benim 2 ayım kaldı neye başlıyorum biri beni aydınlatsınnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden delikafadulden
kiz kugu gelin, bide gelin olacaksin :) dogum kontrol hapini diyoruz, hani erkenden alinmaya baslasa. erkeklerden hayir yok biz korunmaliyiz diyoruz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
aman benim doğurasım varr kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
kızlar koşun bir derdim varda erkeklerde dert yazmaya başladı :)) :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/275684-olur-yardim-edin.html
ayol bende sendenim bişi kullanmıcam ilk günden hamile kalcam alkisalkisalkishihoyyyt
nilayla beraber doğurcam ona söz verdim Şeniz
kızlar koşun bir derdim varda erkeklerde dert yazmaya başladı :)) :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/275684-olur-yardim-edin.html
geliyorummmm ayy onların ne derdi olur
kızlar doğum kotrol hapı için 2 ay erken değilmi 1 ay kala başlasak aslında bende hiç hap içmek istemiyorum ilk gün ertesi gün hapı kullansam diyorum ne dersiniz bi aksilik olurmuki
bide kondom ne demek
ay yzaık çocuğa ya oda aldatılmışş.. halada seviyorum diyoo biz böle bişi yapsak yüzümüze bakmazlar bee kaydirigubbakcemile3
ay yzaık çocuğa ya oda aldatılmışş.. halada seviyorum diyoo biz böle bişi yapsak yüzümüze bakmazlar bee kaydirigubbakcemile3
yengem abimin eşi yengem dediysem daha 22 yaşında benden 5 yaş küçük 7 aylık hamile dün kontrole gitti doktor cocuk sakat demiş hemen alınması gerekiyormuş kızda çocuğa okadar çok alışmıştıki şimdi 2gözü 2 çeşme ağlıyo kimse karar veremiyo alınsınmı alınmasınmı bugün karar verilecek
rasibacım okuyunca çok çok üzüldüm... :çok üzgünüm:çocuk beyin özürlüymüş yani doğdukatn sonra beyin algılayamıcak hiç bişey
dolandıkça aklıma geliyor geç oldu ama Elifcim sırada sen varsın, inşallah benden çook daha mutlu ve sorunsuz olur düğünün ve balayın.
burcum, hoşbulduk tatlım dün öğleden sonra gelemedim, sabah okudum ama ancak yazıyorum. kaydirigubbakcemile3
rasibacım ve khenam o bildiğiniz toprak testi üzeri süslendi içine bozuk para ve şeker konuldu kına gecesinde testi kırıldı ama neden diye sorarsanız bilmiyorum. Adetmiş biz yengemi alırken öğrendik bu adeti eşimin tarafında da varmış bizde yaptık.
bitanede bende var ondan ilk çıktığımız yıl bende aldatmıştım ve yakalandım ama nişanlım beni öok seviyormuşki hiç hesap sormadan affetti şimdi 5.yılımızdayız
bitanede bende var ondan ilk çıktığımız yıl bende aldatmıştım ve yakalandım ama nişanlım beni öok seviyormuşki hiç hesap sormadan affetti şimdi 5.yılımızdayız
canim bende yeni gördüm resimlerini, cok güzel olmussun. allah ömürboyu huzur ve mutluluktan ayirmasina.s.
kızlar doğum kotrol hapı için 2 ay erken değilmi 1 ay kala başlasak aslında bende hiç hap içmek istemiyorum ilk gün ertesi gün hapı kullansam diyorum ne dersiniz bi aksilik olurmuki
bide kondom ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?