2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

off yazık valla ama olan olmuş artık bu ona iyi ders olmuştur
sıkma sen canını sen çok haklısın. sokağa atılacak para değil. ama cana geleceğine mala gelsin demişler bundada vardır bi hayır böyle düşün...

Yazılı ve yazısız olarak çekicem akşama, bu demek oluyor ki isim yazma sadece geçmişten gelen bir gelenek.

.

haklısın

Ailelerle ilgili ailesi çok ilgisiz benim ki de aksine çok ilgili dolayısıyla kavga ediyoruz ve birbirimizi yiyoruz biraz önce çok ağır konuştum, kendisiyle ilgili diil ailesinden birinin kötü bi alışkanlığı için bu yüzden de konuşmuyoruz.Hatalıyım ewet ama çok üstüme geldi düğün yeri için araştırma yapıyodum bana kızmaya başladı ne karışıyosun düğüne madem biz yapcaz sen karışma diye daha neler neler işte böle birbirimizi yiyoruz çok üzülüyorum

düğün yapmanın sen benimi var iyi ozaman tekbaşına yapsın düğünü sen gitme sende kınayı yaprsın oada kınaya gelmez varmı böyle bişey deki tabi karışcam bizim düğünümüz bu herşeye beraber karar verip beğeneceğiz gerekirse 100 tane salon gezeceksiniz beraber 1 tanesine karar verceksiniz bizdede bu tür sorunlar hiç olmadı evet nşanlımın aileside hiç bişe karışmadı ama biz karıştırtmadık ne onunkileri ne benimkileri sadece sorarlar yaotnızmı aldınız beğendinizmi halletinizmi ödiyebildinizmi bizde gerektiğinde onlardan maddi ve manevi desteğimizi alıyoruz daha kaynanam benim tek bi eşyamı bile görmedi düğün salonunuda görmedi geçengün konuştuk dedim herşey size süprüz olacak bakalım beğenecekmisiniz oda siz beğendiyseniz ben beğenirim dedi amann o mutlu ben mutluu

işte böyle siz biz meselesine dönüdü mü olay bööyle oluyor şakkıdı
benim aşkım gözbebeğimde yalnız başına çırpınıyor. tek kuruş bile yardım almadı. benim ilemse sanki kendi oğulları gibi canla başla çabalıyorlar. bir kere bile lafını edip baban neden yardım etmiyor demedim. demem de.... zaten içinden üzülüyor biliyorum birde ben mi deşeyim yarasını. annesi yaşıyor olsa eminim cnla başla tutunurdu ama öldükten sonra babası çok ilgisiz ben genede saygıda kusur etmiyorum sengözlerimebaksanab

Ne güzel işte.. Kına gecesini de ben yapacakmışım o da arkadaşlarıyla dışarı çıkacakmış, kızlar galiba biz anlaşamıyoruz..

kızlaar mrb ben geldiiim tarih aldık 26 temmuz ama biraz önce kavga ettik konuşmuyo benle

hayırlı olsun canım, barışırsınız ne kadar çok kötü küssede.

Yemeğe alıyorlar canım bizdede o zaman bohça gidiyor. Anneme gittik önce, kayınvalidem ile görüşmüyorum (eşimin gerçekte yengesi kayınvalide dediğim kişi öz annesi askerdeyken vefat etmiş çocukluğundan beri dayısının yanında kalıyor onlarada anne baba diyor) çağırsa da eşim gider ben gitmeyeceğim çook uzun düğün öncesi olaylar yaşandı. biz yılbaşından beri birsürü sorunla boğuştuk, yorulduk, düğün sorunsuz geçtimi balayında dinlenirsin hiç merak etme.

Sizin gibi bizde sürekli onlar yüzünden tartışıyorduk ve ben aynı senin gibi laflar söylüyordum onun üzüldüğünü bile bile yapıyordum sonrasında kendimde üzülüyordum. EVlendikten sonra herşey geçti çok şükür anne baba olarak yıllardır çalışıp baktığı kişilerden bir iğne yardım görmedik, öz babası yardım etti Allah razı olsun yoksa borcumuz iki kat fazla olurdu.
Çok karıştırdım ama doluyom bazen, sana diyebileceğim sen herşey ile ilgilen karışmasınlar düğün mekanınada bak ben belirleyeceğim de ben herşeyi eşimle birlikte yaptım. Öz babası hariç kimse çıkıpta bana şunu yaptık bunu yaptık diyemez buyüzden çok rahatım. Etraftan laflarda duyabilirsin sakın takılma birbiriniz yıpratırsınız. biz yılbaşından beri birsürü sorunla boğuştuk, yorulduk, düğün sorunsuz geçtimi balayında dinlenirsin hiç merak etme.

bu yazdığım destanda lahoya ve rasibanın yazdıklarına karşılık karmaşaık oldu birazcık aklıma geldikçe yazdım :çok üzgünüm:

Ben çenemi tutamıyorum ki cnm yüzüne herşeyi pat pat söylüyorum ve sonuç böyle oluyo

Ne güzel işte.. Kına gecesini de ben yapacakmışım o da arkadaşlarıyla dışarı çıkacakmış, kızlar galiba biz anlaşamıyoruz..

çok garip bi düşünce
bence siz biz olayını ortadan kaldırmaya çalış
konuş nişanlınla bunun sizi bizimi var düğün sadece onun değilki ikinizin
bence oturun konuşun sinirlenmeden sakice
kırıldıgını anlat olması gerekenlerı anlat bi çözüm yolu bulun
yoksa bu gıbı şeyler çok üzücü olur daha evlenmeden birbirinize kırgınlıklarınız içinizde birikir:çok üzgünüm:

Ya cnm daha neler neler hayatımda ilk defa karşılaşıyorum böle davranışlarla üstelik 5 senedir beraberdik, tanıyamamışım her lafımı ağzıma tıkıyo bağrıp çağrıyo bende bıktım yani

Ben çenemi tutamıyorum ki cnm yüzüne herşeyi pat pat söylüyorum ve sonuç böyle oluyo

canım şu dönem zaten herkes gergin oluyor. geinde damatta. biraz alttan al. sen sinirliyende o alttan alır. sonra telafisi olmayan şeyler söyleme. bazen aldığımız yaralar geçti sanırız ama geçmezyerimseniben yazarız en kenara en kötü günde yüze vurak için. sen ona yazacak malzemeler verme. hem düşün ne kadar kötü olsalarda sen ailene laf söyletirmiydin... ?? ben söyletmem şahsen :1no2: elbette oda korumaya geçecektir...

hayatım bunların hepsi düğün öncesi gerginlik olmasın?
her çiftin başına gelıyo bunlar
düğüne ne kadar var bılmıyorum ama bende bı ara böyle bı bunalıma gırmıstım herşeyı sorun yapıyodum ve nişanlıma dedimki 1 hafta düğünden bahsetmeyelım normal sevgili hayatımıza devam edelim demiştim o ara bıle çok iyi geldi
aslına bakarsan benim hiçbi sorunum yoktu ne maddi ne manevi karışanımızda yoktu herşey mukemmel olmasına ragmen insan bunalıyo bı ara bı gergınlık gelıyo
çok konuştum ama belki nişanlın ve sende böyle bi döneme girmişsinizdir ne yapacagınızı şaşırmışsınızdrı kimlik karmaşası başlamıştır belkide

Haklısın cnm ama gün almaya gittik dün ve aldık sonra onlara gittik ben yanındayken ailesine gün aldık biz diyemedi akşam konuşcam dedi ama ben annemlere koşa koşa söledim ve çok sevindiler işte böyle garip insanlar

evlilik stresi sıkma canınıı Şeniz
herkeste var bu aralar
bende evliliğe giden yoldaki dikenler diye kitap yazıcam yakında :)))
gerçi bizim topic in bütün sayfalarını toplasan kitap olur zaten

neden söleyemediki sen söyleseydin gül aldık biz diyee

Galiba bunaldık bizde kopsak şu konudan iyi olacak haklısın. arıyorum şimdi telefonunu da açmıyo çok ağır konuştum ewet ama napıyım yaww.

lahoya, adetlere göre kınayı kız tarafı yapar. mekan çalgı falan kız tarafına aittir.
Gelinin elbisesi, kınalar çerezler falan damat tarafından alınır.
Bizde kimse karışmadığı için herşeyi kendimiz yaptık, çeyize aldığım bazı şeylerin parasını kocişim verdi şu zamana kadarda şöle böyle demedi.
Siz de gerginlik var, sanırım ailesi ilgilenmediği içinde içerliyor. Sende laf söyleyince iyice takılıp parlıyordur. Sakin ol, ailesiyle ilgili hiç bir şey deme, beraber yapıcaz herşeyi sen ben yok bu bizim hayatımızın dönüm noktası bütün planlar bize ait olucak diye söyle.

canım oncelıkle hayırlı olsun gün almışsınız
ama bence kendı aılenle onun aılesını kıyaslama en büyük hata burda başlar
her ailenin içi başkadır birbirleriyle ilişkileri farklıdır
öncelıkle hiçbir ailenin seninki gibi olmayacagını kabullen
ve nişanlın nasıl bılıyosa oyle davransın kendı aılesıne karsı çunku en ıyı kendisi bilir ailesinin tutumunu
bana kalırsa kendi ailenle karsındakının ailesini kıyasladıgın sürece mutsuz olursun
çünkü kimse senin ailen gibi olamaz
bu hepimiz için böylea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…