nerde yapcan nasıl yapcan ne giycen neler olcak hepsini anlat işte
kına için kahve var orayı tuttuk. çalgıcı tutmadık. işyerinden arkadaşım bilgisayar müzikleri yükledi pcden çalıncak. düğün olacağı için ayrıca çalgıcı msrafı olsun istemedim.
Elbise olarak üç tane var birini göstermiştim size nazarixin düğün fotolarına bakarsanız elbise onun üzerindeki ayrıca bindallımda onun giydiği. Birde orada benim üzerimde olan mavi elbisem var. Ayrıca eflatun bir elbise daha aldım. Belkim hepsini sırayla giyerim karar vermedim henüz. Kına 15 nisan perşembe akşamı olucak. Haftaya bugün izin ayrılıcam.
bana da sor yaaaaa
sana bugün bişi sormıcam kızdırmıcamda iyi davrancamm nişanlını özledin diye korumam altındasınn -tatlicadiarzu- kıymetini bil lülülülülülü
peki ama senağlama
kına için kahve var orayı tuttuk. çalgıcı tutmadık. işyerinden arkadaşım bilgisayar müzikleri yükledi pcden çalıncak. düğün olacağı için ayrıca çalgıcı msrafı olsun istemedim.
Elbise olarak üç tane var birini göstermiştim size nazarixin düğün fotolarına bakarsanız elbise onun üzerindeki ayrıca bindallımda onun giydiği. Birde orada benim üzerimde olan mavi elbisem var. Ayrıca eflatun bir elbise daha aldım. Belkim hepsini sırayla giyerim karar vermedim henüz. Kına 15 nisan perşembe akşamı olucak. Haftaya bugün izin ayrılıcam.
canımcım kına torbası aldınmı bölee değiğşik güzel olanlardan
Adını andıklarım kaçmış hemen :)
geceyimben, croiselle, doublebump, jtosik, KHENA, lahoya, rasiba, tubiS, yasmine8383
Adını andıklarım kaçmış hemen :)
geceyimben, croiselle, doublebump, jtosik, KHENA, lahoya, rasiba, tubiS, yasmine8383
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?