2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

adaş ben başlıyorum kapılara.bakalım kaç dakikada bitiricem.. sayfa acık kalsın,cevap vermiyorum zannetme diye soyledim ok mi cnm? :)

sekerlebleb sen altta gözükmüyosun ne ara, nerden yazıyosun kıs? :)

canım o bir hitap şeklidirrr..
hani deriz yaa gell annemm gelll falan:)))
sende bir şey bilmiinnnn:)
halletit çok şükür..bakalım dkilmeyi bekliyor gelinliğim..

kııı nerden bılım örenmıs olduk sayende sırnaşık şey

bugunde ben gıdecektım gelınlıkcıye arkım gelıcekmıs bıze bu cmtsı de kaldı neyse cmtsı cuvala gırmedı haftaya gıderım ıns..
askım gelsın arabayla onlarıda alcaz anneme haber verdım boreklerı hazırlıoo bende işteyım işten cıkımda gıdelım arkıme yaa cok özlemısım evlendı evlenelı göremıok ekım 4 evlendı bak kaç ay olmus görmeyelı vallaa

adaş ben başlıyorum kapılara.bakalım kaç dakikada bitiricem.. sayfa acık kalsın,cevap vermiyorum zannetme diye soyledim ok mi cnm? :)

sekerlebleb sen altta gözükmüyosun ne ara, nerden yazıyosun kıs? :)

kolay gelsin cnm yakın olsaydım gelirdim yardıma
neyse hızlı tren başlayınca gelirim artık kaydirigubbakcemile3

topikler arasında geziyorum yaa
başka topikte iken aşağıda isim görünmüyor cnm kaydirigubbakcemile3

burcucum gelinliği halledince üzerinden bir yük kalkmıstır,hadi canım hayırlı olsun inş. aynı hayal ettiğin gibi olur :))))

seker leblebi dünden hiç yüs vermion bana!

vallah kahlktı hakikaten canım
bir ara çok üzülmüştüm ilk diktrmek istediği yer fazla fiyat söyledi moralim bozulmuştu şimdi rahatım
2 hafta sonra bu günde aşkısım gelecek heycanla bekliyorummmm:sm_cool:

şekerlerr ben bu gün de gezmeye gidyorum...
annemle yemek takımının altına örtülük kumaş alıp diktiricz.
hazırları hep kendinden desenli falan ben düz renk istiyorum...

ohh hadı yıne ıyısın kızz..zaten dugunede az kaldı kavusuosunuz bız daha 5 bucuk ay beklıcez senağlama

cnm hayırlısı olsun uygun yer bulduguna ınanıosan ne gusel..bende arastırıorum sımdı bakalım uygun yer bulabılcekmıyım bıde ıstedıgım gıbı olur ınss..

şekerlerr ben bu gün de gezmeye gidyorum...
annemle yemek takımının altına örtülük kumaş alıp diktiricz.
hazırları hep kendinden desenli falan ben düz renk istiyorum...

cnm bende hazır alıcam ıns bı duz normal gunluk bıde mısafır ıcın kelepcelı takım ıstıorum :)))
hadı sana ıyı gezmeler annene slm söle:))):dance:

selam kızlarrr...

rasiba resimleri merakla bekliyoruz canımmm...

ben de şimdi çıkıyorum,bu gün halı ve perde olayını halletmeye çalışıcaz,umarım başarılı bir gün olur...
evde de bugün camlar takılıyo ve geriye dolaplarla kapıların montesi+yerler kalıyo...
bu arada perdeler için en az 20 gün diyolar,sinir oldum yaaa...

hepinize öpücüklerrrr

inşallah halledersiniz bugünde bizim gelinlik provamız var bakalım nasıl geçecek sende ev bitince muhakkak ekle resimleri

ayy kızlar ya izmirden arkadaşlarım aradı düğüne gelmek için hazırlıklara başlamışlar çok heyecanlandım ya iyice yaklaşıyo galiba insanın arkadaşları gibisi yok çok özledim onları

selam herkese nasılsınız bakalım
benim çok yoğun geçiyo günlerim kızlar
damatlık işini hallettik geçenlerde, gelinliğimde bitmek üzere istersem mayıs başı gibi teslim alabilcem
bugun de davetiye bakmaya gidiyoruz hihoyyyt

hayirli olsuun canimm, az kalmis zaten :)

merhaba kizlarrr, dün gece ceyizlerim,kitaplarimi ve kiyafetlerimin birkismini türkiyeye yolladim, ay dolaplarim bosaldi ya zaman ne cabuk geciyor ya -tatlicadiarzu-

kina almanyada dügün türkiyede olacagi icin, öncelikle kina davetiyelerini hazirladik almanyadakiler icin, icine ben kendim visitkarti bastirdim hani belki dügüne gelmek isteyen olur diye :) davetiye ve visit kartin resimlerini cektim yollarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…