ÇOK GÜZELMıŞ tubiş bende giyicem bindallı herhalde öyle görünüyooo
HAKTANN umarım dediğin gibi olurda iyi bi iş bulur bizimki de.
burcucum nişanlım hayvan hastanesinde veterinerlik yapıyo.gece hayvanlar ve 2 si kalacak sadece hastanede.kız sürekli orda kalacağı için nöbete kalanlarda gece 3 ten sonra kızla aynı odayı paylaşacaklar.ertesi gün öğlen yine işe başlayacakları için gece yatmak zorunda.e kız milleti abi gece neyle yatacağı,yatarken biyerlerinin açılıp açılmayacağını bilemezsin.kız orayı evi gibi kullanıcak.banyosunu falan orda yapacak.yani lütfen hanginizin buna gönlü razı gelir yaa.bi kendinizi yerime koyun bide bu pozisyonda nişanlınızı düşünün.adama ne kadar güvenirsen güven.huzur muzur kalmaz dı bizde.
mersi kızlar, ben birde şalvara meraklıydım akrabamda var istemek zor geliyor arnvautlar falangiyiyor görmüşsünüzdür.
Ayrıca eldiven, kına tepsisi ve iki kırmızı sepet var çerez ve kınayı dağıtmak için.
nasıl yaa :1shok: hangi devirde yaşıyoruz hala akraba evliliğimi yapılıyor,bu durumun ne kadar sakıncalı olduğunu biliyormusun peki, bir de kendim istedim diyorsun, ne kadar yanlış ve ... neyse
hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullanBunlarda var kızlar, kilo almaya gittiniz hepiniz dimi kayboldunuz bende gidem bari. Afiyet olsun herkse
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...305mlar305m305z-sohbet-b246l252m252-2293.html
kızlar blayını sakın Anatolia Beach Hotel de geçirmeyin gazetede 1 kişi ölmüş 4 kişi komadaymış neyseki kurtulmuşlar. otelde sahte votka servis edilmiş
ışıl öle yapmak zor geliyor bana :)
burcular nelerelerde bize takılmıyorlar artık yoksa bizi beğenmiyorlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?