canım antalya yada kıbrıs olacaktı antalya olmayacağı kesinleşti yerimseniben
kıbrıstan haber bekliyoruz. inşallah olur ben çok istiyorum ::Saruboceq: ama olmazsada aşkım cebimizdeki paramıza göre illaki ben götürcem aşkımı bir yerlere dedi.:asigim: haa 5 yıldızlı otel olmazda uygun bir yer olur genede gidicez allahın izniyle... ama inşallah kıbrıs olur. evet haklısın millet marmarise geliyor:roflol: hatta antalya kampının çıkmadığını söylemek için göevli aradığında isterseniz marmaris yazalım demiş bizimki istememiş evimize servisle 15 dakika uzaklıkta bir yer için neden puanımızı harcayalımki diymi ama kaydirigubbakcemile3
Puanmı oluyor askeriyede :uhm:
yasmin hanım kıskanmayalım kaydirigubbakcemile3
aynen canım valla ayıptır söylemesi genital bölgenin iç kısımları dahil arkam dahil kaydirigubbakcemile3 yaptırıyorum ve o kadar memnunum ki anlatamam
güzelim çok seyrek çıkıyor şu anda
3 aydır gitmiyorum düşün incecik tüy parmakla sayılacak kadar çıktı yaa inanamıyorum halen
ve gitmeye devam edicem be burda iğneli epilasyon topiğine de yazdım ama kimse sallamadı
valla herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum ayrıca çorluda gittiğim kadın onun da adresini verebilirim isteyenlere ya çıldırıyordum kıl tüy yüzünden ama neredeyse hiç sorunum kalmadı hiç bir problem yaşamadım
bence desparado da gelsin okey oynayalım:)
bak şuan filler beynimde parti veriyo ona rağmen böleyim:)
ay kıl demeyin akşam çıkışta bende gitcem nefret ediyom hepsinden halı gibbi yaaa
ben diyorumki acep bi ağda küvetimi yaptırsam evime
içine girip çıkarım anca olur:)
bak şuan filler beynimde parti veriyo ona rağmen böleyim:)
ay kıl demeyin akşam çıkışta bende gitcem nefret ediyom hepsinden halı gibbi yaaa
shaggy halılar gibi mi kaydirigubbakcemile2
bu arada diğer topikte cördüm seni :jeyyar:
arkadan ama olsun :lepi:
ama ben okey oynamayı bilmiyom ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?