2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

burcuceloooooo hoşgeldin :) mesejıma biraz geç cevap versende sana kızdın değilim lülülülülülü
herkese merhaba bu arada

canım benim nasılsın?az kaldı kız.. dün bi ara konulara azıcık baktım gelinliğini gordum.çok yakışmış cnım benim çok güzeldi..ama nişanlının işi ile ilgili bişey okudum canım sıkıldı çok.durum hala o yonde mi?

canım ya ben daha once gitmediğim bi yere gidicem. tunalı da lillum güzellik merkezi.kampanya yapmış.. saç ,makyaj,manikur pedikur,ağda,cilt bakımı 300 tl prova dahil.. makyaj malzemesi olarakta kryolan ürünleri kullanmaları artı getirdi benim için :)benim normalde gittiğim yer çok para istedi ,gerizkalı! sinir oldum bende..

macit tunalı da ki makyaj studyosu olan diğil mi? ona sordum tel.le daha once 250 tl. dedi.bana çok geldi bu ucret sadece makyaj için.ablan yaptırmıs sence değer mi o paraya?

geçmiş olsun jülide

burcu sende fazla yemedin dimi
malum diyet klava:

yedim vallahi :roflol: bak yediklerimi söyliyim kesin döversiniz beni :roflol:
sayıyorum...
sıkı durun
2 tane kalbura bastı...
1 tane patetesli poğaça
1 tane ıspanaklı börek
1 tane mercimekli haşhaşlı börek.... sırnaşık şey

akşama ne var diye bir sorun?

halamlar içli köfte yapıp göndermiş :roflol: içli köfte ziyafeti var cokacimcoook
bu benim diet menüm nasıl ama :tomato:

canım ablamın makyajı güzeldi, gece sonuna kadar da öylece kaldı... Ama dediğim gibi piyasadan bihaberim... Benim kuaför de çok para isteyebilir, ben de bakayım şu lillum'a :)

mercimekli haşhaşlı börek mi??? Yani bükme mi??? Afyonlu mu var aranızda?

kilo alma diyeti mi bu

ben öğlen sadece çorba içtim birde salata senağlama
allahım neydi günahım

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dün itibariyle 56 kiloyum :lepi:
aç kalmanın karşılığını alıyorum :teytey:

jülidecim çok geçmiş olsun,burcuözgecim ye kuşum ye bidaha mı gelicez dünyaya...
burcucello canım nişanlım hala işsiz.daha doğrusu şu an için iş aramıyo düğüne az kaldı izin alamam diye.maddi açıdan biraz zora girecektik ki patronum 3 maaş peşin verdi sağolsun o bayaa rahatlattı bizi.allaha dua ediyoruz işte düğünden hemen sonra iyi bi işe girebilsin diye

mercimekli haşhaşlı börek mi??? Yani bükme mi??? Afyonlu mu var aranızda?
vallahi eskişehirli bizimkiler. eskişehirden haşhaş gelir hep. yerimseniben afyonlu değiliz. bu bildiğin yufkadan yapılıyor. teyzem yapmış. iki kat ufkanın arasına sürüyorsun haşşaşı üstekinin üstüne mercmeği koyup sigara böreği gibi sarıyorsun. sonra kalan haşşaşı üstüne sürüyorsun. enfes oluyor çıtır çıtır... yerimseniben

dün gece kuzenin doğum günü vardı hele orda yedklerimi söylemiyim. buna rağmen 1 kilo vermişim bu hafta nasıl oldu anlamadım ama :lepi:

canım patronun çok iyi bişey yapmış gerçekten. ben aynı durumda olsam onlar bişe yapar mıydı?? hiç ssanmıyorummm

biri içli köfte mi dedi????????????delikafadulden

Insallah istediginiz olur burcuözgecim. Bu ara diyet menü süper. Icli köfte mi? Malatyali var mi? Ha ha ha

yokk :roflol: baba tarafımda diyarbakırlı halamlar enfes yaparyerimseniben düşün yani annem eskişehirli anadoludan babam doğudan ben kocaelide büyüdüm. yani doğu kültürü,iç anadolu kültürü ve batı kültürünü bünyesinde barındıran bir sentezim ben :roflol:
bu kiloları boşuna almadık biz kızımmmm:roflol:

kurt mu var yoksa kız midende ahah nerye gidiyo bu yemeklerr:roflol::roflol:

dün gece kuzenin doğum günü vardı hele orda yedklerimi söylemiyim. buna rağmen 1 kilo vermişim bu hafta nasıl oldu anlamadım ama :lepi:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bende deneyeceğim anasını satim
yiyip yiyip kilo vermeye çalışacağım
yada verdiklerimi geri alacağım -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3

Insallah istediginiz olur burcuözgecim. Bu ara diyet menü süper. Icli köfte mi? Malatyali var mi? Ha ha ha
Kız sen dalga mı geçiyon benimle

Ben de öyle yapiyorum canım. Ama tabi dedemin akrabaları hamur açıp yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…