2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Merhaba kızlar....

Herkese hayırlı bir hafta diliyorum.

Tubişcim düğününe çok az kalmış...Dilerim herşey gönlünce olur

allah seni ne etmesnn:roflol::roflol::roflol:

yatak odası çok beğendim kuzum Şeniz

Merhaba kızlar....

canım bende iyi hafta dileğini kabul ediyor bu iyi olacak hafta içinde seni burda daha sık görmeyi ümit ediyorum sırnaşık şey

Son düzenleme:

buldum canım kaya select miş şimdi tur şirketiyle görüştüm ssctur ile zaten yeride bizim cafenin yanında otelin çok iyi olduğunu herkesin memnun döndüğünü söyledi balayı için çok rahat edersiniz dedi bide ultra herşey dahilmiş ve fiyatıda 2 kişi 1380 ne geliyor 2 milyardan aşağı otel bulamamıştım canım ya çok saol nasıl mutluyum iyiki söylemişsin şimdi otelin resimlerini incelicem tekrardan teşekkürlerhihoyyythihoyyyt

fiyatı çok iyiymiş kaçırma benceee

Merhaba kızlar....

canım sizinki kaya belek miydi kaya selec miydi

Sağol canım ya görmemişim mesajını şimd igördüm. teşekkür ederim.

ben yemek falan derken bakmadım buraya bulmuşsun ben gelene kadar. Fiyatda çok iyi vermişler. Hemen uçakta bak kesin karar verince. Bizim şimdi 750 lira tuttu 5 gece. Ben çok bakındım. etese ile olan fiyasko sonucu, direk otellerle görüştüm. Şirketlerden biraz daha düşük geldi fiyatı. Sende bir ara sor gideceğin tarihler ne kadar gelir. Ayrıca transferleride tur şirketlerine göre daha uygun.

Yasmin, siz ev tutmadınızmı daha.

bitter cim selam verip kaçmak olmuyo öle ama anlat bakalım ne durumdasın hihoyyyt

anlatiim canım şimdi aşkım yarın geliyo bingölde kendisi aileside aksarayda onlarda çarşamba yada perşembe günü burda nişanımızı yapıyoruz aile arası olcak geniş çaplı şeyleri sevmiyom çünkü düğünümüzde haziranda inş hihoyyyt

benimde nişanım aile içinde olmuştu
hayırlı olsun canım

rasibacım, arabayla gidecekseniz yol sorununuz yok. Zevkli olur öyle dolaşarak gidip gelmek.
Bana otel ucuza geldi. colly, etese, anıdan daha uygundu. sezondan dolayı ferkediyor sanırım.

yasmin, evi mayıs sonu tutsanız da olur kanımca, yada ev sahibi insanlıklı çıakrda belkim almaz yarım mayısı, haziranda başlarsınız.

kızlar çeyizleri toparlamaya başladınızmı?

yasmin, evi mayıs sonu tutsanız da olur kanımca, yada ev sahibi insanlıklı çıakrda belkim almaz yarım mayısı, haziranda başlarsınız.

kızlar çeyizleri toparlamaya başladınızmı?

doğru diyorsun canım mayıs sonuda tutsak olur bakıcaz işte artık keşke şimdiden tutsak da kira ödemesekk kaydirigubbakcemile3

ben kışlıklarımı falan hurçlara koyup kaldırdım çünkü artık odama girmekten utanıyorumm midem bulanıyo adım atacak yer kalmadı herşey kutularda zaten ev tutulunca hemen götürcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…