2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

[
ışyerinde açılmadı(((Umarım link akşamda burada olur çok merak etmiştim cnm.

Son düzenleme:
AAAAAAA aynı elbiseden bir arkadaşımız kına gecesinde mor yada kırmızısını giymiştiiiii:)
Ama kimdi?
Çok güzelmiş tatlım güle güle giy :)

...................................

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin burcuu kızz ne zaman geldin:))

canlar hoşbulduk nasılsınız iyi misiz?a.s.

aysun ,elif,burcuozge girmiyor mu artık??

julide bu arada elbisene bayıldım tek kelimeyle super bi seçim ve sana da çok yakışmış

(kızlar ben de mi sorun var,mesajlar gitmiyor)

aşşıda 9nline hanımlar geceyim ben croiselle... :)) sizler nasılsınız?

canocan ve feyza siz yeni gelmişsiniz sanırım.. ben burcu :)) mennun oldum :)

Merhaba Burcucello, sagol canim. Acayip büyük bir keyifle giydim zatende. Siz benim resimdeki halime aldanmayin. Acayip cikmisim

Bendede bir ara mesajlar gitmedi canim.

elbise gerçekten çok şık
güle güle giy cnm
fiyatı ne kadar acaba

Fiyati tam olarak söyliyemiyecegim. Üc tane elbise aldik orada. toplam 900 TL ödedik canim. Benim elbisem en pahalisiydi. Üzerinde 500 TL yaziyordu. Tabbiyki nakitte indirim yaptilar, ve 3 elbise alinca ayriyeten bir indirim oldu.

Biz iyiyiz tatlımda sen nasılsın?Nerelerdesin?

canım benim valla bi sorun oldu da giremedim diyemem şükürki.. ancak hiç tadım tuzum yoktu uzunca birsüre.yoksa hiç bişey yapmadım ekstra olarak hatta hala davetiye bastırmadık çünkü paralar suyunu cekti!çok hızlı gittik bir ara bilenler bilir :) e haliyle davetiye işi obur aya kaldı.. bi de sinir oluyorum davetiye ücretine.millete vericeksin onlar da çöpe atacak D

100 tane basılacak,50 tl. den fazla vermek istemiyoruz acıkcası.

burcucellocum iyiyim ben de, telefonda linens'e carliyordum da ondan hemen cevap yazamadım. Teslim sırasında yatak odasının storunu unutmuşlar. Depo karanlıkmış görememişler!!! Şimdi sırf depolarında ışık yok diye akşam eve gidip orda usta beklememiz gerekecek. Özürleri kabahatlarinden büyük yaw sinir oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…