2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben kayınvalideme 2 yıldır hep mutfak gereci alıyorum ihtiyacı olanları ilk yıl ketıl ile tost makinası aldım geçenylda hani ahşap 5 gözlü ekmak koyma yeri olan falan dolaplar varya ondan almıştım bu senede bilmiyorum bi bakarım evde ne eksiği var yada kaliteli bi eşarp alırım

vallahi bende öyle düşünüyordum kız kardeşimle birlikte kahvaltıya çıkarsak diyordum kaydirigubbakcemile5 ama yanında minikte olsa bir hediyede almak istiyorum. aşkımda o tarihte burda olacak hep birlikte oluruz belki :1rolleyes: kayınvalideceğim nur çinde yatsın keşke yaşasaydıda iki annemizi alıp gitseydik kahvaltıya:çok üzgünüm: çok tatlı bir kadındı. ölmeden önceki son anneler gününde ki daha söz nişan hiç bir şey yoktu içimemi doğmuştu ne hediye almıştım. çokk çokk sevinmişti. cenazede hep komşuları anlattı ne kadar mutlu olduğunu. ve mayısta kutladık haziranda vefat etti. o yüzden bazı şeyleri ertelememek lazım kızlar... sonra pişman olabiliriz. şimdi benim içim bu konuda çok rahat iyiki sevindirmişim kadıncağızı.... a.s

cnm yaa benım 6 ay var daha ben bıle sımdıden heycanlıyım sızın gıbı 3 ay kaldıgında napcam bılmıorum..

inan 3 ayla 6 ay arasında pek bir fark olmuyor gene senden az kalanlara özeniyorsun gene özeniyorsunnn :roflol:

bende kayınvalideme eşarp almayı düşünüyorum.kendi annemede kardeşlerimle birlikte cep telefonu almayı düşünüyoruz.bakalım.

cnm yaa benım 6 ay var daha ben bıle sımdıden heycanlıyım sızın gıbı 3 ay kaldıgında napcam bılmıorum..

canım bende 5 ay varken senin gibiydin 2-3 ayı kalmış olanlara oo sizin gelmiş derdim ben sizin yerinizde olsam heyecendan ve ailemden ayrılacağüım için çok üzülürdüm derderdim ama şu an 2.5 ayım var 5 ay önceki duygularımla hiç bi değişiklik yok yani seninde öyle olacak telşedan hazırlıkları tamamlamaktan ve eksikliklerin bi türlü bitmemes,inden heyecanı yaşayamıyorsuz

aslında bende zaman zaman tadını çıkarmak istiyorum ama günlerim o kadar koşuşturmayla geçiyor ki durup düşünmeye bile vakit bulamıyorum bazen,bazen de daha çok varmış gibi hissediyorum yada evlenen ben değilmişim gibi ..

a.s. hayırlısı olsun şekerler.. ne guzel heyecanlar ama yasayamıyorsunuz bıle degılmı:)
ben de garıp bır durumun ıcındeyım evlenıcem ama tarıhım bellı degıl olay gercek mı degıl mı mobılya baksam mı hangısını begensem bır anda yıgılıp kalıyorum tüm esya seceneklerı arasında :) kaydirigubbakcemile2 allah hayırlısını nasip etsın.

bugün canım acayip alışveriş yapmak istiyo kadıköye inip mudoyu falanmı gezsem yoksa carreforamı gitsem

ya evet zaman cabuk gecıor aslında ama bızı gecmıomus gelıo suan benım hala 6 ayım var bıde su var yanı ılk dugun slaonu tuttugumuzda daha 10 ayım vardıkaydirigubbakcemile3 ya dıodum bu zaman gecermı bak 4 ay bırden gecmıs yanıı

slm kızlar nasılsını???
hava çok güsel insan güneşi görünce enerjik hissediyor kendini:)))
anneler gününde ne alacaımı hiç düşünmedim ben yaa!!! off alacak okdr çok şey var yapacak okdr iş varken başka hiç işey düşünemiorum(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…