2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

made ve şeker hangi topiclerde geziyonuz siz şekeri biliyom az çok güllüşendedir o kesinde madecimide yoldan çıkardı.
klava:klava:klava:klava:

slm kızlar ne var ne yok... ay artık yetişemiorum geçmişe neler neler olduu yaa oku oku bitmio okuyamıorum hepsini((((
çok yorgunum çoookkk((
ama hiç evlillikle ilgili işlerden dolayı deil off off yazın sonuna doru ayarlasaydık düğünü keşke yetişmeyecek hiç bişey(((

biraz önce ark larımdan dolayı cıkmak zorunda kaldım ama fazla ilerlememiş neyse akşama doğru hareketlenir inşallah

yetişecek yetişecekkk...

ben de öyle diyodum valla ama akşam gidip evin halini görünce yetişeceğine karar verdim...
her yer kazılmış,duvarlar delik...delikafadulden
çal çal oyna bi halde yani..... kafayı yememek işten değil....ama yetişecekk,kendimi rahatlatmaya çalışıyorummm.....

dün akşam da gidip mutfak ve banyo için taşları seçtik...geriye sadece mobilyalar ve evin rengini seçmek kaldıııı...

allah hepimize yardım etsinnnn kızlarrr...hihoyyyt

aydiiciğim, kimse anlamıyor halimden yetişir ne warki, hemen bitecek işler bunlar diyorlar... ama ben burada strese giriorum...
daha oturacağımız evdeki kiracı çıkmadı... ya çıkmazsa... ya oyalarsa yumurta kapıya gelince çıkarsa o saatten sonra ne işime yarayacak... aman tadilat düğünden sonra olsun biz otelde mi kalalım 1 ay diyecez off off!!!!!

aydiiciğim 1 ayları gösteriyor ama en azından tadilat başlamış sende... tadilat başladıktan sonra en geç 20gün içinde biter diyorlar... bi de onun temizliği ve mobilyaların ıwır zıwırın yerleşmesi var!!! benim daha orada bişey yok ühühühühüh!!!! benim halime bakta rahatla biras...

canım kaynananın yanında kalırsın

oldu cnm olduuuu!!!!
Allah'ım bkonuşmuyorum ama kalkmakta istemiorum...
asla istemiorum dediim şeyleri ister veya kabullenir hale geldim... ama bunu istemiorum ühühühühü!!!!

ayy düşününce bile tüylerim diken diken oldu evlenmişim balayından gelmişim... kaynanamgilde kalıorum... kafayı yerdim sanırım... tadilatlı evde kalırmışım hahahhahahah

oldu cnm olduuuu!!!!
Allah'ım bkonuşmuyorum ama kalkmakta istemiorum...
asla istemiorum dediim şeyleri ister veya kabullenir hale geldim... ama bunu istemiorum ühühühühü!!!!

canım dediklerinden bişey anlayamadım ama sıkma canını ya esyaların filan yerleşecek elbet kiracı bunu düşünecek ve ona göre ev arıyordur şimdi esyaların yerleşmesi bile 2 3 günü alır

ayy düşününce bile tüylerim diken diken oldu evlenmişim balayından gelmişim... kaynanamgilde kalıorum... kafayı yerdim sanırım... tadilatlı evde kalırmışım hahahhahahah

canım hiç stres yapma bizim bu yaz ev baştan sona tadilat oldu kapılar duvarlar boyandı mutfak dolabı değişti fayanslar yenilendi pencereler değişti inan o kadar tadilat 1 haftada bitti önce esyalar boşaltılıd tabi senin o da olmayacak boş ev tadilat yapılıp mis gibi oturacan ohh ne güzel

hihoyyyt
anacım ne tadilatı...resmen ev yeni baştan yapılıyo yahuu....
ben de aynen senin durumundayım yani ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum en azından....

nesılsa elimden bişey gelmiyooo

kızlar asıl siz bana bakın rahatlayın bırakın tadilatı daha mobilya da yok ortada ben napayım yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…