2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

senağlamasenağlama hep kendilerininkinemi baktın benimkileri hiç mi merak etmedin ben şimdi seni nidemklava:

senağlamasenağlama hep kendilerininkinemi baktın benimkileri hiç mi merak etmedin ben şimdi seni nidemklava:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaa bizim kumaşlar daha gelmemişti ki kuşumm başka birinin kumaşından gösterdi seninkinin aynısı dedi

ay ben seni yerim çok da yakışmışmışlar Şeniz

bende istiyom yaaa nişanlımla gitmek ama olmayacak maalesef :çok üzgünüm:

hiç unutmam KHENA demişti bi kere bana
sürpriz yaparsın nişanlına diye
eh bende öyle yapcam artık bu düşünceyle avunuyorum senağlama

Ay canım benim yaa kıyamam sanaaaa
inan görmediği için daha çok şaşıracak böle gözleri yuvalarından çıkacak :1shok:

hayatım tbikii bizimle paylaşıcaksın bu topik ne için var bizler ne için varız....
sen bunları dert etme yeterki gönlünü ferah tut inan herşey yoluna girer.
Allah yuva yapanın yardımcısı olur merak etme balımŞeniz

işte budur mısram söylenmesi gerekeni söylemiş kaydirigubbakcemile5

cümlenin başını okuyunca beni düşündüğünü sandım sonuna gelince anladım ki kendini düşünüyormuşsunnn:roflol::roflol::roflol: yawrucum eninde sonunda ekliycem sen yeter ki KK dan vazgeçmee ve dua et gönlüme göre bir ev olsun yoksa iğne göstermem :roflol::roflol::roflol:

Burcuş, senide düşünüyorum kızz düşünmemmi o kadar hevesle aldın çeyizlerini sonradan olcak ama istediğin gibi olucak inşallah.

Esas merakım nam-ı diyar gerdek geceniz nerde geçicek :dance: (ilk aklımda olan düşünce buydu sonra diğerleri geldi :teytey: )

Işıl, çeyize yazmim dedim de genital bölgeye tamamenmi iğneli epilasyon yaptırdın.
İğneliyi bikini bölgesi hariç yapan hiç duymadım.

:roflol::roflol::roflol: kuzum zaten evimiz kurulmuş olsa bile marmariste kurulacaktı. lojman çıksaydı ara tayinlerde. serhat marmariste görevli. sırnaşık şey ama düğün kocaelide olacak. yani her halukarda biz evimizde olmıycaz kızzz aşkım orduevinde yer ayırttıracak ordakalıcaz ertesi sabahta verelini balayı. ordan marmarise geçicez aşkımın şimdi otuduğu bekar evinde bir kaç gün, misafirhanede birkaç gün olmak üzere göçebe hayatı yaşadıktan sonra çıkan lojmanı boyayıp kocaeliden yola çıkıp gelen eşyalarımızı yerleştiricez... özet budur canımm delikafadulden

aynen canım valla ayıptır söylemesi genital bölgenin iç kısımları dahil arkam dahil kaydirigubbakcemile3 yaptırıyorum ve o kadar memnunum ki anlatamam
güzelim çok seyrek çıkıyor şu anda
3 aydır gitmiyorum düşün incecik tüy parmakla sayılacak kadar çıktı yaa inanamıyorum halen
ve gitmeye devam edicem be burda iğneli epilasyon topiğine de yazdım ama kimse sallamadı

valla herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum ayrıca çorluda gittiğim kadın onun da adresini verebilirim isteyenlere ya çıldırıyordum kıl tüy yüzünden ama neredeyse hiç sorunum kalmadı hiç bir problem yaşamadım

oy ne karışıkkk senin yerinde olsaydım bunları düşünmekten terelelliiii olmuştummm-tatlicadiarzu- Allah yardımcın olsun

ayyyyyyyyy ben yaptıramam ağdaya zor gidiyorummmmmm senağlama

selam kızlaaaar..nasılsınız nasıl gıdıyo?

ay ben yeni açılan konuya hemen cevap verim biz evimizde olucaz allah izin verirse, evlendikten 2 ay sonra balayına gitmeyi planlıyoruz.sanırım düğün gecesi evimize gidicez bidahada çıkmicazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oy ne karışıkkk senin yerinde olsaydım bunları düşünmekten terelelliiii olmuştummm-tatlicadiarzu- Allah yardımcın olsun

ahh yawrum ahhh
boşuna demiyorum herkesin sorunu var diyeyerimseniben
ama gel görki çok çok mutluyum.... :1rolleyes:
gel gör ki aşkımla yaşayacağımız o göçebe hayatı bile küçük çaplı bir çılgınlık gençlik ateşi gibi geliyor bana:asigim: öyle gözü kara aşığım 15 gün ordu evinde kalsam yada onun bekar evinde kalsam ne yazarr 2 sene beklemişim ben o adamı :asigim: şu düğün günümü göreyimde gerisi kolay:1hug: hiç dert etmiyorum artık. :1rolleyes: elbette herkes gibi evim kurulsun isterdim ama olmadı napalım yas mı tutayım şimdi dimi ama sırnaşık şey zaten eşyayla birlikte annem kız kardeşim ve teyzemde gelecek 4 kadın her birimiz bir yere girdikmi serhatta erkek işlerini hallettimikaydirigubbakcemile3 ohoo 3 güne yerleştirir,2 günde annem buzluğuma pasta börek atar, 1 haftada üstüne tatil yapar dönerler:roflol::roflol::roflol:

ayyyyyyyyy ben yaptıramam ağdaya zor gidiyorummmmmm senağlama

tatlım valla ağdaya gitmekten öldüm bittim hemde derimi de sarkıtmasından korktum ayrıca senelerce ağdaya gitsem aynı parayı vericem eninde sonunda

valla acısından çok korkuyodum hayatta gitmem diyordum

bak şimdi sıkılmazsanız özet geçeyim :

bir arkadaşım çene bölgesi için başlamıştı bende onunla gidip takılıyodum inceliyodum filan
sonra kadın dedi ki sana da yapalım dedi
ay yok dedim ben hayatta yaptramam yıkarım burayı dedim çığlık atarım dedim
kadın sen bilriisin dedi
sonra baktım arkadaşımın senelerdir ( lasere gitt senelerce çözüm alamamıştı ) çektiği çene bölgesi bitince
benimde göğüs çevremde üç tane kıl vardı düşünün sadece üç adet
dedim bunları bi aldırayım bakalım nolcak
kadın iğneyle o 3 adedi aldı ama içim gitti canımdan can kopuyor sandım yıktım ortalığı kadın bana dediki senin kadar acı çekenini görmedim dedi 20 senedir bu işi yapıyorum dedi bu kadar bağıranı görmedim dedi sen hayatta diğer bölgelre dayanamazsın dedi bana
neyse 2 ay kadar çıkmadı o 3 adet kıl sonra çıktı bir kere daha gittim ve bitti bir daha da çıkmadı
düşünün bu iki sene önceydi ve şu an göğsüm de hiç çıkmıyor neyse bende tabii diğer bölgelere başladım düşün benim gibi canı tatlı olan biri
demek o kadar nefret etmişim kıllardan
gittim evet herseferinde acı çekiyorum ama çıktıktan sonraki o his varya hiç bişeye değişmem şu anda koltuk altım bitti 5 aydır hiç çıkmıyor
bacaklarım azaldı 3 aydır tek tek çıktı
genital bölgede ise inanılmaz seyrekleşti orası içinde 3 aydır falan gitmiyorum ve parmakla sayarsın yani öyle

valla sorun söyliyim o kadar memnunum ki benim gibi canı tatlı olan bilde dayandığına göre siz haydi haydi dayanırsınız

ben kadının yalancısıyım düşün yani 20 senedir bu işi yapıyorum senin kadar bağıranı görmedim dedi hee tabii bu arada bende alıştım artık ilk yaptırdığım kadar acımıyor

ay off öldüm be buraya da anlattırdınız ya helal olsun hee kaydirigubbakcemile2

ayyy burcu ne kadar pozitifsin kızz hayran kaldım vallaaaa laelaelaelaelae

burcuş, o kadar karmaşık değilmiş. Balayı için Kıbrıs diyordun o kesinleştimi.

Gerçi Marmariste balayı şehri.

Işıl, :1shok: ahanda böle oldum. genitale yapanı ve yaptıranı ilk defa duydum kaç yere gittiysem oraya kesinlikle yapmıyorlar. Lazer uygulama ancak yapıyorlar. İğnelinin kesin çözüm olduğunu biliyorum, bende başlıcaktım düğün telaşından kaldı düğünden sonra bir bölgeden başlıyacağım. Ama uyuşturmadan dayanamam çenemdeki iki tüye yapılırken zor dayanıyom.

yasminn, ne ağlıyon kız ağlancak bişi yok.

kıss çok korkuyorum ben böyle şeylerden ağdaya bile zor dayanıyorum ama memnunum ağdadan fazlsına gerek yok kaydirigubbakcemile3

ayyy burcu ne kadar pozitifsin kızz hayran kaldım vallaaaa laelaelaelaelae

seviyorummmm uleyyynnnnnn :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

tatlişim şaka bir yana :1hug: inan huzur çok önemli evde işte ve aşkta. ben hepsinde çok huzurluyum allahıma bin şükür olsun:1rolleyes: bir güne bir gün aşkımla bir sorun yaşadığımı yazdım mı burda allahım nazarlardan saklaa eğer ki olsaydı sıkıntılarım elbette bu kadarda olumlu bakamazdım herhalde. :1rolleyes: ama ne onu nede kendmi üzüp şu dönemi bize zehir etmek istemiyorum işin aslı :1rolleyes:
her şey güzel olacak eminim :dance: :1hug:a.s.

yasmin, korkcak bişi yokki onda yaw ben çok alıştım. En büyük sorunum kol altı diğerlerinde pek problemim yok o beni çok sinir ediyor.

Burcuş, ALlah nazarlardan saklısın şekerim aranız hep böyle güzel olsun.

Düğünde saçın ne renk olcak ?

canım antalya yada kıbrıs olacaktı antalya olmayacağı kesinleşti yerimseniben
kıbrıstan haber bekliyoruz. inşallah olur ben çok istiyorum ::Saruboceq: ama olmazsada aşkım cebimizdeki paramıza göre illaki ben götürcem aşkımı bir yerlere dedi.:asigim: haa 5 yıldızlı otel olmazda uygun bir yer olur genede gidicez allahın izniyle... ama inşallah kıbrıs olur. evet haklısın millet marmarise geliyor:roflol: hatta antalya kampının çıkmadığını söylemek için göevli aradığında isterseniz marmaris yazalım demiş bizimki istememiş evimize servisle 15 dakika uzaklıkta bir yer için neden puanımızı harcayalımki diymi ama kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…