2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ay ben de bir tek kendimi bilirdim böyle yapan :utangac: Yaşasın yalnız değilmişim demek ki. Ben de çeyizimi kendi paramla alıp üstüme başıma birşey alacaksam direk ek kartıma başvuruyorum :tomato:

Allah iyiliğinizi versin emi :roflol:
Demek ki hepimizdede biraz cimrilik varmış sırnaşık şey
Ya cidden bazen insan kendi parasına kıyamıyor.Babama diyorum senin paran daha tatlı geliyor bana diye :teytey:

Nerelerdesin kısss kaydirigubbakcemile
Bende acaba hasta falanmı oldu diye düşünmeye başlamıştım fisfisfis
Arada bi sesini duyurda iyi olduğunu bilelim emi kaydirigubbakcemile5

Canım dediğim gibi dün öğlenden gitti elektriklerimiz, akşama kadar gelmedi ofiste Çok üzgünüm çoook . Bugün de biraz yoğun olduğumdan gelmeyefırsatım olmadı, yetiştirmem gereken birkaç işim vardı. Geldim ama şimdi :dance: . Teşekkür ederim beni merak ettiğiniz için kuzularııım a.s.

Ay ben de bir tek kendimi bilirdim böyle yapan :utangac: Yaşasın yalnız değilmişim demek ki. Ben de çeyizimi kendi paramla alıp üstüme başıma birşey alacaksam direk ek kartıma başvuruyorum :tomato:

neyse CBeLL'cim sana rep verebildim yaşasın:lepi:

Anacım ben siteye üye olalı çok olmadı, pek bilmiyorum rep olayını falan. Birkaç gündür bir rep muhabbeti dönüyordu, daha yeni duydum yani. Çaktırmamaya çalışıyorum ya :P kaydirigubbakcemile3

fıstık bak gönderilen yazıların üzerinde bi terazi işareti var.Oraya tıklıyorsun,yorumunu yazıp onaylıyorsun.Böyle rep vermiş oluyorsun.Hadi bi tane bana verde bakayım öğrenmişmisin :roflol:

Anacım ben siteye üye olalı çok olmadı, pek bilmiyorum rep olayını falan. Birkaç gündür bir rep muhabbeti dönüyordu, daha yeni duydum yani. Çaktırmamaya çalışıyorum ya :P kaydirigubbakcemile3

al benden de o kadar siboj ,
geçenlerde böcük arkadaşlar rep vermek o kadar zor değil , alt tarafı teraziye tıklıyorsunuz deyince denedim , gördüm ve kimseye çaktırmadan öğrendim:roflol:
aramızda kalsın he:roflol:
bu arada sana siboj dedim ama bir sakıncası yoktur umarımyerimseniben

al benden de o kadar siboj ,
geçenlerde böcük arkadaşlar rep vermek o kadar zor değil , alt tarafı teraziye tıklıyorsunuz deyince denedim , gördüm ve kimseye çaktırmadan öğrendim:roflol:
aramızda kalsın he:roflol:
bu arada sana siboj dedim ama bir sakıncası yoktur umarımyerimseniben

Yok be canım aşkolsun yerimseniben

kızlar üç desen pike takımı beğendim..
hangisini alayım sizce:1rolleyes:

adsız.bmp

jhkjkşl,.bmp

nvcnfv.bmp

Back
X