2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben bir sene fotoğraf dersi aldım:)))
çok güsel fotoğraf çekerim ama photoshop vs hiç yapamam:))) sıkılırım ince ince onla uraşmaktan.. kendim banyosunu yapıp kendim basıodum... tabi şimdi digitallerle çekmek lazım:))))

yaa bende platform aldım onlar rahat oluor dediler bakalım acaba yanıma converselerimimi alsam diorum beyaz olanlarını haha
bi anda 10cm küçülecem aaa gelinin yarısı nereye gitti diyecekler hahaha

ayyyy içim sıkılıyo benim... Havadan mıdır, işlerden midir, regl'den midir anlamadım ama bi böyle çığlık atasım var...

benimde öyle alt tabanı kalın olduğu için daha rahatmış. Bulabilseydim bütün tabanlı varya onalrdan alcaktım. adını bilmiyom anlarsınız diye umuyorum.

gece, reglidendir canım, boş alan olsada çıkıp bağırsan çok rahatlardın.

günaydın fıstıklarrrr

bugün işteki son günüm :lepi::lepi::lepi:

ayy canım yaa inan senin adına çok heycanlıyım..
ne olur çok mahrum etme bizi haberlerinden ve resimlerinden :1hug:a.s.
şafak 81 hihoyyyt sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 :lepi: :lepi: :lepi:
benimkide 91 :lepi: :teytey:
Kızlar yaww kredinin çıkmasını bekliyoruz inşallah çıkar da biz de eşyaları almaya başlarız ve nikah günü alırız ne zormuş kredi çekmek bin türlü zorluk çıkarıyolar..
allah yardımcınız olsun kuzum zor işler bunlar :teselli:
ayy hiç güleceğim yoktu canım :roflol::roflol::roflol:
ayyyy içim sıkılıyo benim... Havadan mıdır, işlerden midir, regl'den midir anlamadım ama bi böyle çığlık atasım var...

canım adettendir bak ben oldum bu gün yeni ay için enerji topldım resmen. güçlendim... sabahtan çok fenaydım çok aprı çektim ama şimdi iyiyim allaha şükür :sm_cool:

Kızlar platformu ne kadara aldınız fiyatı neee
resmi varmıııı?
düğünden sonra bana kiralarmısınız?? hihoyyyt

aaa ewet gecem ankaradasın dimi sen bende gelirim zabahtan akşama kadar her anınınzı fotoğraflarım

Bir arkadaşımdan mail geldi sizlerlede paylaşmak istedimm

ili.marlen, Kadın , 29 , Van

Her şey net
Şu " hd" kalitesinde görüntüleme çıkdığından beri her şey daha belirginleşti ekranda. Mesela Aşk-ı Memnu dizisinde çocukların dadısı Deniz hanım pencereden dışarı bakarken camın çerçevesindeki kir pasak ayna gibi ortadaydı. "O kadar hizmetçi ne işe yarıyor Adnan?"

imtheperfect, Kadın , 28 , Aydın

Sermayeden yemek
Çok borcu olan bir arkadaşa, şakayla karışık kuyumcu soymasını salık veriyoruz. Verdiği cevap; "İyi ya, bozdururken zarar edeyim değil mi?"

kristalçilek, Kadın , 35 , İzmir

Kısmet
Kocamla eski günleri hatırlayıp biraz romantik zaman geçirmek için gittiğimiz, manzarası şahane ama pek gelen gideni olmayan dik bir dağ yolunda park etmiş konuşuyoruz. Biraz sonra aşağıdan yalpalayarak gelen ve tam yolun ortasında duran bir araç görüyoruz. "Benzini bitti galiba." diyor kocam. Arabanın kapıları açılıyor ve içinden 4 tane genç kız çıkıyor. Kocamın yorumu ise evlere şenlik... "Bak gördün mü? İçin temizse kısmet dağ başında da olsa ayağına gelir insanın."

conairphone, Erkek , 32 , Muğla

Her yerim ağrıyor
Uzun zamandır görmediğim ama yüzüne aşina olduğum dilenciye rastladım. "Abi kilo almışsın." dedi. Akşamına spora başladım!

yayburcuerkeki, Erkek , 25 , Yurtdışı

Büyüyünce
Amcamın yakın arkadaşı, 7 yaşında 40 kilo olan yeğenime ''Büyüyünce ne olacaksın bakayım?'' diye sordu. Amcam araya girip cevap verdi. ''Godzilla olacak amcası...''

leyla7335, Kadın , 36 , İzmir

İtiraf
Annemin eski kocam için yorumu: "O hayvanı seveceğini bilseydim aldırırdım seni zamanında!"

çiselemek, Kadın , 30 , İstanbul .

İşte bu
Psikolog kocama sordu. "Karınızdan niçin vazgeçemiyorsunuz?" Kocam aklınca aferin alacak, saydırdı: "Çok güzel, çok temiz, çok güzel yemek yapıyor, çok iyi bir işi ve ailesi var, çok merhametli, çok uyumlu, çok zeki, çok çalışkan, çok esprili..." Doktor gerilmeye başlayıp sert bir ifadeyle sordu: "E peki aşk beyefendi, aşk?" Kocamın yanıtı sevgilim oluşuna kızanlara kapaktır: "Ha evet! Bir de bana çok aşık!"

şakirr, Erkek , 30 , Kayseri .

Osuruk düğmesi
Yeni aldığım arabama bindin, bir şey demedim. Her düğmeyi kurcaladın, bir şey demedim. Klimayı sordun, onun yanındaki düğmeyi sordun, ben de "İçerideki hava sirkülasyonunu hemen yapar." dedim. "Osuruk düğmesi mi?" dedin, sesimi çıkarmadım. Ama ne alemi vardı tüm aile meclisinin içinde "şakirr'in arabasında osuruk düğmesi var, güveriyon, düğmeye basıyon hemen delilleri yok ediyor!" demeye be teyze? O gün bugündür sülalede kimseye görünmüyorum sayende.

azkaldıbekle, Kadın , 31 , İstanbul .

Bizdenmiş
Sapık olduğunu düşündüğüm dişçim eşcinselmiş. Sapık değilmiş, sadece bizdenmiş de o yüzden bu kadar samimiymiş.

ayşe.gül, Kadın , 21 , Ankara .

İstemez
5 yaşındaki kuzenime baktım. Sanki elinde birşey varmış da kimseye göstermeden yemeye çelışıyor gibiydi. ''Ne yiyorsun sen öyle çaktırmadan?'' dedim. Parmaklarını uzatıp ''Tırnak, ister misin? dedi. Yok canım sana afiyet olsun. Ben almayayım.

laskopat, Kadın , 27 , İstanbul .

Fark var
Ebru Gündeş Ömer Durak'a evlenme teklif ettiğini söylediği gün nasıl bir gaza geldiysem artık ben de sevgilime evlenme teklifi ettim. Sonuç; Ebru boşandı hayatını yaşıyor; ben hala bu tomrukla beraberim! Demek ki öyle her çalışan kadın aynı değilmiş, fark var dedikleri bu olsa gerek!

idrakyolları, Kadın , 32 , İstanbul

Tut elimi
Oğlum gecenin yarısı beni uyandırdı ve korktuğunu, yanımda yatmak istediğini söyledi. Kalktım ve onu neyin korkuttuğunu sordum. Çoktan yanıma süzülmüş olan küçük bey cevap verdi: "Boşver şimdi, anlatırsam korkarsın. Haydi tut elimden, uyuyalım." Sarıldım, tuttum elini, yine 'uyuttu' beni

duygusalşair, Erkek , 27 , Ankara

Ameleyim ben amele
Koyu Beşiktaş taraftarı olarak Beşiktaş-Trabzon maçını Trabzonlular Dayanışma Derneği'nde izleyen, Beşiktaş gol atınca çığlık atarak sevinen, dayak yiyeceğini anlayınca polis ayağına yatan ve dernekteki gerçek polislerle karakola doğru yolculuk yapan amele kim bilin bakalım?

anım fafta sonu ben bir platform sordum 110 dedi. ama çok yüksek ya gereksiz yüksek benim gözüme hitap etmiyor onlar hiç bir estetiği yok...
sankim böyle giyince hafif meşref oldum....:))))))))))))))))))))

ay foto çekmeye çağırmışım gibi olmuş, ama valla öyle değil. Gelin siz çok memnun olurum...
6 Haziranda canım :)

vallahi aynen katılıyorum. kaydirigubbakcemile5 ilk bu takvimi yaptığımda 1 sene vardı orda 12 ay bilmem kaç gün yazıyordu :1shok: pehhh dedim yaa geçer mi buu
bknz: yarın 3 ay kalıyor:lepi::sm_cool:

vallahi aynen katılıyorum. kaydirigubbakcemile5 ilk bu takvimi yaptığımda 1 sene vardı orda 12 ay bilmem kaç gün yazıyordu :1shok: pehhh dedim yaa geçer mi buu
bknz: yarın 3 ay kalıyor:lepi::sm_cool:

ayy dimi burcu yaaa aslındaçok çabuk geçiyo zamann :lepi:

ama şöyle bişey var herkes kendinden bi önce evlenecek olanın takviminden gözünü alamıyoo :roflol: :roflol:

nilay a katılıyorum geçenlerde birinin 1 ay kalmıştı. benim düğünüme 1 ay kalsa ben çıldırırım demişti. Şimdi ben nilayın düğüne 1 ay kalmasını bekliyom bakım çıldırcakmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anım fafta sonu ben bir platform sordum 110 dedi. ama çok yüksek ya gereksiz yüksek benim gözüme hitap etmiyor onlar hiç bir estetiği yok...
sankim böyle giyince hafif meşref oldum....:))))))))))))))))))))

ya canım benimde platform istememin tek sebebi. nişanlımla aramızdaki boy farkıı 20 cm farkımız var. onu kapatmam lazım. hem uzun gözükünce biraz daha zayıf gözükürüm belkimm.. yokmu platform kiralayan yaaa senağlama

yaaa süperrr Khenaa ay çok güldüm hepsinee

kaydirigubbakcemile3 bende güldüm canım arada yolluyor yolladıkça okuruz beraberr:teytey:

ama şöyle bişey var herkes kendinden bi önce evlenecek olanın takviminden gözünü alamıyoo :roflol: :roflol:

aaynenn :roflol: mesela benim lu an tubişinkinde hatta elifinkinde bile gözüm var... delikafadulden yaklaştıkça bir alttaki cazip geliyor nedense :sm_confused:

hımm anladım canım CADIARZU o zaman sen tabi ince topuklardansa platform alırsan dhaa rahat eder ayağın tabi yerimseniben

aay cnm cok saol tesellın ıcın ühü ühü
ya aslında zaman cabuk gecıor bende farkındayım ama ıste gozum sızın takvımlere takılıo ahh ahh dıorum :jeyyar:sırnaşık şey

aynen katılıyorum kesınlıkle ölekaydirigubbakcemile3

burcuözgecım gecenlerde nıkah fotolarına baktım daha 9 ayım var yazmıssın onu gördum suan 3 ay kalmıs
bbıde alevesen vardı hıc unutmam oda sey dmeıstı bı topıcte daha 8 ay var cok gıbı gelebılır ama gecer dmeıstı onunda suan 1 ayı kaldı sanırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…