2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende geldimmm
:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey:sositosositosositosositosositososito
:dance::dance:

Nilay işinin başına dönnnnnnnnnnnnn :mymeka:

ay ne güzel anlattın ağzından bal damlıyor..
ya sen hergün bi tane bunun gibi bişi yazsana bizeee süprizzzzz

bende geldimmm
:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey:sositosositosositosositosositososito
:dance::dance:

Nilay işinin başına dönnnnnnnnnnnnn :mymeka:

ayy bende ne zaman topiğe gelsem birilerine batıyorum heee benneyaptımki senağlama

GİDİYORUMMMMMMMMMMM

şuan tahmin ediyorum nişanlınızla eşyaydı düğündü gelinlikle ilgili bir sürü gereksiz yere tartışıyosunuzdur emin olun hiç gerek yok hepsi bir kaç saat için eşya falan hepsi mutlaka oluyor benim buzdolabım kına günü geldi inanır mısınız ve şuan hala mutfak masa sandalyem yok ama diğerlerini çok güzel döşedim eşya için hiç dert etmeyin anne babalarınız evlenirken neleri varmış kızlar bi düşünsenizee sadece şunu düşünün diyorum size düğün yada nikah sırasında herkesten farklı ne yapabilirim diye düşünün gelinliğiniz için tabiki hoşunuza giden sevdiğiniz olsun ama yok fransız güpürü yok savoroski taşı diye dünya para vermeyinnn eğlenmek için harcayın parayı

oo pınar gelmiş yaa bi havadisleri alamadım anlatsana nasıl gidiyo evlilik nasıl geçti neler yaptınız fotoları ekledinmi eklediysen nerde balayı nasıl geçti eve alışabildinmi hala çok eksik çıkıyormu
not: istediğin sorudan başlıyabilirsin

ayy bende ne zaman topiğe gelsem birilerine batıyorum heee benneyaptımki senağlama

GİDİYORUMMMMMMMMMMM

bana battığı falan yok seni düşünüyorum :dilcikar:
sonra 9 a kadar ben çalışmıyorum ne yaparsan yap klava:

Kınayı getir annem,
Parmağın batır annem.
Bu gece misafirim.
Koynunda yatır annem.

Bu gece son gecemiz.
Al beni kucağına.
Saldın mı beni anam,
Ellerin kucağına?

Sen ağlar boşalırsın,
Teselli ver babama.
Annem girer ağlarsın ,
Benim ıssız odama.

Uzat elini annem,
Öpeyim son bir defa.
Yollar uzak gelemem,
Annem senin yanına.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama

senağlamasenağlama

resimlerimi koydummm kızlarrr resimler- albümler kısmındaaa bakabilirsiniz ama arkadaş olmamız gerekiyorrr

senağlama senağlama senağlama klava: klava: klava: YAA YETERRR

ah elif yapılırmı şimdi bu bizesenağlama

dün eve sipariş ettiğim halılar gelmiş hepsi kaşmirin şaggy sibel ve hal hal modelleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…