2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

mersi kızlar, ben birde şalvara meraklıydım akrabamda var istemek zor geliyor arnvautlar falangiyiyor görmüşsünüzdür.

Ayrıca eldiven, kına tepsisi ve iki kırmızı sepet var çerez ve kınayı dağıtmak için.

ÇOK GÜZELMıŞ tubiş bende giyicem bindallı herhalde öyle görünüyooo

giy tabi cicim çok güzeller hatta ben kına da sevmezdim ama bak elime böyle yaparlarsa yaktırcam kınayıda anasını satıyım

hatta ve hatta bindallımı da böyle yaptırıcam
bir ara bahsetmiştim kızkardeşiminkini görseniz bayılırsınız diye bir türlü resmini bulamadım kardeşimin ama buna benziyodu onunda çokkk güzeldi iii

Son düzenleme:

hımm durum değişik CADIARZU bende kız hasta falan sanıyorum. böyle olunca tabi kimsenin içi el vermez canım. inşallah gönklüne göre bir iş olur. daha öncede dediğim gibi allah gümüş kapıyı kapatır altın kapıyı açar:1hug:a.s.

canım bende kınamda siyah şalvarım var ama modernize bir şalvar yandan bağlamalı falan oun giyicem üstüne abiye bir bluz kırmızı renkte. altımada kırmızı pullu terliklerim var onları giycem. ekstra gidip elbise melbise almıycam yani. gelinlikçimde bindallı vereceğini söyledi ben sitemedim ama o teklif etti bende olur dedim böylelikle giymiş olucam nasipse... a.s

baktım tubişim hepsine
ama hani resim eklerken image a yüklüyorsun ya işte orda en üstte directl link to image diye bir link var turuncu renkte kutunun içinde sanırsam ordan kopyalayıp cevap yazdığın yerde DAĞ resmi varya oraya tıklayıp bekleyip çıkan yere yapıştır yapsan daha iyi görcektik
böyle olunca zor oldu bakmam zor açılıyo resimler

güle güle kullan cicim hepsini

nasıl yaa :1shok: hangi devirde yaşıyoruz hala akraba evliliğimi yapılıyor,bu durumun ne kadar sakıncalı olduğunu biliyormusun peki, bir de kendim istedim diyorsun, ne kadar yanlış ve ... neyse

sıteye yenı gırdım msjını yenı godum pinkgun devırle ne lakası var kı sonucta evlenme kararı aldıgımıza gore tanıdıgımız bıldıgımız ınsanlar sakıncalı oldugundan bahsetmıssın bızım uc gelınımızde akraba cocukları da gayet saglıklı ve zekı:a015::dance: sakıncalı oldugunu dusunmuyorum onun ıcın oncelerı bende oyle dusunuyodum ama fıkrım degıstı gonul ısı bırazda :asigim: yorumun icinde ayrıca tesekkurler a.s.

siyah-beyaz isteyen kimdi yorumda yaptım ama nickini unuttum evim evimde ela adında birinine vi varmış ona bir baksın.

burcular nelerelerde bize takılmıyorlar artık yoksa bizi beğenmiyorlarmı

ohhh yedim yemeğimi geldim... Dünden beri hiç iş yapmıyorum, yarın bi yerde bi sunumum var, biraz hazırlık yapmak için kaçıyorum kızlar... Optum sizi

burcuözge buralarda ama burcelloyu uzun bir zamandır görmüyorum.

Aysun da hiç yok.

Birde isaura gelmiyor bayadır.

kızlar blayını sakın Anatolia Beach Hotel de geçirmeyin gazetede 1 kişi ölmüş 4 kişi komadaymış neyseki kurtulmuşlar. otelde sahte votka servis edilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…