:1shok:valla heyecanlanmak için uğraşıyorum ama olmuyor :bbo: haftaya tekirdağa gidicez mesela ilk düğün için,o bile heyecanlandırmıyo beni.halbuki görmediğim bi yere gidecek olmak bile beni çıldırtırdı ama ölüm dinginliği gibi bişey çöktü üstüme.yoksa ölecek miyim? cokacimcoook
keşke elifinde ulaşabileceğim bi teli olsaydı bende oonuda arar çağırırdım kaç gündür denk gelemiyoruzz sinir oluyorumm :dilcikar: :dilcikar:
kıyamaaaammmm ben sana hemen özeline atıyorum numaramı kuşumm benimmmm Şeniz Şeniz Şeniz
valla hemen yer değiştirebiliriz kuşum ben biraz daha bekleyebilirim zevkle delikafadulden
kıyamaaaammmm ben sana hemen özeline atıyorum numaramı kuşumm benimmmm Şeniz Şeniz Şeniz
ayy bende yazdığımı atladın geçmiş sayfalarda kaldı diye düşünmüştümm canım benimmm düğün günü bile ararım bak pişman olma sonra verdiğinee :roflol: :roflol: :roflol:
ayy bende yazdığımı atladın geçmiş sayfalarda kaldı diye düşünmüştümm canım benimmm düğün günü bile ararım bak pişman olma sonra verdiğinee :roflol: :roflol: :roflol:
allah seni ne etmesin emiii senağlama
ayy akşam akşam ağlatacak beni kuzum yaaasenağlama
canım arkadaşım hadi görelim artık seni telli duvaklıŞeniz
hayrola ne oluyor burda teller mellerrr
hayrola ne oluyor burda teller mellerrr
yokk kızz daha yeni gördüm bende o mesajı.kaydettim telefonunu.24 saat arayabilirsin canım benim.sana telefon hattım feda olsuunnn
birbirimize veriyoruz -tatlicadiarzu-
birbirimize veriyoruz -tatlicadiarzu-
nasıl yaniii kaydirigubbakcemile2
bu nasıl bi cevap olmuş böyle yaaaaa :bbo:
:roflol: :roflol: :roflol: ne yani ben sana verdim ya az önce ne çabuk unuttun
bana verdiğini görmemiştim daha yeni gördüm.herkese verme ama tamam mı?[/QUOTE
:roflol: :roflol: :roflol: ayyyolll bi daha hiç girememek üzere topicten uzaklaştırılcazz
bana verdiğini görmemiştim daha yeni gördüm.herkese verme ama tamam mı?[/QUOTE
:roflol: :roflol: :roflol: ayyyolll bi daha hiç girememek üzere topicten uzaklaştırılcazz
ben bu topicten şeftali olayında banlanmadıysam,bidaha banlanmam abicim.hatırladın mı?pinkgunla şeftalilerimizi yarıştırmıştık delikafadulden
ben bu topicten şeftali olayında banlanmadıysam,bidaha banlanmam abicim.hatırladın mı?pinkgunla şeftalilerimizi yarıştırmıştık delikafadulden
hatırlamammıı gözümün önünden gitmiyo aklıma geldikçe ağzım sulanıyoo :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?