ben bir sene fotoğraf dersi aldım:)))
çok güsel fotoğraf çekerim ama photoshop vs hiç yapamam:))) sıkılırım ince ince onla uraşmaktan.. kendim banyosunu yapıp kendim basıodum... tabi şimdi digitallerle çekmek lazım:))))
yaa bende platform aldım onlar rahat oluor dediler bakalım acaba yanıma converselerimimi alsam diorum beyaz olanlarını haha
bi anda 10cm küçülecem aaa gelinin yarısı nereye gitti diyecekler hahaha
günaydın fıstıklarrrr
bugün işteki son günüm :lepi::lepi::lepi:
benimkide 91 :lepi: :teytey:şafak 81 hihoyyyt sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 :lepi: :lepi: :lepi:
allah yardımcınız olsun kuzum zor işler bunlar :teselli:Kızlar yaww kredinin çıkmasını bekliyoruz inşallah çıkar da biz de eşyaları almaya başlarız ve nikah günü alırız ne zormuş kredi çekmek bin türlü zorluk çıkarıyolar..
ayy hiç güleceğim yoktu canım :roflol::roflol::roflol:ben bir sene fotoğraf dersi aldım:)))
çok güsel fotoğraf çekerim ama photoshop vs hiç yapamam:))) sıkılırım ince ince onla uraşmaktan.. kendim banyosunu yapıp kendim basıodum... tabi şimdi digitallerle çekmek lazım:))))
yaa bende platform aldım onlar rahat oluor dediler bakalım acaba yanıma converselerimimi alsam diorum beyaz olanlarını haha
ayyyy içim sıkılıyo benim... Havadan mıdır, işlerden midir, regl'den midir anlamadım ama bi böyle çığlık atasım var...
ben bir sene fotoğraf dersi aldım:)))
benimde öyle alt tabanı kalın olduğu için daha rahatmış. Bulabilseydim bütün tabanlı varya onalrdan alcaktım. adını bilmiyom anlarsınız diye umuyorum.
gece, reglidendir canım, boş alan olsada çıkıp bağırsan çok rahatlardın.
Öyle olcak sekerim napalım... Neyse ki digital makinalar var, herkes ceker ceker durur artık. Sen de gelsene benim nikahaaaa....
benım şafakta 178 senağlama
yaaa üzülme öylee ben valla dn gibi hatırlıyorumm 250 günlerdeydim hiç geçmez diyodum hatta arzuyla suziyle falan hep konuşuyoduk ama bak nasıl geçti anlamadım bi bakmışsın seninde şafağın 10 falan kalmışşş kaydirigubbakcemile3
vallahi aynen katılıyorum. kaydirigubbakcemile5 ilk bu takvimi yaptığımda 1 sene vardı orda 12 ay bilmem kaç gün yazıyordu :1shok: pehhh dedim yaa geçer mi buu
bknz: yarın 3 ay kalıyor:lepi::sm_cool:
nilay a katılıyorum geçenlerde birinin 1 ay kalmıştı. benim düğünüme 1 ay kalsa ben çıldırırım demişti. Şimdi ben nilayın düğüne 1 ay kalmasını bekliyom bakım çıldırcakmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaaa üzülme öylee ben valla dn gibi hatırlıyorumm 250 günlerdeydim hiç geçmez diyodum hatta arzuyla suziyle falan hep konuşuyoduk ama bak nasıl geçti anlamadım bi bakmışsın seninde şafağın 10 falan kalmışşş kaydirigubbakcemile3
anım fafta sonu ben bir platform sordum 110 dedi. ama çok yüksek ya gereksiz yüksek benim gözüme hitap etmiyor onlar hiç bir estetiği yok...
sankim böyle giyince hafif meşref oldum....:))))))))))))))))))))
yaaa süperrr Khenaa ay çok güldüm hepsinee
ayy dimi burcu yaaa aslındaçok çabuk geçiyo zamann :lepi:
ama şöyle bişey var herkes kendinden bi önce evlenecek olanın takviminden gözünü alamıyoo :roflol: :roflol:
nilay a katılıyorum geçenlerde birinin 1 ay kalmıştı. benim düğünüme 1 ay kalsa ben çıldırırım demişti. Şimdi ben nilayın düğüne 1 ay kalmasını bekliyom bakım çıldırcakmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya canım benimde platform istememin tek sebebi. nişanlımla aramızdaki boy farkıı 20 cm farkımız var. onu kapatmam lazım. hem uzun gözükünce biraz daha zayıf gözükürüm belkimm.. yokmu platform kiralayan yaaa senağlama
kaydirigubbakcemile3 bende güldüm canım arada yolluyor yolladıkça okuruz beraberr:teytey:
yaaa üzülme öylee ben valla dn gibi hatırlıyorumm 250 günlerdeydim hiç geçmez diyodum hatta arzuyla suziyle falan hep konuşuyoduk ama bak nasıl geçti anlamadım bi bakmışsın seninde şafağın 10 falan kalmışşş kaydirigubbakcemile3
ayy dimi burcu yaaa aslındaçok çabuk geçiyo zamann :lepi:
ama şöyle bişey var herkes kendinden bi önce evlenecek olanın takviminden gözünü alamıyoo :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?