leblebiiiiiiiiiii sende benle birlikteydin hem sen demedinmi gidek oraya orası süper diye:)))
made ve şeker hangi topiclerde geziyonuz siz şekeri biliyom az çok güllüşendedir o kesinde madecimide yoldan çıkardı.
klava: klava: klava: klava:
slm kızlar ne var ne yok... ay artık yetişemiorum geçmişe neler neler olduu yaa oku oku bitmio okuyamıorum hepsini((((
çok yorgunum çoookkk((
ama hiç evlillikle ilgili işlerden dolayı deil off off yazın sonuna doru ayarlasaydık düğünü keşke yetişmeyecek hiç bişey(((
amann yarabbiiiii....
1 ayları gösteriyoooooo........
canım kaynananın yanında kalırsınaydiiciğim, kimse anlamıyor halimden yetişir ne warki, hemen bitecek işler bunlar diyorlar... ama ben burada strese giriorum...
daha oturacağımız evdeki kiracı çıkmadı... ya çıkmazsa... ya oyalarsa yumurta kapıya gelince çıkarsa o saatten sonra ne işime yarayacak... aman tadilat düğünden sonra olsun biz otelde mi kalalım 1 ay diyecez off off!!!!!
oldu cnm olduuuu!!!!
Allah'ım bkonuşmuyorum ama kalkmakta istemiorum...
asla istemiorum dediim şeyleri ister veya kabullenir hale geldim... ama bunu istemiorum ühühühühü!!!!
ayy düşününce bile tüylerim diken diken oldu evlenmişim balayından gelmişim... kaynanamgilde kalıorum... kafayı yerdim sanırım... tadilatlı evde kalırmışım hahahhahahah
aydiiciğim 1 ayları gösteriyor ama en azından tadilat başlamış sende... tadilat başladıktan sonra en geç 20gün içinde biter diyorlar... bi de onun temizliği ve mobilyaların ıwır zıwırın yerleşmesi var!!! benim daha orada bişey yok ühühühühüh!!!! benim halime bakta rahatla biras...
aydii cnm senin düğünü ne zamandı sanırım sen de öğretmensin branşını öğrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?