2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aaaa maşallah maşallah 12 kişi olmuşuuuz :) Bir dilim pasta kim yahu... Ben recimdeyim... CAnım çekti şimdi. Şeker leblebi de burda... Ay şekerli bisey olsa da yesek...

aaaa maşallah maşallah 12 kişi olmuşuuuz :) Bir dilim pasta kim yahu... Ben recimdeyim... CAnım çekti şimdi. Şeker leblebi de burda... Ay şekerli bisey olsa da yesek...

slm millet
diyettesin madem ne şekerli bişeyi istiyon ki CADIARZU
diyeti bozmayacak bişeyler lazım sana

ben şekerleblebiye küstümm artık hiç yazmıyooo :ecrin_bebek:

aboowww
küstüm derken

Son düzenleme:
biliyorum bu soru bana sorulmaı ama kızkandım bende cvp vermek istiyorum:jeyyar:iyim aynı bildiğin gibi iş güç iste sen nasılsın doublebump umdelikafadulden

canım benim bende iyiyim işteee kıskanma kızzz sende benim canımsın ciğerimsinnndelikafadulden

mısraya taciz atışı yaptım gene kızlar,o topiğe gizlice sızdım,gece görüş dürbünüm sayesinde hiç çaktırmadım:)

Aşkolsun şekerim ben gün içinde gelip bakıyorum.Topik eskisi gibi değil üzülüyorum vede çıkıyorum.

Asıl sen hesap ver günlerdir nerelerdeydin bakalımklava:

kınanı anlatsana nerde yapcan nasıl yapcan ne giycen neler olcak hepsini anlat işte

kına için kahve var orayı tuttuk. çalgıcı tutmadık. işyerinden arkadaşım bilgisayar müzikleri yükledi pcden çalıncak. düğün olacağı için ayrıca çalgıcı msrafı olsun istemedim.
Elbise olarak üç tane var birini göstermiştim size nazarixin düğün fotolarına bakarsanız elbise onun üzerindeki ayrıca bindallımda onun giydiği. Birde orada benim üzerimde olan mavi elbisem var. Ayrıca eflatun bir elbise daha aldım. Belkim hepsini sırayla giyerim karar vermedim henüz. Kına 15 nisan perşembe akşamı olucak. Haftaya bugün izin ayrılıcam.

Adını andıklarım kaçmış hemen :)

geceyimben, croiselle, doublebump, jtosik, KHENA, lahoya, rasiba, tubiS, yasmine8383

haftaya bugün izne ayrılcan ne zaman gelicen pekiii

anacım ben devleti kurtarmakla meşguldüm:)diğer arkadaş raporluydu nerdeyse hergün duruşmaya giriyodum olmadığı zamanlarda ya hacizdeydim yada keşifte ondan giremedim gözümün bebeeeeeee,vahşi komandom benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…