2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar ruh halime bakın:)

:roflol::roflol::roflol:

made ben bu sabah yüzükleri nişanlımın arabasına attım E-5 in ortasında indim arabadn koştum kaçtım iyi yapmışmıyım senağlama

Ya bakmayın bu deliye siz arada geliyolar bunaa... klava: dayaklık bu dayaklık dertsiz başına dert arıyoo deliiiii

kısaca sana delii diyoruz canımmmklava:

aynen oleee

yaa kızım valla bee geldiler böyle durduk yere olay çıkardım yüzükleri attım arabaya E-5 in ortasında indim işe geldim

haydaaa hakkaten dertsiz başına dert arıyon gibi geldi bana regl mi olcan sen bu aralar
şahsen bizde akşam benim yüzümden olmadık bir sebepten kavga çıkardım telefonda da benimki regl olcam siye sallamadı pek beni :roflol:

ama sen eğer sen hatalıysan hemen arıyosun ve özür dilyosun canım bende öle yapcam çünkü birazdan hihoyyyt

:roflol::roflol: bende bu yüzden geçenlerde olay çıkartmıştımmm
yazık şu adamlara yawww:roflol::roflol::roflol:

Kızlar benim şimdi işlerim var bizim oklavalı size emanet... Ben akşama doğru uğrar bakarım öptüm siziŞeniz

biz de dün kavga ettik, yüzük atmadık korktuk :) Ama düğünden vazgeçti benimki!!! özür diledi tabi sonra...

Kız yasmine anlat bakalım noluyooo... Olcak iş mi? Adamı üzdün di mi nankor kedi...

biz de dün kavga ettik, yüzük atmadık korktuk :) Ama düğünden vazgeçti benimki!!! özür diledi tabi sonra...

Kız yasmine anlat bakalım noluyooo... Olcak iş mi? Adamı üzdün di mi nankor kedi...

ayyy çok üzdüm hemdee valla billa bu sefer % 100 hatalıyım sen durduk yerde çıkar olayı at yüzükleri in arabadan işe bak aptal kafammm klava: klava: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…