kızın ne duvagını ne gelinliğini begendim.hele makyaj, mavi mavi.....DDD
kızı da buraya koyup maskara ettin ya bize burcu helal olsun
burcu duvagımız aynıymış ama ben daha alttan enseden takıcam,dediğim gibi danstan sonra da cıkarıcam. duvagın alt kısmına parmagına takılacak bir yer yapıyolar.dans ederken parmagını oraya geciriyosun.duvak kavis alıyor ve hoş bir goruntu ortaya cıkıyor burcucum aklında olsun
hüsniyenin kızı kim kiiiz? fisfisfis Bende yüzümü kapatmiyacagim. Sadece nikahta alkisalkisalkisjüli bbana da hüsniyenin kızı dedi aynı seyi,duvak uzun sonra parcası ayrılıyor,orta boy duvak sekline geliyor.işte dedi danstan sonra boyle kullanırsın ben yok kullanmam cıkartırım dedim. :) bi de benimki yüzümü kapamayacak kendi isteğimle
Maşallah burcucum sizeBende ortodonti gördüm 2 sene hemde ne acılar çektim çünkü takıldığı yaş 20 idi.dişler oturmuştu yani.sora onun yüzünden midem küçüldü yemek yiyemedim falan.sonra tel çıktı ama iyi sonuç alamadım.hem verdiğimiz paraya hem çektiğim zorluklara bisküvi sütle beslendiğim günlere yanıyorum.dişelerimde doğal kendiliğinden bi sarı renk var.günde 1 kere fırçalıyorum.acaba 2 kez fırçalasam etkisi olurmu.birde özel dişmacunu aldım.clinomyne gibi bişey.sigara içenler için ama ben beyazlatsın diye alsım.günde taş çatlasa en yoğun günde 3 bardak falan çay içerim kahvem sigaram yok.kolada nadiren yarım bardak içerim.daha başka napsam da beyazlatsam bu dişleri.14 haziranda nikahım var
Bye bye canimKızlar hadi bende kaçıyorum öptüm sizi
Bende aynisini pilanladim canim. Kesinlikle bende yaptiracagim.yavrucum bende diş tedavisine 19 yaşında başladım. çok zorluklar çektim. üstelik bende sadece diş problemi değil damak darlığıda vardı. a.s damağıma bir alet monte ettiler vidayle her gün br tur çeviriyorduk. acısını tarif edemem. ama soun güzel oldu allahtan. a.s
canım ben günde 2 kere fırçalarım bir sabah kahvaltıdan sonra çünkü çayı sabah içerim. hemde gecenin pasını atarım ağzımdan birde akşam yatarken fırçalarım. şimdi bak ne yap biliyormusun. dişçiler 20 tl ye falan temizliyorlar dişleri plak falan kalmıyor. hemde fırçanın girmediği aralar bile pırıl pırıl oluyor kuzum. ben öneririm. sık sık temizletmek dişi aşındırıyor ama düğüne özel bir şey olmaz hatta senede bir normal diyorlar. ayrıca diş taşlarıda gidiyor. bence düşün bunu yerimseniben ay dur sana ilk tellerimin çıktığı günün fotosunu ekliyim vaktin varsa
Bye bye canim
Bende aynisini pilanladim canim. Kesinlikle bende yaptiracagim.
Ben hatta bide simdi yaptiriim diyom. Nasil olacagini bilmek istiyorum. Ben esmerim cünkü. Cok fazla beyaz piranta gibi parlarsa garip olur kaydirigubbakcemile3
Gözün aydin canim. Az kaldi. Zaten bir ömür boyu beraberlige 2 ayiniz kalmis ;=)ay 2 hafta sonra bu gün aşkım yola çıkacak ve cumartesi sabahı kollarında eriyeceğimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?