2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

burcu kızım bu uyuşukluk nee ahahah
ayy ben benimkine uyuşuk diyorum daha beteride varmış:roflol::roflol::roflol::roflol:

bugünkü gündem maddem oydu benim de burcucellocum. Kuaför için sürekli gittiğim bir yer var zaten, Tunalı'da Kuaför Hüseyin. O yapar. Daha konuşmadık ücretini falan. Makyajı da bilniyorum. Tunalı'da yine Macit diye bir yer var. Ablamınkini o yapmıştı (7 sene önce) güzeldi, ama pahalıymış galiba, onun da ücretini bilmiyorum.

sen ne yapacaksın?

burcuceloooooo hoşgeldin :) mesejıma biraz geç cevap versende sana kızdın değilim lülülülülülü
herkese merhaba bu arada

geçmiş olsun kuzum yaa
ayy bende ne olsun işte anneannemin okuması vardı. dedem için mevlüt verdi. neyse gittim ona yardım ettim çay dağıt pasta börek servis yap falan yoruldum azcık a.s
Ay sanada gecmis olsun canim. Kalabalik hem eglenci hemde yorucu oluyo. SIz balayi isini ne yaptiniz canim?

Ay sanada gecmis olsun canim. Kalabalik hem eglenci hemde yorucu oluyo. SIz balayi isini ne yaptiniz canim?

kuzum sorma ya cevap bekl,iyoruz işte. inşallahhh kıbrıs çıkacak diye umutluyuz. yoksa bütçemize göre taılıcaz bizde bir yerlere. :1rolleyes: antalya çıkmadı mesela bakalım hayırlısı...

ay aklıma geldi şimdi, sizinle de paylaşayım... Babamla ablam, ablamın düğünün sonunda "Veda Busesi"nde dans etmişlerdi. herkes pek bi duygusalmıştı. Ben de özellikle çaldırayım ve babamı dansa kaldırayım diyorum. Olur di mii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…