2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

soruyom hazır ol:

Şimdiiiii nişanlımın eski sevgilisi uzunca bir süredir tacizde...Hem beni hem nişanlımı. Bütün millete facebooktan beni karalayan mesajlar atmak mı dersin, bana sevişmelerini anlatan mailler mi? Yoksa küfürler mi... Sevgilime santajlar mı... Bi gün bizi basmaya bile geldi :) Neyse hep sabrettik. Ben gerçi şikayetçi olmak istedim, ama nişanlım hep vazgeçirdi beni. (bir derdim var topiğine döndürdüm ortamı) tüm bunların üzerinden -en azından yazılı, kayıtlı vs olanların üzerinden- 6 ay geçti, sanırım artık bunlarla şikayet edemiyorum... Ama şimdi en son facebookta benim adıma bir hesap açmış. Benim adım soyadımla... kimlerle ne konuşuyor bilmiyorum, ben engelliyim. Bunu engellemek için yapabileceğim bişey var mı? "facebook'ta benim adımı kullanarak hesap açmış" diye bi şikayet dilekçesi veremem sanırım, gülerler bana :))) Ne etsem bilemedim...

evet hak düşürücü süreyi geçirmişsin senin adına hesap açtığı için ne yapabiliriz araştırmak lazım senin açılmış hesabını kullansaydı hırsızlıktan şikayetçi olurduk

peki son sorum bu konuda: diyelim ki şimdi de suç olabilecek bişey yaptı, yani birşekilde şikayetçi olabileceğim bir ortam oluştu. Eskilerini de ortaya dökebilir miyim? Yoksa eskiler için tamamen geçmişler ola mı?

hayrı dökebilirsin bunları da yapmıştı ama ben iyiniyet gösterip nasılsa bir daha yapmaz deyip şikayetci olmamıştım dersin

ay sinir oldum ben o kıza
sen bana gönder onu bak nasıl vazgeçiyo klava: allam yaa sinir gıcık şey

ayyy karşılıklı aşklarımızı da ilan ettik...

bunlar geçici canımmm bu nilo hepimizin gazozuna ilaç katıp ilk başlarda aşık ediyo böle kendini bu yollardan bizde geçtik. dublebump, rasiba, ben şimdide sırada sen.. ayran gönüllü bu ayran gönüllü.. iki gün sonra senide bizim gibi bir kenara atıp yeni kurbanlar bulacak kendineeee:mymeka: Aklını başına topla kanma onun aşkınaaa:dilcikar:

aman tanrim bi anda gozumu actin khena... nerdeyse ben de onun kurbanlarından biri oluyodum...

bana kalırsa sizin huzurunuzu bozmaktan zevk alıyo sızde onla ugrastıkça daha da zevk alacaktır,onun sizi rahatsız ettiğini bilmesi kadar ona zevk veren bişey yoktur sanırım.bana kalırsa nişanlın ve sen onu takmayın bile ilgilenmeyın açıp bakmayın faceboka.
adına bı hesap açmış anladım aslında yaşadıkların çok kotu bişey ama mesela dıyelım adın soyadın ayse fatma ama turkıyede o kadar cok ayse fatma varki boşver o konussun dursun.
siz onun yaptıklarına kulak astıgınız surece o dahada ileri gidecektir.bende boşver.ama yınede sen bilirsin.

çok doğru dedin canım. o nasıl ayran gönüllüdür ahh ahhhh

Ya bizim mutfakta kahve içip çikolata yiyolar bide utanmadan bana uzatıyolar. beni kötü emellerinize alet etmeyin klava:

aman tanrim bi anda gozumu actin khena... nerdeyse ben de onun kurbanlarından biri oluyodum...

çok doğru dedin canım. o nasıl ayran gönüllüdür ahh ahhhh

Ah canımmm Allahın sevdiği kuluymuşsunnn:teselli:

klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: inanma kuzum sen onlara valla ben öyle ayran gönüllü falan değilimm :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…