2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Jüliiii kız nerdesin sen
hakkatende halletmişsin iki hafta da yaa süpersinnn özel msj attım sana
almanya nasıl kuşum
benim nişanlım da 1 mayıs ta geliyo buraya heyyooo hihoyyyt

lan kimse bi hoşgeldin demez mi! unutmuslar beni!! ((((((((((((((((((((((

burcu nihayet yaniii
nerdesin sende yaww kaçaklar sizi gamyoncuiremsu

aynen bende sinir oluyorum

Canım benim davetiye işi gerçekten çokkkkk gereksiz.
Bizimkileri ablamlar hediye yaptırdı 400 tl ye,basıldıktan sonra öğrendim içim gitti ((((

En uygununu alın tatlım.

kızlar epeydir yokum,birçok seyden habersizim... gelinlik işleri nooldu? provalar bitti mi?davetiye bastıranlar ne kafar tuttu? ay ne çok soru sordum.

cancağızım nedir senin de çektiğin yawww

bi beko cular vardı şimdide linens

kızlar bende bir uyusukluk bir uyusukluk anlatam sizlere!!

hersey için o kadar üşeniyorum ki.. son careyi alışverişi internetten yapıyorum pek iyi oluyo! :)) davetiye işini de internet yapıcam sanırım..

sonraaaaa hala stor perde işini halletmedim. 5 dakika uzaklıkta.model sectim fiyatta anlaştık,olculer belli ama gitmiyorum.gerizekalı kira evine dusakabin yaptırmak zorundayız (en uydurundan yaptırıcaz haliyle) 3 dakika uzaklıkta ama surekli erteliyorum.. bir guzellik merkezi kampanya yapmış gelin saçında gitmiyorum hayır dolacak kesin çünkü iyi bir yer.(arkadşlar bunların ucretleri hazır durumda bu arada)= ve en onemlisi gelinliği hüsniye den almıştım ve hazırdısadece benim isteğimle 1 kaç parca eklenecekti,1 hafta sonra gel al dediler,parayı da peşin verdk ellerine,1 ayı gecmiştir arayıp sormadım bile gelinliği!!!! kız parayı verdi gelinliği bıraktı diyolardır arkamdan.oyle bir uyusukluk anlatamam!!!!!

cancağızım nedir senin de çektiğin yawww

bi beko cular vardı şimdide linens

Sorma canim ya, daha bekocularin isi bitmedi biliyor musun? Bir de sahane mutfakcim var, adam o kadar rezil is yapti ki, ben de alacagi olmasina karsin kacti :)))

ayyy 1 ay 27 günün kalmış şaka gibi sanki daha geçen gün 3 aydan geriye düşmüştün diye hatırlıyorummmmmm delikafadulden

Benim de 1 ay 11 güüüün :))) Annecim daha cok iş var

yazı çok hoş olmuş tam bizlik
bizde kurban bayramından beri evleneceğiz :roflol:

jülidecim çok hoş olmuş...

gece beko işi nedir? benim ocak bekodan 1 sene oluyo alalı.kurarken sorun mu yasadılar? eger oyleyse şimdiden kurdurayım hiç beklemiyim haziran sonunu.

Ne ayol bu uyuşukluk? Hadi toparlan bakalım...

Ay Burcucellocum, annem kina yerini bulamadik diye basimin etini yigiyor. Bir yer tutulsunda bu is bitsin diyo. Neresi önemli deiil annem icin. Hemen herseyin hazir olmasi lazim, ASKERdeki gibi, yoksa uykusuz kaliyor ;=))) Annem beni heralde senin durumunda öldürürdü kafamçokkarıştı

jülidecim çok hoş olmuş...

gece beko işi nedir? benim ocak bekodan 1 sene oluyo alalı.kurarken sorun mu yasadılar? eger oyleyse şimdiden kurdurayım hiç beklemiyim haziran sonunu.

Yok canım bu benim şansızlığım tamamen... Beni bulur böyle seyler, ama yine de çok erteleme sen bence...

Bizde 2005 yilindan beri canikom

Bizim yarın 2,5 sene oluyor çıkmaya başlayalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…