dün barcelona chelsa maçı vardı sen git idaa oyba barselona yener diye tam 1 milyar yatır düşlünebiliyormusunuz 1 milyar ve ne oldu maç 0-0 yakafayı yicem bide diyoki ne olacak farzeki opara yoktu sabahtan beri konuşmuyorum onunla daha yeni yeni başladım konuşmaya artık kıyamıyorum çünkü okadar pişman ettimkii
dün barcelona chelsa maçı vardı sen git idaa oyba barselona yener diye tam 1 milyar yatır düşlünebiliyormusunuz 1 milyar ve ne oldu maç 0-0 yakafayı yicem bide diyoki ne olacak farzeki opara yoktu sabahtan beri konuşmuyorum onunla daha yeni yeni başladım konuşmaya artık kıyamıyorum çünkü okadar pişman ettimkii
:1shok::1shok::1shok: inanmıyorum ya bu resmen sorumsuzluk hatasını anladıysa sorun yok ama anlamadıysa çok kötüdün barcelona chelsa maçı vardı sen git idaa oyba barselona yener diye tam 1 milyar yatır düşlünebiliyormusunuz 1 milyar ve ne oldu maç 0-0 yakafayı yicem bide diyoki ne olacak farzeki opara yoktu sabahtan beri konuşmuyorum onunla daha yeni yeni başladım konuşmaya artık kıyamıyorum çünkü okadar pişman ettimkii
:1shok::1shok::1shok: inanmıyorum ya bu resmen sorumsuzluk hatasını anladıysa sorun yok ama anlamadıysa çok kötüklava:
hay Allah yaa ah şu erkeklerr
bozma canım moralini yaa yokmuş farzet bari sende :1ninca:
tükenmezle mi yazdın naptın kızklava:
bence o ayakkabı bozukkmuşşş :teytey: yoksa hepimizin evde kalması imkansız kötükedihüso
sabahtan beri selçukun kullandığı cümlenin aynısını kullandın
bozma canım moralini yaa yokmuş farzet bari sende
kızlaar mrb ben geldiiim tarih aldık 26 temmuz ama biraz önce kavga ettik konuşmuyo benle
Kurşunla yazmayı denediler yazılmadı, mecburen tükenmezle yazıldı.
Yazılı ve yazısız olarak çekicem akşama, bu demek oluyor ki isim yazma sadece geçmişten gelen bir gelenek.
Bebek için hep birlikte dua edelim inşallah sağlıkla dopar yada tedavisi olur.
tatlım seni iyice sinirlendirmek istemem ama ben oslaydım çıldırırdım herhalde, o paraya sen yatak odası aldın, gerçekten sorumsuz davranmış kesin tavrını koy bir daha tekrarlamasın.
Lahoya, hayırlı olsun canım, barışırsınız nasılsa...
Rasiba'cım çok haklısın tabi, ama var ya bi tutsaydııııı....
hayırlı olsun mısra olsada şu falları okusa bi gerginlik var üzerimizde siz niye kavga ettiniz
Merhaba canim. Offf benim sunumum Pazartesi. Hocamda daha bugün tezimi okumus, sinir oldum. Bu olamaz diyo, bende matematiksel ispat bu, yani diyom, adam gerizekali mi ne, anlamiyo. Anliyacaginiz isim sallantida. Sonra tekrar bulusacagim.geçmişe bakamadım julidenin bugün sunumu vardı nasıl geçdi acaba haberi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?