delikafadulden şakkıdı süperrr yaaa senin dönmeni dört gözle beklicem tubişşş :lepi:
sanırım ankara'dasin sen, Tunalıdaki Erol'da çok fazla çeşit var. 175 lira ama...
Çoook teşekkür ederim canım.
Haydaaaa ben bunu tamamen unutmuştum...
Kocaeli-Beşiktaş maçında aklımda hep sen vardın kız :)
Aşkolsun bozuldum bak şimdi buna, biz okuduk geçmişi de zeki değilmiyiz?
Merhaba kızlar....
Herkese hayırlı bir hafta diliyorum.
Tubişcim düğününe çok az kalmış...Dilerim herşey gönlünce olur
Kızlar ya ben çok üzülüyorum, patronum az önce ağlatçaktı beni takılıyor hep bana kaçtım yanından, gözlerim doluyor hep ben babişimle annemi nasıl bırakıcam :çok üzgünüm:
rasiba, bizde antalyaya gidiyoruz belekte otel, arkadaşım kemere gitti. orası dağ eteğinde olduğuna serin oluyormuş. Otelden memnun kalmışlardı. Simena sun club, otelleri o tarafı düşünürsen bakarsın denemiş olması bana göre daha mantıklı. beklersen bende gelince görüşlerimi söylerim Kaya select bizimkide. Burdan arkadaş voyage sorguna gitmiş orasıda güzelmiş. Birde adını unuttum ya otel bahçesi içerisindeki odalar varya onlardan ayırtcaksın mümkünse merkez binaya uzaklığını öğrenin yarım saatlik yol uzaklığında olanlar varmış.
buldum canım kaya select miş şimdi tur şirketiyle görüştüm ssctur ile zaten yeride bizim cafenin yanında otelin çok iyi olduğunu herkesin memnun döndüğünü söyledi balayı için çok rahat edersiniz dedi bide ultra herşey dahilmiş ve fiyatıda 2 kişi 1380 ne geliyor 2 milyardan aşağı otel bulamamıştım canım ya çok saol nasıl mutluyum iyiki söylemişsin şimdi otelin resimlerini incelicem tekrardan teşekkürlerhihoyyythihoyyyt
Merhaba kızlar....
Herkese hayırlı bir hafta diliyorum.
Tubişcim düğününe çok az kalmış...Dilerim herşey gönlünce olur
canım sizinki kaya belek miydi kaya selec miydi
buldum canım kaya select miş şimdi tur şirketiyle görüştüm ssctur ile zaten yeride bizim cafenin yanında otelin çok iyi olduğunu herkesin memnun döndüğünü söyledi balayı için çok rahat edersiniz dedi bide ultra herşey dahilmiş ve fiyatıda 2 kişi 1380 ne geliyor 2 milyardan aşağı otel bulamamıştım canım ya çok saol nasıl mutluyum iyiki söylemişsin şimdi otelin resimlerini incelicem tekrardan teşekkürlerhihoyyythihoyyyt
Sağol canım ya görmemişim mesajını şimd igördüm. teşekkür ederim.
Yasmin, siz ev tutmadınızmı daha.
bitter cim selam verip kaçmak olmuyo öle ama anlat bakalım ne durumdasın hihoyyyt
ben yemek falan derken bakmadım buraya bulmuşsun ben gelene kadar. Fiyatda çok iyi vermişler. Hemen uçakta bak kesin karar verince. Bizim şimdi 750 lira tuttu 5 gece. Ben çok bakındım. etese ile olan fiyasko sonucu, direk otellerle görüştüm. Şirketlerden biraz daha düşük geldi fiyatı. Sende bir ara sor gideceğin tarihler ne kadar gelir. Ayrıca transferleride tur şirketlerine göre daha uygun.
canım biz kendi arabamızla gideceğiz dönüşte gezmek istiyoruz ama bide otelden fiyta alayım çok haklısın
anlatiim canım şimdi aşkım yarın geliyo bingölde kendisi aileside aksarayda onlarda çarşamba yada perşembe günü burda nişanımızı yapıyoruz aile arası olcak geniş çaplı şeyleri sevmiyom çünkü düğünümüzde haziranda inş hihoyyyt
benimde nişanım aile içinde olmuştu
hayırlı olsun canım
ben yemek falan derken bakmadım buraya bulmuşsun ben gelene kadar. Fiyatda çok iyi vermişler. Hemen uçakta bak kesin karar verince. Bizim şimdi 750 lira tuttu 5 gece. Ben çok bakındım. etese ile olan fiyasko sonucu, direk otellerle görüştüm. Şirketlerden biraz daha düşük geldi fiyatı. Sende bir ara sor gideceğin tarihler ne kadar gelir. Ayrıca transferleride tur şirketlerine göre daha uygun.
canım biz kendi arabamızla gideceğiz dönüşte gezmek istiyoruz ama bide otelden fiyta alayım çok haklısın
şimdi otelle görüştüm 145 dedi tur şirketi 135 dedi
kızlar balayı hakkında fikirlerinizi benimlede paylaşırmısınız
yasmin, evi mayıs sonu tutsanız da olur kanımca, yada ev sahibi insanlıklı çıakrda belkim almaz yarım mayısı, haziranda başlarsınız.
kızlar çeyizleri toparlamaya başladınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?