kumaşımı gördümm çok beğendim ipek tafta kumaşı güzeldi bide işlemelerim gelmiş onları gördüm iyice heyecan bastı kaydirigubbakcemile3
nişanlımla gittik çok beğendi nişanlımı bizide çok yakıştırdı
senağlamasenağlama hep kendilerininkinemi baktın benimkileri hiç mi merak etmedin ben şimdi seni nidemklava:
kumaşımı gördümm çok beğendim ipek tafta kumaşı güzeldi bide işlemelerim gelmiş onları gördüm iyice heyecan bastı kaydirigubbakcemile3
nişanlımla gittik çok beğendi nişanlımı bizide çok yakıştırdı
ay ben seni yerim çok da yakışmışmışlar Şeniz
bende istiyom yaaa nişanlımla gitmek ama olmayacak maalesef :çok üzgünüm:
hiç unutmam KHENA demişti bi kere bana
sürpriz yaparsın nişanlına diye
eh bende öyle yapcam artık bu düşünceyle avunuyorum senağlama
Ay canım benim yaa kıyamam sanaaaa
inan görmediği için daha çok şaşıracak böle gözleri yuvalarından çıkacak :1shok:
merhaba canlarım.destekleriniz için teşekkür ederim tek tek.yapacak bişey yok artık,zaman geçsin de düğün bitsin diye bekliyoruz.ikimizin de tadı yok hiç.maddi açıdan göçtüğümüz kesin de bide moraller sıfır olunca iyice kötü olduk.ailesine söyleyemiyor bile işten çıktığını.bizimkiler biliyo onlarda boşverin düğünden sonra daha iyi bi işe girer üzülmeyin diye destek veriyorlar allahtan.krediyi de alamadık hala.anlayacağınız düğün tarihini 1 sene sonrasına atmak istiyorum aslında,ama yer tutuldu parası verildi.adamlar parayı geri vermiyorlar da.bilmiyorum napıcaz?
sizleride üzdüğüm için kusura bakmayın ama bunları anlatıp rahatlayabileceğim kimsem yok.nişanlımla konuşamıyorum bile hemen gözleri doluyo çünkü.
iyiki varsınız senağlama
Cnm,ben inanıyorumki bu olumsuz gibi görünen olay çok güzel şeylere gebe.Nişanlın daha iyi bir iş bulacak bak görürsün cnm.Erkekler iş konusunda haklı olarak çok hassaslar.Senin yapacağın tek şey nişanlına iyi davranmak.
HERŞEY GÜZEL OLACAK VE KOCAMAN GÜLÜMSEYECEĞİZ İNŞALLAH.
Günaydın fıstıklarım, hayırlı sabahlar.
Burcuş sabah yolda seni düşündüm napcak bu kız diye aslında en çok derdim çeyizlerini yerleşmiş olarak geç göreceğim çokmu kötüyüm :sm_confused:.
Burcuş, senide düşünüyorum kızz düşünmemmi o kadar hevesle aldın çeyizlerini sonradan olcak ama istediğin gibi olucak inşallah.
Esas merakım nam-ı diyar gerdek geceniz nerde geçicek :dance: (ilk aklımda olan düşünce buydu sonra diğerleri geldi :teytey: )
Işıl, çeyize yazmim dedim de genital bölgeye tamamenmi iğneli epilasyon yaptırdın.
İğneliyi bikini bölgesi hariç yapan hiç duymadım.
Burcuş, senide düşünüyorum kızz düşünmemmi o kadar hevesle aldın çeyizlerini sonradan olcak ama istediğin gibi olucak inşallah.
Esas merakım nam-ı diyar gerdek geceniz nerde geçicek :dance: (ilk aklımda olan düşünce buydu sonra diğerleri geldi :teytey: )
Işıl, çeyize yazmim dedim de genital bölgeye tamamenmi iğneli epilasyon yaptırdın.
İğneliyi bikini bölgesi hariç yapan hiç duymadım.
:roflol::roflol::roflol: kuzum zaten evimiz kurulmuş olsa bile marmariste kurulacaktı. lojman çıksaydı ara tayinlerde. serhat marmariste görevli. sırnaşık şey ama düğün kocaelide olacak. yani her halukarda biz evimizde olmıycaz kızzzaşkım orduevinde yer ayırttıracak ordakalıcaz ertesi sabahta verelini balayı. ordan marmarise geçicez aşkımın şimdi otuduğu bekar evinde bir kaç gün, misafirhanede birkaç gün olmak üzere göçebe hayatı yaşadıktan sonra çıkan lojmanı boyayıp kocaeliden yola çıkıp gelen eşyalarımızı yerleştiricez... özet budur canımm delikafadulden
aynen canım valla ayıptır söylemesi genital bölgenin iç kısımları dahil arkam dahil kaydirigubbakcemile3 yaptırıyorum ve o kadar memnunum ki anlatamam
güzelim çok seyrek çıkıyor şu anda
3 aydır gitmiyorum düşün incecik tüy parmakla sayılacak kadar çıktı yaa inanamıyorum halen
ve gitmeye devam edicem be burda iğneli epilasyon topiğine de yazdım ama kimse sallamadı
valla herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum ayrıca çorluda gittiğim kadın onun da adresini verebilirim isteyenlere ya çıldırıyordum kıl tüy yüzünden ama neredeyse hiç sorunum kalmadı hiç bir problem yaşamadım
oy ne karışıkkk senin yerinde olsaydım bunları düşünmekten terelelliiii olmuştummm-tatlicadiarzu- Allah yardımcın olsun
ayyyyyyyyy ben yaptıramam ağdaya zor gidiyorummmmmm senağlama
ahh yawrum ahhh
boşuna demiyorum herkesin sorunu var diyeyerimseniben
ama gel görki çok çok mutluyum.... :1rolleyes:
gel gör ki aşkımla yaşayacağımız o göçebe hayatı bile küçük çaplı bir çılgınlık gençlik ateşi gibi geliyor bana:asigim: öyle gözü kara aşığım 15 gün ordu evinde kalsam yada onun bekar evinde kalsam ne yazarr 2 sene beklemişim ben o adamı :asigim: şu düğün günümü göreyimde gerisi kolay:1hug: hiç dert etmiyorum artık. :1rolleyes: elbette herkes gibi evim kurulsun isterdim ama olmadı napalım yas mı tutayım şimdi dimi ama sırnaşık şey zaten eşyayla birlikte annem kız kardeşim ve teyzemde gelecek 4 kadın her birimiz bir yere girdikmi serhatta erkek işlerini hallettimikaydirigubbakcemile3 ohoo 3 güne yerleştirir,2 günde annem buzluğuma pasta börek atar, 1 haftada üstüne tatil yapar dönerler:roflol::roflol::roflol:
burcuş, o kadar karmaşık değilmiş. Balayı için Kıbrıs diyordun o kesinleştimi.
Gerçi Marmariste balayı şehri.
Işıl, :1shok: ahanda böle oldum. genitale yapanı ve yaptıranı ilk defa duydum kaç yere gittiysem oraya kesinlikle yapmıyorlar. Lazer uygulama ancak yapıyorlar. İğnelinin kesin çözüm olduğunu biliyorum, bende başlıcaktım düğün telaşından kaldı düğünden sonra bir bölgeden başlıyacağım. Ama uyuşturmadan dayanamam çenemdeki iki tüye yapılırken zor dayanıyom.
yasminn, ne ağlıyon kız ağlancak bişi yok.
ayyy burcu ne kadar pozitifsin kızz hayran kaldım vallaaaa laelaelaelaelae
burcuş, o kadar karmaşık değilmiş. Balayı için Kıbrıs diyordun o kesinleştimi.
Gerçi Marmariste balayı şehri.
Işıl, :1shok: ahanda böle oldum. genitale yapanı ve yaptıranı ilk defa duydum kaç yere gittiysem oraya kesinlikle yapmıyorlar. Lazer uygulama ancak yapıyorlar. İğnelinin kesin çözüm olduğunu biliyorum, bende başlıcaktım düğün telaşından kaldı düğünden sonra bir bölgeden başlıyacağım. Ama uyuşturmadan dayanamam çenemdeki iki tüye yapılırken zor dayanıyom.
yasminn, ne ağlıyon kız ağlancak bişi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?