2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tşk ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için:)))
kuzenim acayip sewer yemek yapmayı hobi olarak dünya mutfakları yemek kursuna gitti harika şeyler yapıyor şimdi:))) bi de sertifika aldı mutfağıma asacam dio:)))
benim hiç hewesim yok öyle şeylerde ama yapıoruz ii köyü:))))

Kızlar yaww kredinin çıkmasını bekliyoruz inşallah çıkar da biz de eşyaları almaya başlarız ve nikah günü alırız ne zormuş kredi çekmek bin türlü zorluk çıkarıyolar..

tubişim sen yerinde olmak için neler vermezdim şimdi kızzz...
3 gün vayyy beeee.....

Seninde olucak cicim azcık daha sabırla görüceksin 3 gün kaldığını.

İnşallah kızlar herşey yolunda gider.

Nastasia geçmiş olsun.

Yemek yapma konusunda iyi olduğum söylenemez ama yapmayı biliyorum. Temizlik ve hamur işlerini daha çok seviyorum.

azaldı benimde günler gördükçe strese giriorum onun için saymak bakmak istemiorum((((

kredi çekmek aslında basit die biliodum cnm, inş bir an önce sonuçlanırda rahat edersiniz ve hazırlıklar başlar:)))

tşk ederim tubisciğim,

bende en çok ütü yapmasını ve bulaşık yıkamasını sewiorum ... herkes nefret eder yaaa:))))
bende elek süpürgesi ile evi süpürmekten nefret ediyorum....

azaldı benimde günler gördükçe strese giriorum onun için saymak bakmak istemiorum((((

kredi çekmek aslında basit die biliodum cnm, inş bir an önce sonuçlanırda rahat edersiniz ve hazırlıklar başlar:)))

Basit ama memur kefil istediler bulduk da şimdi onun belgelerini tamamlamasını beklioruz sıkıcı günler bitsin artık yaww düşünmekten sıkıldım

kızlar bişey sorsam .
ankarada ankamalldeki koza dawetiye dışında nerden halledebilirm dawetiye ve nikah şekeri işini?
bilen duyan var mı aramızda?

geçmiş olsun canım ben atlamışım o sayfayı o yüzden biraz geç oldu kusura bakma mirmirmirmir Şeniz

ankarada şu düğün fotoğrafçısı için 2 kişiden fiyat aldım... Biri 1300 dedi, sabahtan akşama bizimle olacak 2 fotocu için, diğeri 2200... Bu sevda da böylece bitmiştir, bu da içimde kalan tek şeydir... ağlamak istiyorum sayın seyirciler...

gece geçen hafta bende görüşmüştüm bi kaç kişiyle aynen istedikleri rakamlar 1000 liradan aşağı değildi. Artıkça artıyor.. içime oturdu, ama yapacak bişey yok bende vazgeçtim. .
üzülme arkidişim ..

geceyim ben gelemde çekem seni sabahtan akşama kadar kendimide çekerim arada iyi olur:)

Ay ne güzel olur, gelsene sahi :) Foto çekmene de gerek yok, sadece gel...

Öyle olcak sekerim napalım... Neyse ki digital makinalar var, herkes ceker ceker durur artık. Sen de gelsene benim nikahaaaa....

en yakın kısçelerinden birinin eline fotoğraf makinesini veriyorsun, bütün gün peşinde seni fotoğraflıyor ve bir sürü para vermekten yırtıyorsun kaydirigubbakcemile3

bide doğum fotoğrafçısı çıkmış

bir kadın var doğum fotocusu ilk o yapmaya başladıydı ben nette bir şeyler ararken bulmuştum sonra bir kaç tane daha çıkmış. O da çok para biraz daha profosyenel makinayla ışığı ayarlayarak çekicekler fark o onun içinde para verebilecek kadar zengin insanlar değilizki.

antalyada da düğün fotoğrafçsı isteyen arkadaş olursa benim bi arkadaşım fotoğrafçı ve harika çekiyor... konuşuruz isterseniz... düğün davetiyesi için kozanın birde necatibey cad. yeri var... ayrıca ulusta yerler varmış aynı davetiyeler çok uygun oluyormuş kızlar bilginize... ayrıca nikah salonlarının orada da var birkaç tane..mesela vedat dalokayın karşısındaki pasajda var:)))
yaseminciğim tşk ederim cnm:)))

kızlar yaa düğün ayakkabı acayip yüksek topuk aldım... rahatsız edermiki ben alışkın değilim topuklu ayakkabıya boyumda uzun sayılır ama gene de yüksek topuk istedim:))) damatla aynı boyda falan olacaz sanırım hahaha:))))

nastasia benimde ayakkabılarım topuklu. avondan jelli taban aldım iyimiş dediler fazla rahatsız etmiyormuş sözde, deneyeceğim. Ayrıca yanıma iki çift spor ayakkabıda alıyorum.

made, beybi yapmaya karar ver foto çektirmek istiyorsan ben işyerindekilerden azcık ders alır gelirim sana foto çekmeye bahaneyle Ankarayadı görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…