evet canım sabah uyandığımızda annelerimizin gününü kutlayacağımız son anneler günü bidaki anneler gününde kocişlerle ilk benim anneme gidilecek yok senin annene gidilecekkavgası yaparız.o kavga sonunda zafer kazananlar burda buluşuruz ben hatta akşamdan gidip annemde kalırım hiç beni ilgilendirmezo da gitsin anasında kalsın yanii
neyse benim anneler günü planım annemle sabah çıkartıp dışarıda bi kahvaltı yaomak sonrada onunla alıiveriş yapmak istediği şeyi almak istiyorum belkide benim düğünümde giyeceği kıyafeti alırız.hihoyyyt
cnm yaa benım 6 ay var daha ben bıle sımdıden heycanlıyım sızın gıbı 3 ay kaldıgında napcam bılmıorum..
cnm yaa benım 6 ay var daha ben bıle sımdıden heycanlıyım sızın gıbı 3 ay kaldıgında napcam bılmıorum..
rasiba msn ini açarmısın acil öptümm :)))))))))))
aslında bende zaman zaman tadını çıkarmak istiyorum ama günlerim o kadar koşuşturmayla geçiyor ki durup düşünmeye bile vakit bulamıyorum bazen,bazen de daha çok varmış gibi hissediyorum yada evlenen ben değilmişim gibi ..
canım bende 5 ay varken senin gibiydin 2-3 ayı kalmış olanlara oo sizin gelmiş derdim ben sizin yerinizde olsam heyecendan ve ailemden ayrılacağüım için çok üzülürdüm derderdim ama şu an 2.5 ayım var 5 ay önceki duygularımla hiç bi değişiklik yok yani seninde öyle olacak telşedan hazırlıkları tamamlamaktan ve eksikliklerin bi türlü bitmemes,inden heyecanı yaşayamıyorsuz
kimsecikler yok bari ben balayı için biraz tatil sitelerine bakayım
cnm sen balayı otelını ayarlamadın mı hala?
neden kimse bana bişi yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?