nastasia cım benim tavsiyem eşinizin ailesine karşı sizi koruması ve onlarından senden çekinmesini sağlıyorsa hiçbir sorun çıkmazz benim eşim ailesinin yanında beni hep korur hep benim fikirlerime önem verir ve en önemlisi öyle yapmayın pınar kızar öyle durmayın konuşmayın falan der onu sağlarsanız hiçbir sorun çıkmazz
rejimmi o ne ne işe yarıyoo
önümde birbuçuk porsiyon su böreği var bi tanede ice tea açtımcokacimcoook
aynen canım bizde de öyle nişanlım asla benim kızacağım üzüleceğim bir pozisyona izin vermez bazen annesi beni çağırıyo yorgun oluyorum hiç canım gitmek istemiyor nişanlımda annesine ya şimdi ben onu getirip götüremem trafiği çekemem başka zaman getirirm diyor nişanlım direk kendi üstüne alıyo suçu bende iyi gelin olmaya devam ediyorum telefon açıp gelecektim ama selçuk yorgun olduğunu beni geri getiremiyeceğini söyledi oda tabi kızım benim oğlum tembel başka zaman gelirsin diyoo
soracak bişeyiniz varmı kızlar evlilikle ilgili özenle cevaplanırrrr gamyoncuiremsu
Yok yok gec kalmamissin bende daha anca bakiyorum, cünki almanyada yasiyorum ve anca internetten bakiyorum
sen daha sanslisin canli bakiyorsun
Ya kizlar valla benim icin cok acayip bisey oldu simdi, cünki hepimiz gelin olacagiz ama teee almanyadan türkiyeye gidecek olmak hicte kolay degil, bide kimsecikler anlamiyor insani, nasil birakip gidersin diye, oralarda yapabilecekmisin? her kafadan ses cikiyor yani, sanki orada yasayanlar insan degil , bak aklima geldi yine sinir oldum
neysem kızlar kimsecikler yokken azcık anlatayım.bugün gelinliği teslim aldım.gelin çiçeğini kendim yaptım hazırları 150 tl den başlıyodu ben 30 tl ye hallettim :) eşyaları yavaş yavaş taşımaya başladık.haftaya evi temizleyip kısmetse 3 mayısta evi sericez.benim herşeyim bitti sayılır şimdi anneme kıyafet bulma derdiyle uğraşıyoruz. evi yerleştirdikten sonra fotoğrafları çekip koyucam
Kızlarrrrrrr 2 li aylara düştümmm tebrik etmeyecek misiniz beniii :sm_cool::teytey::dance:sositososito
Kızlarrrrrrr 2 li aylara düştümmm tebrik etmeyecek misiniz beniii :sm_cool::teytey::dance:sositososito
bil bakalım ben nereye düştüm senağlama senağlama senağlama
sen kazana düştünnn lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
yaa biri beni durdursun harbiden ağlıyorum işyerinde.niye bu kadar duysallaştım ben bugün?işin ciddiyetinin farkına varıyorum galiba
canım tebrik ederim valla tam peşimizdesinn süper hızlı geçiyo zaten ben eliften takip ediyorum YÜZ yazdığımız gün dün gibi daha ama kızın sadece 29 günü kaldı :1shok:
klava: klava: klava: aaa tamam ama abartma lütfennn çabuk sil gözyaşlarını
aaaaaaaaannnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeee senağlama senağlama senağlama
döversen daha çok ağlarım ama uuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama
kızz 2 aylara nasıl dustun sen abowww tü tüüütüüü maşallah darısı 1 aylara pleaseŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?