2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

herkese merhabaa bu site çok hoşşşş bende inşallah seneye yaz evlenicem şimdi nişanlıyım ama nişanlımı 2 gün önce askere gönderdim :(( manisalı arkadşlar vardı burda nişanlım manisa da askerlik yapıo onu yerine kadar götürdüm ama onsuz dönmek çok kötü oldu :((
neyse bakalım hayırlısıyla gelsinde temmuz gibi falan düğünümüzü düşünüyoruz...

herkese merhabaa bu site çok hoşşşş bende inşallah seneye yaz evlenicem şimdi nişanlıyım ama nişanlımı 2 gün önce askere gönderdim :(( manisalı arkadşlar vardı burda nişanlım manisa da askerlik yapıo onu yerine kadar götürdüm ama onsuz dönmek çok kötü oldu :((

hosgeldın cnm a.s.
gecer gecer merak etme ne gunler gecer yeterkı gunu bellı ıolsunnn kaydirigubbakcemile4

hoşbuldumm saol uğur böcüğü :) inşallah geçer bakalım şimdi çok zor gibi gözüküyo ama allah yardımcımız olsunn

http://www.ceyizevi.com/urun_detay.aspx?ID=687
kızlar bu ürün nasıl kahvaltı takımı diğer sayfada arkadaşlar istoçu önerdiler uygun alınabilecek toptancı mağazalarını sizce bu ürünü daha uyguna alabilirmiyim bu fiyattan? varmı bildiğiniz yerler

canım kahvaltı takımı çok hoş ama benim kahvaltı takımına bu kadar para vermek içimi yakıyor ben indirimdeyken ünlü olmayan bir marka aldım uygub fiayta ama canım istiyorsan bence mahmutpaşa eminönü tarafına git derim orda fiyatlar gerçekten çok uygun

canım hoşgeldina.s.
Allah kavuştursuna.s.

hoşbuldumm saol uğur böcüğü :) inşallah geçer bakalım şimdi çok zor gibi gözüküyo ama allah yardımcımız olsunn

canım hoşheldin aramıza ben de nişanlımın asker yolunu beklemiştim o zaman nişanlı falan değildik zor ama güçlü olmaya çalış canım.Ama inanki kendini üzmeye değmiyor biz şimdi diyoruz ne günlerdi be diye kaç yıl geçti üstünden geçer canım yani dua et bo bol bol:Saruboceq:

bız varız bacım kesın gecer o gunler sen merak etme ee anlat düğün nezmn neler aldın ceyıze falan
alev bacım ebnde kutahya yemek takımı aldım 600 hatta yanında 200 ytl değerıde kahvaltı setını cenemle aldım cok skerdı

kızlar bişi söyliycem ama bana gülmeyinkaydirigubbakcemile
sabah makyaj yaparken malzemelerimin azaldığını farkettim..
gidip kendime yenilerini almam lazım ama bir türlü paraya kıyamıyorumkaydirigubbakcemile2
onun yerine uyku seti , yorgan alırımı diyorumkaydirigubbakcemile4gamyoncuiremsu
ben çeyiz işiyle kafayı bozdum sanırımşakkıdı

http://www.ceyizevi.com/urun_detay.aspx?ID=687
kızlar bu ürün nasıl kahvaltı takımı diğer sayfada arkadaşlar istoçu önerdiler uygun alınabilecek toptancı mağazalarını sizce bu ürünü daha uyguna alabilirmiyim bu fiyattan? varmı bildiğiniz yerler

Bende kahvaltı takımına bu kadar para vermem açıkcası.Ben rengarenk tabaklardan kendim bi takım oluşturdum.60 ytl falan tuttu toplam.Zaten bi hevesle alınıyor ama doğru dürüst kullanılmıyor ki takımlar.
Resimdeki gibi kahvaltılıklar var değişik değişik.Sofraya getirdikten sonra kapağı aç,toplarken kapağı kapat koy buzdolabına.Çok pratik.2 de tabak koy sofraya.Alsana kahvaltı.:teytey:.
adszau0.png

gidip kendime yenilerini almam lazım ama bir türlü paraya kıyamıyorumkaydirigubbakcemile2
onun yerine uyku seti , yorgan alırımı diyorumkaydirigubbakcemile4gamyoncuiremsu

Al bendende o kadaaarr :roflol:
Ben üzerime kıyafet falan alacağım zaman babamın kredi kartına müracaat ediyorum.Kendi parama kıyamıyorum sırnaşık şey

ayy pıs cımrııı kaydirigubbakcemile3
ayy benım okadar cokkı kapağı kapnmıyoo dolabımın bı ara avonda bı arada orıflame almıstım sureklı suan da baska markalard var ama kullanmıyom fazl makyj yapmam

Ben üzerime kıyafet falan alacağım zaman babamın kredi kartına müracaat ediyorum.Kendi parama kıyamıyorum sırnaşık şey

turuncum rep verecektim sana ama , sana daha önce rep verdiğim için kabul etmedikaydirigubbakcemile5

ayy pıs cımrııı kaydirigubbakcemile3
ayy benım okadar cokkı kapağı kapnmıyoo dolabımın bı ara avonda bı arada orıflame almıstım sureklı suan da baska markalard var ama kullanmıyom fazl makyj yapmam

valla da bir cimri oldum ki sorma kız böcük..sana da rep verecektim ama önceden veridiğim için veremezmişim limitim dolmuş bak bak:kızgın:kaydirigubbakcemile3
neyse kıydık paraya da aldık bi kaç parça bişi ne yapalım kader utansın:roflol:

Ay ben de bir tek kendimi bilirdim böyle yapan :utangac: Yaşasın yalnız değilmişim demek ki. Ben de çeyizimi kendi paramla alıp üstüme başıma birşey alacaksam direk ek kartıma başvuruyorum :tomato:

Burdayım şekerler geldim geldim a.s. Canlarım bu ara işler yoğun o nedenle giremedim hiç. Dün de elektriklerimiz kesildi, gün boyu yoktu ondan gelemedim. Yoksa CBeLL sizsiz durur muhihoyyyt

Nerelerdesin kısss kaydirigubbakcemile
Bende acaba hasta falanmı oldu diye düşünmeye başlamıştım fisfisfis
Arada bi sesini duyurda iyi olduğunu bilelim emi kaydirigubbakcemile5

Back
X