canım patronun çok iyi bişey yapmış gerçekten. ben aynı durumda olsam onlar bişe yapar mıydı?? hiç ssanmıyorummm
valla ben istedim aslında kendi teklif etmedi.ne demişler:isteyenin bi yüzü kara,vermeyen barack obama kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bende deneyeceğim anasını satim
yiyip yiyip kilo vermeye çalışacağım
yada verdiklerimi geri alacağım -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3
mesai biter, gece gider...
hadi size iyi haftasonları....
şekercim belki aşkısım dert etse bir şey dese dert ederdimde bu kilolar benle bağdaşmış. herkes çok yakıştırıyor :roflol: yyşu stresin içinde birde neden ona kasayım. sırnaşık şey
olmuyorsa olmuyor benden değerlimiya zaten marmariste serhat gibi bir adamla evli olup kilolu kalmak mümkün değil yerimseniben aha buraya yazıyorum burcu demişti dersiniza.s o burdayken tayini çıkmadan evvel ben çok zayıftım yani normaldim. 60 kiloydum boyumda 1.70. o gittikten sonra 1 sene içinde aldım canım kilolarımı:roflol: şu an 70 kiloyum anasını satim:roflol:
Neden ki fisfisfisKız sen dalga mı geçiyon benimle
Ha sende hallettin mi gelinlik isini canim?parasızlık aşaması iyi bir tabir olur :roflol:
ama psikilojim iyi. heycan yok. ama duygusallık başlamaya başladı yerimseniben
biz evi düğünden sonra kurucaz ondan öyle bir telaşta yok sırnaşık şey 2 pprova gelinlikçiye gidicem başka hiç telaş yok :roflol:
Neden ki fisfisfis
Ha sende hallettin mi gelinlik isini canim?
biri şu burcuyu tutup getirsin bana yoksa beni saçından sürüyerek getiricem şimdi kaydirigubbakcemile
hallettim kuzucuğum :1hug: 1300 e diktiriyorum:1rolleyes: 5 gelinliğin birleşiminden oldu :roflol: birinin omzu birinin altı birinin duvağı derken inşallah gönlüme göre olur :1hug:
jülidecim çok geçmiş olsun,burcuözgecim ye kuşum ye bidaha mı gelicez dünyaya...
burcucello canım nişanlım hala işsiz.daha doğrusu şu an için iş aramıyo düğüne az kaldı izin alamam diye.maddi açıdan biraz zora girecektik ki patronum 3 maaş peşin verdi sağolsun o bayaa rahatlattı bizi.allaha dua ediyoruz işte düğünden hemen sonra iyi bi işe girebilsin diye
bu arada takvimimde pek uyumlu 2 2 2
Ah gercekten uyguna diktiriyorsun canim. Hayirli ugurlu olsun. Duvak benim biraz standart oldu. Degistiriim mi diye düsünüyorum. Aslinda Rahiba duvagi istiyordum.
allahın izniyle 1 1 1 li günleride göreceksin inş Şeniz
canım rahibe duvağı için bir kaç önerim olacak nacizane... yerimseniben
eğer boyun uzunsa güzel olur... a.s
birde gelinliğinin göğüs bölgesi çok işlemeli değilse.yerimseniben çünkü rahibe duvağın kendi kenarları zaten işli. o yüzden gelinlik ne kadar sade olursa rahibe duvağı okadar güzel olurmuş. birde en çok straplez gelinliğe yakışırmış gelinlikçimin söylediği bu Şeniz zaten ben düşünmüyordum ama bilgi alırken buda geçti arada. a.s ben sırtımı geniş sanırıdım mesela kadın ölçtü yok dedi geniş meniş değil:roflol: bunca yıl boğuna genişim diye dert etmişim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?