2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

deneyim o kremi bari marketlerde satılıyo sanırım o krem bi de nivea ve avonun var ama o kremleri süreken çok iyi dağıtmak gerekiyomuş dalga dalga iz kalıyomuş sanırım yine de solaryumda kaldı aklım

deneyim o kremi bari marketlerde satılıyo sanırım o krem bi de nivea ve avonun var ama o kremleri süreken çok iyi dağıtmak gerekiyomuş dalga dalga iz kalıyomuş sanırım yine de solaryumda kaldı aklım

ne diyon kız senn topicler mi karıştı neeee:roflol::roflol:

tubisssss milli formayı giycen desene sende:)

Evet çok az kaldı hemide. Bir kaç gün daha uzayacaktı aslında tam düğün gübü regli olucaktım. İlaç kullandım bir iki gün içinde olmam gerekiyor bakalım fayda etcekmi.

mısra nerde bilen varmı?

işlerim var diyordu. boş kaldı zamanlarda da bizi yeni evliler topiği ile aldatıyormuş zati.

durun ben bi oraya mesaj bırakem
mısra evine dön seni çok özledik çocuklar perişan diyem:)

:hooray::hooray::hooray:

yasmin (nilay demek garip geli alışkanlık) heyecan yok henüz. tek düşüncem aşkımın ailesi tarafından düğünde sorun çıkartırlarmı yoksam çok rahatım.
Mısra, heyecan yok dediğin aa nasıl olur diyordum ama oluyormuş çok sakinim. Düğün günü nolur bilemim tabi.

6.mı oldum ben unuttum kaçta kalınmıştı.

Bayadır topik bu kadar hareketli olmamıştı.

kremi şimdiden dene tatlım hiç olmazsa görürsün eksisini artısını neyse

MISRAAAA gel artıkkkkkk

avona sakın bulaşma o iz kalmalar onda oluyor.

ben kendimi nerelerden atemmmmmmm oyyyyyyyy,ah keşke gözüm körolaydıda görmemeydim aldattığını oyyyyyyyy,saçımı süpürge ettim gitmiş beni ellerle aldatmış oyyyyyyyyyyyy:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…