kızlar ruh halime bakın:)
made ben bu sabah yüzükleri nişanlımın arabasına attım E-5 in ortasında indim arabadn koştum kaçtım iyi yapmışmıyım senağlama
bismillaaaaaaaaaah
kız deli naptın sen?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
şaka yapıyosun herhal delikafadulden
made ben bu sabah yüzükleri nişanlımın arabasına attım E-5 in ortasında indim arabadn koştum kaçtım iyi yapmışmıyım senağlama
kızlar ruh halime bakın:)
kısaca sana delii diyoruz canımmmklava:
kısaca sana delii diyoruz canımmmklava:
klava: klava: klava:
çok ciddiyimmmmmm :dilcikar:
sabah sabah kafa mı buluyon sen bizleklava:
yaa kızım valla bee geldiler böyle durduk yere olay çıkardım yüzükleri attım arabaya E-5 in ortasında indim işe geldim
haydaaa hakkaten dertsiz başına dert arıyon gibi geldi bana regl mi olcan sen bu aralar
şahsen bizde akşam benim yüzümden olmadık bir sebepten kavga çıkardım telefonda da benimki regl olcam siye sallamadı pek beni :roflol:
ama sen eğer sen hatalıysan hemen arıyosun ve özür dilyosun canım bende öle yapcam çünkü birazdan hihoyyyt
biz de dün kavga ettik, yüzük atmadık korktuk :) Ama düğünden vazgeçti benimki!!! özür diledi tabi sonra...
Kız yasmine anlat bakalım noluyooo... Olcak iş mi? Adamı üzdün di mi nankor kedi...
ayyy çok üzdüm hemdee valla billa bu sefer % 100 hatalıyım sen durduk yerde çıkar olayı at yüzükleri in arabadan işe bak aptal kafammmklava: klava: klava:
ayyy çok üzdüm hemdee valla billa bu sefer % 100 hatalıyım sen durduk yerde çıkar olayı at yüzükleri in arabadan işe bak aptal kafammmklava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?