2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aynen canım bizde de öyle nişanlım asla benim kızacağım üzüleceğim bir pozisyona izin vermez bazen annesi beni çağırıyo yorgun oluyorum hiç canım gitmek istemiyor nişanlımda annesine ya şimdi ben onu getirip götüremem trafiği çekemem başka zaman getirirm diyor nişanlım direk kendi üstüne alıyo suçu bende iyi gelin olmaya devam ediyorum telefon açıp gelecektim ama selçuk yorgun olduğunu beni geri getiremiyeceğini söyledi oda tabi kızım benim oğlum tembel başka zaman gelirsin diyoo

Çok iyi fikirmiş :roflol::roflol::roflol:

önceliklen teessüflerimi iletiyorum kimse beni özlememiş :dilcikar:

Yok yok gec kalmamissin bende daha anca bakiyorum, cünki almanyada yasiyorum ve anca internetten bakiyorum
sen daha sanslisin canli bakiyorsun

ya bu almanya muhabbeti de beni gerdi yaa .. herkes Türkiye ye geliyor ben almanya ya gidiyorum bendemi ki terslik eceba

heh bende onu diyom ben nası gitçem almanya ya yaaa :uhm:

bekliyos resiminiiiiii hihoyyyt

yaa biri beni durdursun harbiden ağlıyorum işyerinde.niye bu kadar duysallaştım ben bugün?işin ciddiyetinin farkına varıyorum galiba

slm kıslar cumanız mübarek olsun

burcu hayırlı olsun su gibi akıp geçer inşallah
darısı başıma dularınızı eksik etmeyin kıslar
ev bulmamız lazım hayırlısıyla

kızz 2 aylara nasıl dustun sen abowww tü tüüütüüü maşallah darısı 1 aylara pleaseŞeniz

evet tatlişimmmmmmm rüya gibi dimi bende inanamıyorum inan kiii :1hug:
12 ay yazıyordu orda yaa şaka gibi şimdi sadece 2 :1rolleyes:
dediğin gibi darısı 1 li aylara kuzum:teytey:

kızlar kimsenin kimseye hayrı yok boşuna ağlamyın hepimiz gidiyos işte geri dönüş yok artıkk senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…