ya benimde ölüm orucu tutmam lazım sanırsam
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bayılıyorum kızım ben senin doğallığına...
bende sana bayılıyorummm
peki son sorum bu konuda: diyelim ki şimdi de suç olabilecek bişey yaptı, yani birşekilde şikayetçi olabileceğim bir ortam oluştu. Eskilerini de ortaya dökebilir miyim? Yoksa eskiler için tamamen geçmişler ola mı?
ayyy karşılıklı aşklarımızı da ilan ettik...
bunlar geçici canımmm bu nilo hepimizin gazozuna ilaç katıp ilk başlarda aşık ediyo böle kendini bu yollardan bizde geçtik. dublebump, rasiba, ben şimdide sırada sen.. ayran gönüllü bu ayran gönüllü.. iki gün sonra senide bizim gibi bir kenara atıp yeni kurbanlar bulacak kendineeee:mymeka: Aklını başına topla kanma onun aşkınaaa:dilcikar:
soruyom hazır ol:
Şimdiiiii nişanlımın eski sevgilisi uzunca bir süredir tacizde...Hem beni hem nişanlımı. Bütün millete facebooktan beni karalayan mesajlar atmak mı dersin, bana sevişmelerini anlatan mailler mi? Yoksa küfürler mi... Sevgilime santajlar mı... Bi gün bizi basmaya bile geldi :) Neyse hep sabrettik. Ben gerçi şikayetçi olmak istedim, ama nişanlım hep vazgeçirdi beni. (bir derdim var topiğine döndürdüm ortamı) tüm bunların üzerinden -en azından yazılı, kayıtlı vs olanların üzerinden- 6 ay geçti, sanırım artık bunlarla şikayet edemiyorum... Ama şimdi en son facebookta benim adıma bir hesap açmış. Benim adım soyadımla... kimlerle ne konuşuyor bilmiyorum, ben engelliyim. Bunu engellemek için yapabileceğim bişey var mı? "facebook'ta benim adımı kullanarak hesap açmış" diye bi şikayet dilekçesi veremem sanırım, gülerler bana :))) Ne etsem bilemedim...
bunlar geçici canımmm bu nilo hepimizin gazozuna ilaç katıp ilk başlarda aşık ediyo böle kendini bu yollardan bizde geçtik. dublebump, rasiba, ben şimdide sırada sen.. ayran gönüllü bu ayran gönüllü.. iki gün sonra senide bizim gibi bir kenara atıp yeni kurbanlar bulacak kendineeee:mymeka: Aklını başına topla kanma onun aşkınaaa:dilcikar:
hayrı dökebilirsin bunları da yapmıştı ama ben iyiniyet gösterip nasılsa bir daha yapmaz deyip şikayetci olmamıştım dersin
aman tanrim bi anda gozumu actin khena... nerdeyse ben de onun kurbanlarından biri oluyodum...
aman tanrim bi anda gozumu actin khena... nerdeyse ben de onun kurbanlarından biri oluyodum...
çok doğru dedin canım. o nasıl ayran gönüllüdür ahh ahhhh
Ah canımmm Allahın sevdiği kuluymuşsunnn:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?