elif dediğin elifsevermi biraz önce aklımdan geçiyodu kaç günü kaldı acaba diyeee
Baba, gelinlik çağına gelmiş kızını yanına çağırdı:
- Kızım müjde, geçen gün seni görmeye gelen genç seni benden istedi.
Kız yapmacık ağlamaya başladı.
- Ah babacığım, ben annemsiz ne yaparım?
Baba zevkle atıldı:
- Onu da götür kızım, onu da
:sm_cool:
UCUNDAN AZCIK YİYECEKSİNİZ,YADA DİYELİMKİ BUGÜN İSKENDER YEDİN YARIN DİKKAT EDECEKSİN.
Bak şimdi benim bir arkadaşım 85 kg du.Benim nişanımdan sonra yani yaklaşık 6 ay önce diyete başladı bil bakalım şimdi kaç kg?60:)
Ne yaptı,sabah kalktığında bir kiwi yedi,ılık su içti.Yarım saat sonra ya müsli yedi yada salatalık domates az peynir.
Öğlen yemeğini işi gereği geç saatlerde yiyor öğleden sonra 2-3 gibi,evde sebze yemeği-yağsız tuzsuz salata yaptı işe götürdü.Yemek götürmediyse bir kase çorba ve salata yedi.
Akşamüzeri çok acıköışsa haşlanmış tavuk vs yedi.
Akşam 7 den sonra hiçbirşey yemedi.
Yatmadan önce bir elma yedi,bir bardak süt içti.
Onu her görüşümde zayıflama isteği uyanıyor bende :)
ben geldim ben geldimmmmmmmmhihoyyyt
bir tabak erişim kaşar peynirli taze nane doğranmış kırmızı pul biber serpilmiş makarna yedim geldim :roflol: sefam olsun :roflol:
napıyorsunuz bakalım dünden beri
Tubiş teşekkür ederim...
çok güzelmişşş ay heyecanlandım heee
Merhaba kizlar,
tuBis, ayakkabilarin cok tatli. Albümündede yazmistim. Cok tatli olmussun canim. Cok garip bir duygu. Sanki yakin bir arkadasim evlenmis gibi oldum. Duygulaniyom iste
Allah bir yastikta kocatsin canim.
AHİRETTE İKİ KADIN....
- Selam benim adım Selma...
- Selam benimkide Özge, nasıl öldün?
- Donarak öldüm.
- Ne kadar korkunç.
- Yo okadar değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı.
Sonunda huzur dolu bir ölüm. Peki sen nasıl öldün?
- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu suç üstü yakalamak için eve
erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.
- Peki sonra.
- Kesinlikle evde başka bir kadın olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım.
Çatıyı, yatakların altını, heryeri aradım fakat bulamadım. Aşırı yorulmuşum, kalp krizi
geçirdim ve öldüm.
- Ahbe güzelim birde derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimizde yaşıyor olacaktık.
vallahi bir hazırlık olsaydı iyi gidebilirdi ama hiç bir hazrlık yok şu sıralarr:sm_confused:selam kızlar nasılsınız??
nası gıdıyo evlılık hazırlıkları
alohaaaaaaa güzeller:)
kızlarrrr napıosunuz ben yemek yedım fazla kaçırmısım karnım arıooo soda almaya gıdıommm:smiley-cool:
ya bende kendimi nasıl yorgun hissediyorum anlatamam kızlar
ya bende kendimi nasıl yorgun hissediyorum anlatamam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?