2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ANTALYA Kemer’de sahte içki içerek komaya giren ancak hayatta dönmeyi başaran Alman öğrenci Dustin Krabbe (18), 3 arkadaşının can verdiği korkunç olayı Alman Bild gazetesine anlattı. Tatillerini Anatolia Beach Hotel’de geçiren Dustin, olayın gerçekleştiği gece iki şişe votkayla bir kola aldıklarını ve bunlar için25 euro ödediklerini söyledi ve sonrasını şöyle anlattı: “ıçerken tadında hiçbir değişiklik hissetmedik ama sonra kendimi çok garip hissetmeye başladım. Ardından uyuyakalmışım. Uyandığımda öğretmenimiz arkadaşımız Rafael’in (21) öldüğünü söyledi. Hastaneye gitmek üzere yola çıktık. Yolda görme yetimi kaybettim. Her şey çok parlaktı, hiçbir şey göremiyordum.”

alıntıdır

niye açsın niloo grevemi başladın

bu sabah itibaryle ışılla rejime başladık sıkı bi diyet bu sefer başarıcazzz hedefim 1 haftada 2-3 kilo lülülülülülü

maşşallahhh yavrımmmm 2-3 kilo derken hastanelik olmayındaaa kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…