2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

metal üzerindeki su lekelerini sirke ve limonlu bezle temizlerseniz ilk günkü gibi duruyorlaryerimseniben

Canım ben bu çay setlerini çok beğeniyorum ama tabakları en ufak bi su damlasında leke yapar gibi geliyor.Sürekli temizlemek gerekiyor gibi.O yüzden ben cam tabak almayı düşünüyüyorum a.s
Bu arada aldıklarını güle güle kullan canım yerimseniben

teşekkür ederim canım evet hemen leke olacağa benziyor ama olsun be..temizlerim insan bi hevesle alıyor fazla ayrıntı düşünüp almayınca içimde kalıyor ..zaten bu misafirlik gündelik için ayrı alacağım onuda renkli cam almayı düşünüyorum ..

tuba gule gule ı gunlerde kullan ıns
turuncu sende herseyı alıyon hee meraklı
sıbel saat kac oldu sen nerdesn bakem

kıslar jua'dan 6 adet havlu bir de bornoz takımı aldım:teytey:
inanılmaz mutluyum:roflol:gamyoncuiremsu

ayy kız maynak sen ne zengınsın ole bee hersey alıyon bende alcam kız cok beğenıyommm onun havlularını
turuncu alıyon ıste yalancı aman bende alcam dıye tuturdun mu alıyon

ayy kız maynak sen ne zengınsın ole bee hersey alıyon bende alcam kız cok beğenıyommm onun havlularını

ah böcüğüm ahhhhh..insanın bir kırık iğnesi olmayınca böyle eline iki para geçtim mi ,
tabak, çanak, havlu,nevresim alır oluyormuş:roflol:
Allah kimseyi benim halime düşürmesin:roflol:

canikolarrrrr jombonun bu antke tipli kaşık çatal bıçak setini almya karar verdim... :roflol:
sonunda kararımı verdim yani kızlarrr şu kampanyadan yararlanıp alıcam. gülmeyin hee sahibi antika çatal bıçak setide antika işte.... şakkıdı

b9100fe3.jpg

Aylaaaardır çeyiz alışverişi yapmadım.:dilcikar:
En son 4 ay önce bi nevresim takımı almıştım lülülülülülü

canikolarrrrr jombonun bu antke tipli kaşık çatal bıçak setini almya karar verdim... :roflol:
sonunda kararımı verdim yani kızlarrr şu kampanyadan yararlanıp alıcam. gülmeyin hee sahibi antika çatal bıçak setide antika işte.... şakkıdı

b9100fe3.jpg

Kııısss bu kaşıkla nasıl çorba içilecek :uhm:.
Hakkat antikaymış haa kafamçokkarıştı

:dance:seviyorum orjinal,farklı,kimseden olmayan şeyleri:teytey: napıyım elimde değil engel olamıyorum kendimee :roflol: ne zamandır kendimi klasik modeller için motive etmeye çalışıyorum ama başaramadım iştee :roflol: kafaya koydum alcam bunu :sm_cool:

ben bi de bunları aldım kızlar

67763594hp7.jpg

18825451zy7.jpg

22976236rj6.jpg

2079ol9.jpg

şu yatak örtüsü-nevresim takımı& perde uyumuna şöle bi çözüm buldum bu arada kızlar ben bi de kırmızı perde almayı düşünüyorum. nevresim takımı pike vs bunları hep mor-kırmızı siyah tonlarında alıyorumm değişimli olarak kullanırım diye düşünüyorum perdeleriyerimseniben

burcu sen delı mısn bee ben gelmem senın evıne falan ac kalırım o kasıkla bıckla yada gelırken ben getrırım kendını dusnmuyorsa eşını dusun be

uğurböcüküm aşkım da benim kadar çilgın merak etme... :))))) düşünsene masaya oturan konukların şaşkınlığını şahaneee :roflol:

perle cok guzelmıs cnm kac kurus bunlar bende koyu renklerı fazla svmem
burcu nışanlında senın gbı olmasa senı almaz bacımm
benım bı mantam vardı yesıl gozlucok harıka gzlerı vardı cok yaksıklı benımle hala konusmak ıstıyo senın nısanlında yesıl gozlu aklıma eskısı geldıde

benım bı mantam vardı yesıl gozlucok harıka gzlerı vardı cok yaksıklı benımle hala konusmak ıstıyo senın nısanlında yesıl gozlu aklıma eskısı geldıde

yeşil gözlüler tatlı olur kızz kaçırma manitanı:))) oy ölürüm onun yeşil gözlerine...:asigim:

teşekkür ederim canımma.s. hepsini 798 e aldımm 66.5 ödüyorum her ay 12 taksittkafamçokkarıştı

perle cok guzelmıs fıyatıda muthıs markası ne cnm
burcu valla hee ben yesıl goz hastasıyım ztan bee bı ara bakrsın onla konusur nışanlanır ıkımızn resmını koyarım zaten suan bıle pesımde ama benım sorunlarım var onla uğrasmıyom

Back
X