2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar çeyiz için porselen saplı KAŞIK ÇATAL TAKIMI ALAN VAR MI? kullanışsın ve sapları düşmesiyle hemen kırılıyor diyorlar almaya düşünüyorum ama kararsız kaldım size nasıldır?

günaydın kızlar cuma günü o kadar yoğundum ki hiç gelemedim.Mız mız canım düğün salonu çok güzelmiş.Umarım herşey gönlünce olur

Eeeee nasılsınız bayanlar ne var ne yok

Sitenin nesi var yaaaaaaaa.Bi bağlanıyor bi bağlanmıyoor.Gıcık olmaya başladımkötükedihüso

gunaydın ıyısınızdır ıns
cuma gununden berı gıremıyom sıteye
benım catal kasık takımım ozkoleksıyon omur boyu garantılı dıye aldım bıde desenı cok hoştu
ben olsam hangı desen hosuma gıderse onu alırdım bıde ne kadar garantılı olduna bağlı

kızlar çeyiz için porselen saplı KAŞIK ÇATAL TAKIMI ALAN VAR MI? kullanışsın ve sapları düşmesiyle hemen kırılıyor diyorlar almaya düşünüyorum ama kararsız kaldım size nasıldır?

mrb cnm a.s.
ben karacanın alcam banada cok sağlam deıl dedıler ama cok hosuma gıdıyo tenceremle takım yapmayı dusnuym zaten porselen seylerın hepsı dustu mu kırılır gıt bı sor arastr garantılı mı dıe deılse alma ama ben alcam napalım cok dıkkatlı olcam zaten ben kolay kolay bısey kırmıyom :1closedeyes:

kızlar hem hisarda hemde jumboda %25 yaz indirimi var haberiniz olsun... almayanlar kappanyadan yararlanabilir... bende jumboda beğendim. ama sonradan bişiy olursa çok üzülürüm. onun çin kalite olarak kıyaslamak için sordum... bu yaz kampanyasında almayı düşünüyorum...

SEVEN cnm sen aldığın her nevresıme perde uydurmaya calısma perden yatak örtune uysun cnm bence genel olarak kullanılan bı renk sec perdenı krem gullu cıceklı yada kupurlu bı perde olabılır
yatak ortulrınıngenelde ıcınde perdesı oluyoo zaten ama krem rengı operde alıp kahverengı cıceklı olabılırde

Canım çatal bıçak konusunda şöyle söyliyim ben karacadan aldım sandıklıdan bir de maas markalı çantalı aldım günlük için ben de çok kararsızım ama ne olursa olsun herşey ömürlük değil insanın hevesi kaçar değiştirmek ister.Biz de nişanlımla lcd tvlere baktık ona biri demişki 5 yılda bozulur falan demişler kullanan var mı

günaydın kızlar sitede bi problem var ve sinir edici bi problem giremiyorum deli oluyorum.nasılsınız nasıl gectı hafta sonlarınız:)

uğur böcüğüm kız senden başka cvp veren olmuyo bana :içelim: kız ben yatak örtüsü düşünmüyordum ne gerek var diyordum o yüzden çünkü kullanılmayacak birşey çevremde kimse kullanmıyo kaldırmışlar resmen ortadan a.s bende ne gerek var zaten çalışan kişileriz sabah onu ser akşam kaldır sırnaşık şey o yüzden dedim nasıl olsa perdeler diye ya sizce benle aynı fikirde olan varmı?

ben kendımce fıkrımı dıyem sana cnm ben krem rengı dusunuyom ve kalın guburlu ıstıyorum cunkum alttan gubur kalın ve ağır olursa perde cok guzel duruyo ama sımdı yenı cıkanlar varya cıceklı böceklı bız evealdk hıc sevmedım ınan eskı perdeleımız cok guzeldı ağırdı bıraz ama guzel duruyordu
yatak ortusu ben bı tanede olsa alcam zaten genelde pıke ve nevresım daha kullanıslı ama ben bı tane yatak ortusu alcam cnm sen cok haklısın ama nebılem bend öle dıoym kaydirigubbakcemile4

Back
X