cnm nıkah daırelerınde neler eksık neler goturulcek yazıo alırsınız ona gore davranırsınız okıs
cnm gelınlık de dert tabıkı ay bunların dısında bılmedıgımız seylerde cıkacak Allah yardım etsın valla
bide sexi yazan yoktu ondan:)
kimsesizi kaldirmıs, akılsız yapmış yaw :))))))
saftirik gibi bişey o:)
Sen gelinlik aldın mı cnm aldıysan ne kadara mal oldu
kızlar ben daha beyaz eş yalar dışında,mobilyaların hiç birini almadım hala bakıyoruz çok geç kaldım galiba bir türlü karar veremiyorum hangisini alıcağıma
Yok yok gec kalmamissin bende daha anca bakiyorum, cünki almanyada yasiyorum ve anca internetten bakiyorum
sen daha sanslisin canli bakiyorsun
canim, bende senin gibi almanyadan türkiyeye gelin geliyorumhihoyyyt
ahh öyle mi? nerden peki? ay birden yazisini okuyunca heycanlandim yanliz degilim diye :)))
demek hepimiz benzer duygular yşamışız:1hug:kaydirigubbakcemile5
vallahi ben görmedim canım :sm_confused:
hoşgeldinn Şeniz
bende kocaeliden marmarise gidicem kısmetse kuzum :1hug:
cnm ben daha model bıle bakmadım henuz cunku dugunum ekımde kısmetse ve daha koskoca 6 ay var..
ama tanıdıgım bırı almıstı 500 tl ye almıs :1shok: şok olmustum kızın gelınlıgını gordum öle dandık bısı de deıldı hostu bana göre tabıkı...
ben o yerede bakıcam tabı ıcıme sınmezse almıcam ama sende bı bak derım ...(he kız baya pazarlık yapmıs ama sölım)
allah herkesi hayirli insanlar ile karsilastirsin arkadaslar
aminnn
Cnm ben ankarada yaşıorum valla en iyi 800 e bulabildim o da her yerde olan basit bi modeldi hiç bi özelliği yoktu
duisburgta yasiyorum. sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?