günn diyo günnn ne gülüü uykucuuneden söleyemediki sen söyleseydin gül aldık biz diyee
lahoya, adetlere göre kınayı kız tarafı yapar. mekan çalgı falan kız tarafına aittir.
Gelinin elbisesi, kınalar çerezler falan damat tarafından alınır.
Bizde kimse karışmadığı için herşeyi kendimiz yaptık, çeyize aldığım bazı şeylerin parasını kocişim verdi şu zamana kadarda şöle böyle demedi.
Siz de gerginlik var, sanırım ailesi ilgilenmediği içinde içerliyor. Sende laf söyleyince iyice takılıp parlıyordur. Sakin ol, ailesiyle ilgili hiç bir şey deme, beraber yapıcaz herşeyi sen ben yok bu bizim hayatımızın dönüm noktası bütün planlar bize ait olucak diye söyle.
Galiba bunaldık bizde kopsak şu konudan iyi olacak haklısın. arıyorum şimdi telefonunu da açmıyo çok ağır konuştum ewet ama napıyım yaww.
günn diyo günnn ne gülüü uykucuu
aynen ole sonuna kadar katılıyorummm alkisalkisalkis
lahoya, adetlere göre kınayı kız tarafı yapar. mekan çalgı falan kız tarafına aittir.
Gelinin elbisesi, kınalar çerezler falan damat tarafından alınır.
Bizde kimse karışmadığı için herşeyi kendimiz yaptık, çeyize aldığım bazı şeylerin parasını kocişim verdi şu zamana kadarda şöle böyle demedi.
Siz de gerginlik var, sanırım ailesi ilgilenmediği içinde içerliyor. Sende laf söyleyince iyice takılıp parlıyordur. Sakin ol, ailesiyle ilgili hiç bir şey deme, beraber yapıcaz herşeyi sen ben yok bu bizim hayatımızın dönüm noktası bütün planlar bize ait olucak diye söyle.
canım şuan sinirlidir hala erkekler öyle bizim gibi kolay yumuşamıyo bırazdan sadece seni sevıyorum dıye mesaj atarsın daha sonrada gece tekrar ararsın
lütfen ailesi hakkında ne olursa olsun konuşma kım olsa istemez ailesi hakkında konuşulmasını çünkü insan annesiyle babasını seçemiyo ve yapamadıkları için onların suçlanması bi çözüm değil
nişanlını anlamaya çalış ve bişey soylemeden once kendını onun yerıne koy
böylece söylemek ıstedıklerını bana soylese napardım dıye dusun ve bazı seyleri soyleme
sen bari ailen yanında sana destek sende nişanlına destek ol hayatım
Haklısın cnm ama gün almaya gittik dün ve aldık sonra onlara gittik ben yanındayken ailesine gün aldık biz diyemedi akşam konuşcam dedi ama ben annemlere koşa koşa söledim ve çok sevindiler işte böyle garip insanlar
Haklısın ztn sölediklerim için çok üzüldüm çenemi tutamadım yine maalesef çok kırdım onu dediğin gibi yapmalıyım yapıcı olmalıyım saol cnm hiç bşy düşünemiorum şu an kafam allak bullak
Teşekkürler kızlar şimdi aşkıma bi msj yazıyım bakalım barışacakmı
Yok kınayı yap ama ben ayrı takılcam erkek arkadaşlarımla diyo yani ben evde arkadaşlarımla kına gecesi yapıcam o da dışarda arkadaşlarıyla eğlenecekmiş çok ilginç yani ablam da abim de evlendi ben böyle bşy duymadım
işte tatlım hatayı burda yapıyorsun... yerimseniben
aileleri kıyaslıyorsunn
demek ailesi on bu güveni verememişki söyleyememiş çocuk yerimseniben
senin gibi rahat olamıyor demekki. senin yanında bir şey derler senide üzerler diye korktu belkide
inşallah kızlar amaaan hep şımart hep şımart nereye kadar gidecekse dimi ama :)
Ayrı takılmak kısımı olmadı, onunda orada olması lazım kına yakılıktan sonra seni kucaklayıpp götürmesi lazım.
Aynen bu dediğin burcum, benimde ailem erşeyi yaptı onlar kımıldamadılar bide düğün yaptık diye millete hava attılar sustum ve susmaya devam ediyorum onlara takılınca aşkımı ve kendimi üzüyorum. En güzeli yoklarmış gibi düşünmek.
kocişimde evdekilere hiç bir şey söylemedi. Bende hiç üstelemedim kendin bilirsin dedim.
merak etme kuzum kzanan siz olacaksınız
sen susuyorsun diye aşkın kocan şimdi olanları görmmüyor mu sanki
hangi tarafın daha çok çırpındığını farketmiyor mu
susunca daha kıymetli olursun bencede balım.
kimse için huzurunuzu bozmaya değer mi?
Kızlar bgn şunu anladım ben hatalıyım, susmam gerekiyo tepki vermiycem
merak etme kuzum kzanan siz olacaksınız
sen susuyorsun diye aşkın kocan şimdi olanları görmmüyor mu sanki
hangi tarafın daha çok çırpındığını farketmiyor mu
susunca daha kıymetli olursun bencede balım.
kimse için huzurunuzu bozmaya değer mi?
Kız aynı annemin dediklerini söyledin, neredeyse kelimesi kelimesine aynı.
seviyorum seni gel öpcem Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?