2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

nilay dün kadıköyde gelin ayakkabısı görüdm 3 tane 3 ü de aynı mağzadaydı zaten çok şık modellerdi 99 tl fiyatı

gelince ıslık çalın ben duyarım sizi ya bugün benim çenem düştü iş yok gelen gidende can sıkıntısı

günaydın kızlar nasılsınız:))
pınarcığım mutlu olduuna sevindim cnm... aslında anlattıklarını düşününce cazp gelio evlilik ve de hewesleniorum ohh ne eğlenceli diorum... sonra yaa bunlar cicim ayı ise ya huzursuzluk olursa vs diorum... en çok tedirgin olduumda onun ailesiyle huzursuzluk olması aramda... ndn bilmiorum oysa seviorum onlar çok iiler ama işte gerginim... çok özgür ruhluyum biri bana karıştıında geriliorum tersliorum falan...
elifciğim düğün tarihi yaklaştıı için sende gerginsin anlıorum cnm ama başka ülkeye çok uzak bi şehre gelin giden ve aylarca annesini göremeyenleri düşün bi de tatlım... çok şükür biz aynı şehirde olacaz... bir acil durumda arabaya atlayıp anında yanında olabilicez ailemizin onlarda bizim... bence bunları düşün ve gül artık:)))))

nastasia cım benim tavsiyem eşinizin ailesine karşı sizi koruması ve onlarından senden çekinmesini sağlıyorsa hiçbir sorun çıkmazz benim eşim ailesinin yanında beni hep korur hep benim fikirlerime önem verir ve en önemlisi öyle yapmayın pınar kızar öyle durmayın konuşmayın falan der onu sağlarsanız hiçbir sorun çıkmazz

pınar benide kabul edermisin arkadaş listeneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…