burcuceloooooo hoşgeldin :) mesejıma biraz geç cevap versende sana kızdın değilim lülülülülülü
herkese merhaba bu arada
bugünkü gündem maddem oydu benim de burcucellocum. Kuaför için sürekli gittiğim bir yer var zaten, Tunalı'da Kuaför Hüseyin. O yapar. Daha konuşmadık ücretini falan. Makyajı da bilniyorum. Tunalı'da yine Macit diye bir yer var. Ablamınkini o yapmıştı (7 sene önce) güzeldi, ama pahalıymış galiba, onun da ücretini bilmiyorum.
sen ne yapacaksın?
geçmiş olsun jülide
burcu sende fazla yemedin dimi
malum diyetklava:
burcuozce naber canım?
yedim vallahi :roflol: bak yediklerimi söyliyim kesin döversiniz beni :roflol:
sayıyorum...
sıkı durun
2 tane kalbura bastı...
1 tane patetesli poğaça
1 tane ıspanaklı börek
1 tane mercimekli haşhaşlı börek.... sırnaşık şey
akşama ne var diye bir sorun?
halamlar içli köfte yapıp göndermiş :roflol: içli köfte ziyafeti var cokacimcoook
bu benim diet menüm nasıl ama :tomato:
yedim vallahi :roflol: bak yediklerimi söyliyim kesin döversiniz beni :roflol:
sayıyorum...
sıkı durun
2 tane kalbura bastı...
1 tane patetesli poğaça
1 tane ıspanaklı börek
1 tane mercimekli haşhaşlı börek.... sırnaşık şey
akşama ne var diye bir sorun?
halamlar içli köfte yapıp göndermiş :roflol: içli köfte ziyafeti var cokacimcoook
bu benim diet menüm nasıl ama :tomato:
balım iyiyim hayatım senden naberr:1hug:
vallahi yokluğun farkediliyor buralarda biliyor musun?
nerelerdesin yaa ihmal ettin bizi :dilcikar:
vallahi eskişehirli bizimkiler. eskişehirden haşhaş gelir hep. yerimseniben afyonlu değiliz. bu bildiğin yufkadan yapılıyor. teyzem yapmış. iki kat ufkanın arasına sürüyorsun haşşaşı üstekinin üstüne mercmeği koyup sigara böreği gibi sarıyorsun. sonra kalan haşşaşı üstüne sürüyorsun. enfes oluyor çıtır çıtır... yerimsenibenmercimekli haşhaşlı börek mi??? Yani bükme mi??? Afyonlu mu var aranızda?
kilo alma diyeti mi bu
ben öğlen sadece çorba içtim birde salata senağlama
allahım neydi günahım
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dün itibariyle 56 kiloyum :lepi:
aç kalmanın karşılığını alıyorum :teytey:
jülidecim çok geçmiş olsun,burcuözgecim ye kuşum ye bidaha mı gelicez dünyaya...
burcucello canım nişanlım hala işsiz.daha doğrusu şu an için iş aramıyo düğüne az kaldı izin alamam diye.maddi açıdan biraz zora girecektik ki patronum 3 maaş peşin verdi sağolsun o bayaa rahatlattı bizi.allaha dua ediyoruz işte düğünden hemen sonra iyi bi işe girebilsin diye
Insallah istediginiz olur burcuözgecim. Bu ara diyet menü süper. Icli köfte mi? Malatyali var mi? Ha ha ha
vallahi eskişehirli bizimkiler. eskişehirden haşhaş gelir hep. yerimseniben afyonlu değiliz. bu bildiğin yufkadan yapılıyor. teyzem yapmış. iki kat ufkanın arasına sürüyorsun haşşaşı üstekinin üstüne mercmeği koyup sigara böreği gibi sarıyorsun. sonra kalan haşşaşı üstüne sürüyorsun. enfes oluyor çıtır çıtır... yerimseniben
dün gece kuzenin doğum günü vardı hele orda yedklerimi söylemiyim. buna rağmen 1 kilo vermişim bu hafta nasıl oldu anlamadım ama :lepi:
canım benim çok tatlısın.. wallahi üşengeçlikten. sen iyi misin?hangi aşamada sın?=?
QUOTE]
hangi aşamadayım
parasızlık aşaması iyi bir tabir olur :roflol:
ama psikilojim iyi. heycan yok. ama duygusallık başlamaya başladı yerimseniben
biz evi düğünden sonra kurucaz ondan öyle bir telaşta yok sırnaşık şey 2 pprova gelinlikçiye gidicem başka hiç telaş yok :roflol:
dün gece kuzenin doğum günü vardı hele orda yedklerimi söylemiyim. buna rağmen 1 kilo vermişim bu hafta nasıl oldu anlamadım ama :lepi:
elifim cevap versene kıs!!
Kız sen dalga mı geçiyon benimleInsallah istediginiz olur burcuözgecim. Bu ara diyet menü süper. Icli köfte mi? Malatyali var mi? Ha ha ha
Ben de öyle yapiyorum canım. Ama tabi dedemin akrabaları hamur açıp yapıyorlar.vallahi eskişehirli bizimkiler. eskişehirden haşhaş gelir hep. yerimseniben afyonlu değiliz. bu bildiğin yufkadan yapılıyor. teyzem yapmış. iki kat ufkanın arasına sürüyorsun haşşaşı üstekinin üstüne mercmeği koyup sigara böreği gibi sarıyorsun. sonra kalan haşşaşı üstüne sürüyorsun. enfes oluyor çıtır çıtır... yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?