2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın burcucum nasılsın??
şaşırdım valla ilk defa ilk günaydın msjını ben yazıyorum diye
ama sonra hatırladım bugün cumartesi :))

bende cumartesi olduğu için erkenciyim evdeyim yaa.s
iyi ne olsun kuzum günleri eskitip düğünü iple çeiyoruz :1hug: hepimizini yaptığı gibi Şeniz

günaydın canım:1hug:

dün nikah başvurusunu da yaptık nihayet günümüzü aldık.bi evrağımız eksik kalmış nüfus kayıt örneği,onuda bu hafta alıp vericez.

gözünaydın canım çok sevindim herşey yavaş yoluna girecek bizden işlemler sırasında hiç evrak istemediler kimlikleri alıp yaptılar

geceyimben mutfağın çok güzel olmuş canım,çok beğendim a.s

elifcim hayırlı olsun canım, yavaş yavaş toparlanıyo sanırım bişeyler,gözün aydın kaydirigubbakcemile5

iyiyim kuşum
gerçekten çok yoğun bir hafta geçirmiştim ama bugün ve yarın rahatlıcam biraz
birkaç eksiğimizi daha tamamladık bu hafta
giderek azalıyor eksikler
evimizi de boyattıktan sonra yerleşmeye başlayacağız nihayet hihoyyyt

kızlar anneler gününde ne alacaksınız annenize ???

biliyorum ha var ama bu evde son anneler günümüz diye sorayım dedim.

birde anneler gününden bir kaç gün sonrada aşkısımın doğum günü var hadi bakalım fikir fırtınası yapalım

ben gecen sene annemin ketıla ihtiyacı oldugu için ketıl almıştım bu sene canlı çiçek yaptırmayı düşünüyorum

evet canım sabah uyandığımızda annelerimizin gününü kutlayacağımız son anneler günü bidaki anneler gününde kocişlerle ilk benim anneme gidilecek yok senin annene gidilecekkavgası yaparız.o kavga sonunda zafer kazananlar burda buluşuruz ben hatta akşamdan gidip annemde kalırım hiç beni ilgilendirmezo da gitsin anasında kalsın yanii
neyse benim anneler günü planım annemle sabah çıkartıp dışarıda bi kahvaltı yaomak sonrada onunla alıiveriş yapmak istediği şeyi almak istiyorum belkide benim düğünümde giyeceği kıyafeti alırız.hihoyyyt

valla kızlar hiç bilmiyorum ama artık paralar suyunu çekti bizde çok para ayıramıcam hediyeye sanırım

isaura nişan fotolarını gördüm canım az önce, nişanlığın çoook güzelmiş çok da yakışmış saçların da çok güzel olmuş çok beğendim herşeyini, mutluluklar dilerim canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…