tubişim sen yerinde olmak için neler vermezdim şimdi kızzz...
3 gün vayyy beeee.....
azaldı benimde günler gördükçe strese giriorum onun için saymak bakmak istemiorum((((
kredi çekmek aslında basit die biliodum cnm, inş bir an önce sonuçlanırda rahat edersiniz ve hazırlıklar başlar:)))
günaydın şekerler:))))
off yaa hastayım boğazım ağrıo bahar geldi ohhh ne güsel havalr güsel diye açılıp saçılınca hasta oluosun(((
tubisciğim az kalmış geri sayım saatlerle oluodur artık:)))) gönlüne göre olur herşey umarım:))))
kızlar bende hiç yemek yapamıodum yani öle sanıodum ama bütün hepsinin yapılışı aynıymış ve de insanlar izlerken de öğrenebiliryormuş... bir tanesini öğrenince gerisinin yapılışını kendin çıkaraibliyormuşsun... 2 sene bekar evinde kaldım başa gelince çekilio hesabı bütün yemekleri nerdeyse yaptım... iş başa düşünce öğreniosunuz kızlar bence merak etmeyin:)))
geceyim ben gelemde çekem seni sabahtan akşama kadar kendimide çekerim arada iyi olur:)
gece geçen hafta bende görüşmüştüm bi kaç kişiyle aynen istedikleri rakamlar 1000 liradan aşağı değildi. Artıkça artıyor.. içime oturdu, ama yapacak bişey yok bende vazgeçtim. .
üzülme arkidişim ..
bide doğum fotoğrafçısı çıkmış
ankarada şu düğün fotoğrafçısı için 2 kişiden fiyat aldım... Biri 1300 dedi, sabahtan akşama bizimle olacak 2 fotocu için, diğeri 2200... Bu sevda da böylece bitmiştir, bu da içimde kalan tek şeydir... ağlamak istiyorum sayın seyirciler...
bide doğum fotoğrafçısı çıkmış
E tabi senin onlarla ilgilenme vaktin geldiii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?