Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bu çay setlerini çok beğeniyorum ama tabakları en ufak bi su damlasında leke yapar gibi geliyor.Sürekli temizlemek gerekiyor gibi.O yüzden ben cam tabak almayı düşünüyüyorum a.s
Bu arada aldıklarını güle güle kullan canım yerimseniben
öğleden sonra bankaya çıkıcam mecburen bu hasta halimle ama doktora da gidicem ordan çok kötüyüm çünkü
tuba gule gule ı gunlerde kullan ıns
turuncu sende herseyı alıyon hee meraklı
sıbel saat kac oldu sen nerdesn bakem
ayy kız maynak sen ne zengınsın ole bee hersey alıyon bende alcam kız cok beğenıyommm onun havlularını
turuncu alıyon ıste yalancı aman bende alcam dıye tuturdun mu alıyon
ayy kız maynak sen ne zengınsın ole bee hersey alıyon bende alcam kız cok beğenıyommm onun havlularını
turuncu alıyon ıste yalancı aman bende alcam dıye tuturdun mu alıyon
canikolarrrrr jombonun bu antke tipli kaşık çatal bıçak setini almya karar verdim... :roflol:
sonunda kararımı verdim yani kızlarrr şu kampanyadan yararlanıp alıcam. gülmeyin hee sahibi antika çatal bıçak setide antika işte.... şakkıdı
![]()
perle cok guzelmıs cnm kac kurus bunlar bende koyu renklerı fazla svmem
burcu nışanlında senın gbı olmasa senı almaz bacımm
benım bı mantam vardı yesıl gozlucok harıka gzlerı vardı cok yaksıklı benımle hala konusmak ıstıyo senın nısanlında yesıl gozlu aklıma eskısı geldıde
perle cok guzelmıs cnm kac kurus bunlar bende koyu renklerı fazla svmem
burcu nışanlında senın gbı olmasa senı almaz bacımm
benım bı mantam vardı yesıl gozlucok harıka gzlerı vardı cok yaksıklı benımle hala konusmak ıstıyo senın nısanlında yesıl gozlu aklıma eskısı geldıde