kilo mevzunda ben hiç açmayayım ağzımı o zaman(((
benimde 1 nayıs sabahı burda olcak nişanlım yaşasınnnn hihoyyytay 2 hafta sonra bu gün aşkım yola çıkacak ve cumartesi sabahı kollarında eriyeceğimmmmmm
Gözün aydin canim. Az kaldi. Zaten bir ömür boyu beraberlige 2 ayiniz kalmis ;=)
topiği ben acayım bugun...
hepinize günaydın,güzel bir c.tesi diliyorum :)
bütün gece iş yaptım,sabahladım(mutfak dolapları içi,mutfagın tamamı,vestiyer içleri,dolap içleri,bütün evin tozu,banyo ve fayansları,merdivenler...bahar temizliği diyelim)daha yapacagım işler; kapılar,pencereler,süpürme,silme,camasır,balkonları yıkama,demirleri yıkama ve ikindi vaktine de hayatımda ilk kez kısır yapıcam (annaannemden tarifi aldım,antakya usulu nar ekşili,biber salçalı :))))))))
ne bu üşengeçlik dediniz beni gaza getirdiniz kızlarr :))
topiği ben acayım bugun...
hepinize günaydın,güzel bir c.tesi diliyorum :)
bütün gece iş yaptım,sabahladım(mutfak dolapları içi,mutfagın tamamı,vestiyer içleri,dolap içleri,bütün evin tozu,banyo ve fayansları,merdivenler...bahar temizliği diyelim)daha yapacagım işler; kapılar,pencereler,süpürme,silme,camasır,balkonları yıkama,demirleri yıkama ve ikindi vaktine de hayatımda ilk kez kısır yapıcam (annaannemden tarifi aldım,antakya usulu nar ekşili,biber salçalı :))))))))
ne bu üşengeçlik dediniz beni gaza getirdiniz kızlarr :))
yawrucum sende bir günde abartmışsın kuzucuğum yaaaaa:roflol::roflol::roflol:
günaydınlar kızlar bende geldım:))
günaydın annem.... Şeniz
yawrucum sende bir günde abartmışsın kuzucuğum yaaaaa:roflol::roflol::roflol:
fazla gaz vermişsiniz demekki kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: eli işte gözü oynaşta!! sigara molası,birazdan kapılara girişicem. uykusuzluktan da ölüyorum bu arada. :)) garip bir inat geldi sınırlarımı zorluyorum bugün!! -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?