2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yok kıss neden küselim kına kıyafeti arıyordum daa kaydirigubbakcemile3

ahanda o baktığın bindallının tıpkısının aynısı bende de var. Beraber aldık nazarixle kaydirigubbakcemile3

ben sana foto çekerim akşama giyerim de gösteririm.

ama ben sana kıyamam kiii canımmm :teselli:

ayy ölürüm yaa ne olru üzülme mutlu olmaya çalış Şeniz

slm kızlar nasılsınız:)))))
günler azalıyor hazırlıklar nasıl gidiyor:)))))
ben hftasonu düğünde giyeceğim ayakkabıyı aldım:)) uzun bir arayıştan sonra buldum bir model... baya yüksek topuklu falan ...
ayrıca porlandın porselen marketi var oradan bir sürü tabak çanak aldım:))
harika şeyler var bayıldııımmmm...
yapılacaklardan bir şey daha silmiş oldum ayakkabımı almakla... bakalım daha yapacak çoook ama çoook işim var... çok az günüm kaldı fakat çook yapacak iş var... nasıl yetecek bilmiorum(((

tubiş canım denize giriliyor mu demişsin.halktan pek giren olmamasına karşın bizim otelin sahili hergün ful çekiyo.tüm turistler çatır çatır yüzüyo valla.

selam kızlar

bu akşam da yorgunluktan ölürken anca bilgisayarın başına geçmeye fırsat bulabildimm....
okuldan çıktıktan sonra banyo ve mutfağın taş olayını hallettik
hayırlısıyla bi döşenmeye başlasa de kurtulsam şu dertten...
sonra da mobilya bakma gibi bi gaflette bulunduk ve çok kafam karıştı....

kafamda oluşturduğum bi tarz vardı fakat gidip başka şeyleri görünce işler karıştı...
kafamdaki olay ceviz-beyaz ağırlıklı daha sade mobilyalardı yatak odası ve salon için ama bu akşam beğendiklerim krem lake ve koyu renk(abanoz) mobilya,üzerinde taşlar var falan....

ay ben ikizler burcu mu oluyorum neee...? bir türlü karar veremiyorum,iki ayrı tarzı da gayet beğendm yaniii....

naaapppssaaaaaaaaammmm???????

ahanda o baktığın bindallının tıpkısının aynısı bende de var. Beraber aldık nazarixle kaydirigubbakcemile3

ben sana foto çekerim akşama giyerim de gösteririm.

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tubiş istiyorum kıs resim çekip gönder bna hadi lütfennnn kaydirigubbakcemile5

gunaydınlar kızlar bende geldımmm ...

aydii cim bende öleyım aklımda sımdı cevız beyz vardı gecenlerde mobılyaya bakmaya gıttık taslı modeller begendım ustelık kahverengı acık cevız tarzında cok hostu ve mayıs basında alıcaz bız kısmetse toptan yerını bılıorum normaldekı magazalardan alırsan baya fark edıo cunku sızde ıyıce arastırın derım bız satısta calıstıgımız ıcın cok arastırmacı yönumuz var hani..ve dedıgım yer bızım musterı o yuzden ordan alıcaz kısmetse..
magazasına gıttık fıyatların tv unıtesınde 250 tl oynadıgını gorduk oda pesınde yanı bıde taksıtle almıs olsak daha fazla oynuo 350 felan oynuoo baktıgımız tv unıtesı 1300 vıtrınlı kıtaplıklı ve taslı modellerden cok şık bişi..ama yerınde taksıtlı 950 dusunebılıomusunuz farkı..bırebır sordum yani..
ama mesela daha dusuk tv unıtelerıde var onlarda sık ve 700 600 e de bulabılıosun..
onun dısında bız yaptırma yapıcaktık vazgectık hem saglam mobılyalar alıcaz hemde yerınden toptan perakende fıyatına alıcaz..hihoyyyt
müşterımız oldugu ıcın bıze bu fıyat dedıler sureklı calıstıgımız fırma sonucta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…