2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Sen gelinlik aldın mı cnm aldıysan ne kadara mal oldu

davetiye-seker işine girişen??? Yaw kaç tane bastıracaz bunları yahu :))) Bizim nikah olduğu için çok bastirin diyo herkes de çok kaç acaba :)

Sen gelinlik aldın mı cnm aldıysan ne kadara mal oldu

cnm ben daha model bıle bakmadım henuz cunku dugunum ekımde kısmetse ve daha koskoca 6 ay var..
ama tanıdıgım bırı almıstı 500 tl ye almıs :1shok: şok olmustum kızın gelınlıgını gordum öle dandık bısı de deıldı hostu bana göre tabıkı...
ben o yerede bakıcam tabı ıcıme sınmezse almıcam ama sende bı bak derım ...(he kız baya pazarlık yapmıs ama sölım)

kızlar ben daha beyaz eş yalar dışında,mobilyaların hiç birini almadım hala bakıyoruz çok geç kaldım galiba bir türlü karar veremiyorum hangisini alıcağıma

Yok yok gec kalmamissin bende daha anca bakiyorum, cünki almanyada yasiyorum ve anca internetten bakiyorum
sen daha sanslisin canli bakiyorsun

Yok yok gec kalmamissin bende daha anca bakiyorum, cünki almanyada yasiyorum ve anca internetten bakiyorum
sen daha sanslisin canli bakiyorsun

bende ayni dertten muzdaribim canim :) bende almanyadayim ve nisanlim türkiyede. mobilyaya öyle netten bakiyorum anca hihoyyyt

demek hepimiz benzer duygular yşamışız:1hug:kaydirigubbakcemile5

vallahi ben görmedim canım :sm_confused:
hoşgeldinn Şeniz

bende kocaeliden marmarise gidicem kısmetse kuzum :1hug:

Insallah hayirlisi olsun, allah gönlüne göre versin, dügüne nerde yapacaksiniz? nasil yapacaksiniz , ya bide eskisehir aydin 7-8 saat, off hersey sorun ya!

Cnm ben ankarada yaşıorum valla en iyi 800 e bulabildim o da her yerde olan basit bi modeldi hiç bi özelliği yoktu

Cnm ben ankarada yaşıorum valla en iyi 800 e bulabildim o da her yerde olan basit bi modeldi hiç bi özelliği yoktu

kizlar ben kinayi almanyada dügünü türkiyede yapacagim icin, kinaligida gelinligin renkli seklinde cevittirdim. 1 milyar 200 dü fiyati. gelinligin yani.2009 modeli. uzun süreli bir pazarliktan sonra 900e aldik. oda tanidikti calisan, biraz nazi gecti yani.

benim gelinliğim dikiliyor da kaça dikiliyor hiç bir bilgim yooook :) Kuzenimin mağazası dikince böyle oldu... Teslim alırken birşey söyleyecekler biz de vereceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…