2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben bi gittim herkes gelmiş muhabbet başlamış ben varken nirdeydiniz siz klava:

ben bu kısmı anlamadım.kim başıma neyi kaksın ki? :uhm:

aslında hiçbir duvagı sevmiyorum.. 5 dakika sonra cıkarıcam sanırım.. :))

haa kızlar hani bi site var ya "gettii gediiiiii" orda 250 tl. ye falan tac satıyolar.. bi de yabancı bi site var hani turkce yazayım "ibey" :)))))) ordaki 10-20 dolarlık ürünleri burda 250 ye satıyolar haberiniz olsun :)) millet işini biliyo ordan alıyo burdan satıyo oturdugu yerden para kazanıyo.. bi de el yapımı çok orjinal taç,çiçek satan bi yabancı site var. isteye ozelden vereyim.

rosalinimm dal muhabbete direk....

burcum cellom yakışana çok yakışıyor da işte benim arkadaşım gibilerede kötü oluyor yaa..
yani kapalı gelin gibi olmuştu ben bir an kapandı sandım kızı vallahi:))

benimkide formaliteden takılacak canım. ilk dansdan sonra çıkartıcam. uzun olacak dur onuda eklerim birazdan. zaten nikahım kıyılmış hiç gerek bile yokta. duvaksız gelin olmaz dediler iyi dedik takalım :roflol:

]

bakın hem gelinliğin boyun kısmı işlemeli hem duvak işlemeli feci göz yoruyor. ayrıcana arkadaşımın boyu çok kısa ki ayağında topuklu var genede kaldırmıyor duvağı birde çok alnına yakın takmışlar kapalı gibi olmuş...

Son düzenleme:
Bana ver giiii

Ay burcucum dogr söyledin, hakketen hem elbisesi cok islemli, hemde duvak muvak, oynu kayip olmus. Ama siz ikiniz cok tatli cikmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…