2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

dün barcelona chelsa maçı vardı sen git idaa oyba barselona yener diye tam 1 milyar yatır düşlünebiliyormusunuz 1 milyar ve ne oldu maç 0-0 yakafayı yicem bide diyoki ne olacak farzeki opara yoktu sabahtan beri konuşmuyorum onunla daha yeni yeni başladım konuşmaya artık kıyamıyorum çünkü okadar pişman ettimkii

dün barcelona chelsa maçı vardı sen git idaa oyba barselona yener diye tam 1 milyar yatır düşlünebiliyormusunuz 1 milyar ve ne oldu maç 0-0 yakafayı yicem bide diyoki ne olacak farzetki o para yoktu sabahtan beri konuşmuyorum onunla daha yeni yeni başladım konuşmaya artık kıyamıyorum çünkü okadar pişman ettimkiiklava:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden şaka mı bu beee klava:

:1shok: bu nasıl bir cesarettt nasıl bir rahatlıkk
kuzum ateşe körükle gitmek istemem ama çok sorumsuzca bir hareket.
şimdi sizin maddi durumunuzu bilemem ama biz burda neredeyse 5 tl nin hesabını yaparken aşkım böyle bir şey yasa ben çok bozulurdum... :1no2:
çok haklısın yani

:1shok::1shok::1shok: inanmıyorum ya bu resmen sorumsuzluk hatasını anladıysa sorun yok ama anlamadıysa çok kötü klava:

canım çok merak etik seni . inşllah güzel haberlerini duyarız:)

nişanlına kızmakta haklısn 1 milyar az para mı

:1shok::1shok::1shok: inanmıyorum ya bu resmen sorumsuzluk hatasını anladıysa sorun yok ama anlamadıysa çok kötü klava:

anladı anladı ama iş işten geçtikten sonra anlasa ne olurki dedim o parayla neler yapardık nasıl kıydın ya 100 milyon değil 200 milyon değil 1 milyar
o da dedi napardın balayını ayarlıyabilirdik gelinlikçiyi öderdim yada madem o para bizim içinokadar önemli değil gider ıvır zıvır ne ihtiyacımız varsa alırdım ya aklıma geldikçe başıma ağrılar giriyo normalde idaa oynayan sayısal oynayan birisi olsa anlıcam adam hiç şans oyunu oynamazki

hay Allah yaa ah şu erkeklerr
bozma canım moralini yaa yokmuş farzet bari sende :1ninca:

şimdide diyo sen ne istiyorsan ne ödeme yapmamız gerekiyosa liste yap hepsini ödicem söz diyo ama onun ödemesi veya istedikleri mi alması o parayı geri getirmiyecekkii

tükenmezle mi yazdın naptın kız klava:

Kurşunla yazmayı denediler yazılmadı, mecburen tükenmezle yazıldı.

bence o ayakkabı bozukkmuşşş :teytey: yoksa hepimizin evde kalması imkansız kötükedihüso

Yazılı ve yazısız olarak çekicem akşama, bu demek oluyor ki isim yazma sadece geçmişten gelen bir gelenek.

Bebek için hep birlikte dua edelim inşallah sağlıkla dopar yada tedavisi olur.
tatlım seni iyice sinirlendirmek istemem ama ben oslaydım çıldırırdım herhalde, o paraya sen yatak odası aldın, gerçekten sorumsuz davranmış kesin tavrını koy bir daha tekrarlamasın.

Lahoya, hayırlı olsun canım, barışırsınız nasılsa...

Rasiba'cım çok haklısın tabi, ama var ya bi tutsaydııııı....

çok çok saol canım
senin evlilik nasıl gidiyo el öpmeler gitme sizin adetlerde de varmı gittiniz bohça falan götürme
annem gideceksin götüreceksin diyo bende asla kimsenin evine gidip biz balayından geldik o işide hallettik hadi elinizi öpmeyemi geldikdicez çok sinir bozucu ya ben bu yorgunluğu 1 yıl üstümden atamam evdende çıkmam herhalde

Lahoya, hayırlı olsun canım, barışırsınız nasılsa...

Rasiba'cım çok haklısın tabi, ama var ya bi tutsaydııııı....

tutsaydıda çok sevinmezdim 1 milyarı kurtardık diye sevnirdim ama ne olursa olsun 10 milyarda verse karşılığında 1 milyar risk edilmez

hayırlı olsun mısra olsada şu falları okusa bi gerginlik var üzerimizde siz niye kavga ettiniz

Ailelerle ilgili ailesi çok ilgisiz benim ki de aksine çok ilgili dolayısıyla kavga ediyoruz ve birbirimizi yiyoruz biraz önce çok ağır konuştum, kendisiyle ilgili diil ailesinden birinin kötü bi alışkanlığı için bu yüzden de konuşmuyoruz.Hatalıyım ewet ama çok üstüme geldi düğün yeri için araştırma yapıyodum bana kızmaya başladı ne karışıyosun düğüne madem biz yapcaz sen karışma diye daha neler neler işte böle birbirimizi yiyoruz çok üzülüyorum

geçmişe bakamadım julidenin bugün sunumu vardı nasıl geçdi acaba haberi olan varmı
Merhaba canim. Offf benim sunumum Pazartesi. Hocamda daha bugün tezimi okumus, sinir oldum. Bu olamaz diyo, bende matematiksel ispat bu, yani diyom, adam gerizekali mi ne, anlamiyo. Anliyacaginiz isim sallantida. Sonra tekrar bulusacagim.

Offf herkesin derdi iste kendine. Rasibacim, seni cooook iyi anliyorum. Birak biraz ceksin ki, bir daha yapmasin. Gecmis olsun dedim mi demedim mi hatirlamiyorum canim. Ben yinede diim. Büyük büyük gecmis olsun. Herseyde bir hayir vardir diicem. Hayirlisi, hersey iyi olacak, böyle düsünün. Bence hic sorun olmaz ;=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…